Sari la conținut

0793535560 tanara 20ani

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare, as dori sa atrag atentia acestei fete ce foloseste acest numar, dar atentie ca are mai multe anunturi dar toate cu aceeasi adresa pe Magheru 35.

Are in jur de 20 ai ceva ani, este mioapa si poarta ochelari ca fundul de sticla. Dar cel mai important, mare atentie ca face si normal nepro iar la oral afli ca are si ceva probleme cu dintii si posibil ceva sangerari pe la niste masele.

Locatia e murdara dezordonata si fara prosoape curate si da..daca vrei face si nepro cu fin. Deci..fugiti!

Eu am fost..nu am stiut..am stat o fin iar la oral abia daca baga asa capul iar la normal se pune pe spate intoarce capul si sta sa iti faci treaba. Reusesti sa termini doar daca esti super incarcat.

Are in jur de 1.68 sani -0 carnea pe ea lasata si nu am vazut sa faca dus. Are 150 cu 300 si 50 fin orala. Daca intrebi si de alte servicii spune ca are 250 cu 400 so cu normal nepro.

Nu recomand, efectiv..fugiti.

• Mersi 2
  • Membru Premium
Reputație: 13338
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Postat
1 oră în urmă, curiositybuc a spus:

Salutare, as dori sa atrag atentia acestei fete ce foloseste acest numar, dar atentie ca are mai multe anunturi dar toate cu aceeasi adresa pe Magheru 35.

Are in jur de 20 ai ceva ani, este mioapa si poarta ochelari ca fundul de sticla. Dar cel mai important, mare atentie ca face si normal nepro iar la oral afli ca are si ceva probleme cu dintii si posibil ceva sangerari pe la niste masele.

Locatia e murdara dezordonata si fara prosoape curate si da..daca vrei face si nepro cu fin. Deci..fugiti!

Eu am fost..nu am stiut..am stat o fin iar la oral abia daca baga asa capul iar la normal se pune pe spate intoarce capul si sta sa iti faci treaba. Reusesti sa termini doar daca esti super incarcat.

Are in jur de 1.68 sani -0 carnea pe ea lasata si nu am vazut sa faca dus. Are 150 cu 300 si 50 fin orala. Daca intrebi si de alte servicii spune ca are 250 cu 400 so cu normal nepro.

Nu recomand, efectiv..fugiti.

Colegule, pune și linkul cu anunțul dacă il mai ai.

• Mersi 1
  • Membru Premium
Reputație: 341
  • Membru Premium
Reputație: 341

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Am fost și mi-e mi-a plăcut ca am futut o la geam si ma văzut toată piața romană

Carnea nu e lăsată,e tânără,merge de o tragere..

Bine înțeles normal protejat.

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.