Lorenahot12 Reputație: 102 Postat Iunie 23 Oras:București Oras:București Postat Iunie 23 Bună aș vrea să vin la voi în vizită mă puteți ajuta cu câteva zone adrese unde ar trebui să caut locația . Mersi 😘
Cristi991 Reputație: 21 Postat Iunie 23 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 23 1 oră în urmă, Lorenahot12 a spus: Bună aș vrea să vin la voi în vizită mă puteți ajuta cu câteva zone adrese unde ar trebui să caut locația . Mersi 😘 Ganea, Bulevard Traian, L.Blaga, Careiului,Nicolae lorga, Alexiu Berinde, strada Petofi Sandor,Petru Bran 1
non-stop Reputație: 1305 Postat Iunie 23 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Iunie 23 Acum 2 ore, Lorenahot12 a spus: Bună aș vrea să vin la voi în vizită mă puteți ajuta cu câteva zone adrese unde ar trebui să caut locația . Mersi 😘 Ganea , Dorna , Careiului 2 1
Lorenahot12 Reputație: 102 Postat Iunie 23 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 23 Mulțumesc frumos 🙏 1
xerudsm Reputație: 9 Postat Iunie 24 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Iunie 24 Bună și ajuns pe la noi, până la urmă, sau încă nu ?
Lorenahot12 Reputație: 102 Postat Iunie 25 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 25 La 24.06.2025 la 15:12, xerudsm a spus: Bună și ajuns pe la noi, până la urmă, sau încă nu ? Bună nu , pe 2 iulie seara voi ajunge
play_me Reputație: 196 Postat Iunie 26 Oras:Universul cunoscut Oras:Universul cunoscut Postat Iunie 26 13 hours ago, Lorenahot12 said: Bună nu , pe 2 iulie seara voi ajunge Pana atunci lasa si tu ceva detalii despre tine si servicii, sa stim la ce sa ne asteptam
Kraken28 Reputație: 12 Postat Iunie 26 Oras:Satu mare Oras:Satu mare Postat Iunie 26 Acum 3 ore, play_me a spus: Pana atunci lasa si tu ceva detalii despre tine si servicii, sa stim la ce sa ne asteptam Topic Bucurest!
play_me Reputație: 196 Postat Iunie 27 Oras:Universul cunoscut Oras:Universul cunoscut Postat Iunie 27 21 hours ago, Kraken28 said: Topic Bucurest! @Kraken28 mersi, esti un domn. Rezervari tot la tine facem?
Kraken28 Reputație: 12 Postat Iunie 27 Oras:Satu mare Oras:Satu mare Postat Iunie 27 Acum 7 ore, play_me a spus: @Kraken28 mersi, esti un domn. Rezervari tot la tine facem? 🤣Salutare🤝Eu incercam sa ajut nu cu alt scop dar poate pe viitor se vor putea face rezervari....pentru regim😉
Lorenahot12 Reputație: 102 Postat Iunie 27 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 27 Îmi pare rău ca pun asta aici dar nu mi se pare ok …
play_me Reputație: 196 Postat Iunie 28 Oras:Universul cunoscut Oras:Universul cunoscut Postat Iunie 28 8 hours ago, Lorenahot12 said: Îmi pare rău ca pun asta aici dar nu mi se pare ok … se pare ca ai deja un admirator :))) 1
play_me Reputație: 196 Postat Iunie 28 Oras:Universul cunoscut Oras:Universul cunoscut Postat Iunie 28 14 hours ago, Lorenahot12 said: Îmi pare rău ca pun asta aici dar nu mi se pare ok … @Lorenahot12 teo deranjat ca ti-o cerut poza sau te simți jignita ca omu te considera destul de atragatoare sa i se scoale pula la poza ta?
Cristi991 Reputație: 21 Postat Iulie 3 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 3 La 25.06.2025 la 21:21, Lorenahot12 a spus: Bună nu , pe 2 iulie seara voi ajunge ai ajuns la noi ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum