Sari la conținut

Skinny Milf Hunedoara 0729590787 / 0727460196

Postări Recomandate

Postat
Acum 2 ore, Revelino a spus:

De acord cu tine, dar cand am spus ca fata are servici slabe si nu merita banii, Alexander ala sau cum il cheamă a sărit pe mine si de atunci tot da negativ...aici se pare ca nu se accepta recenzii negative ca deranjezi, doar cele pozitive sunt bine venite...nu mai spun ca nici prosoape curate la baie nu avea, m-as șters cu ce am gasit pe acolo...

Asa ai făcut și tu cu mine cu Alina aia,i țineai partea pe topicul cu neprotejat. Eu ziceam ca face anal și cere 100 lei plus și are preț de 150 lei tu tot I țineai partea.Pe mine nu ma intereseaza ca tu ai reducere de 50 de lei,dacă și cotoarba aia merita la ce servicii are,plus te mai luai si de alți colegi sa o lase on pace sau i făceai reclama ca cu tine a fost ok strict pt reducere aia de 50 lei.Asa este în viata roata se mai și întoarce. Sa ai o zi faina!

• Like 4
  • Oras:deva
Postat
Acum 20 minute, Pumat a spus:

Asa ai făcut și tu cu mine cu Alina aia,i țineai partea pe topicul cu neprotejat. Eu ziceam ca face anal și cere 100 lei plus și are preț de 150 lei tu tot I țineai partea.Pe mine nu ma intereseaza ca tu ai reducere de 50 de lei,dacă și cotoarba aia merita la ce servicii are,plus te mai luai si de alți colegi sa o lase on pace sau i făceai reclama ca cu tine a fost ok strict pt reducere aia de 50 lei.Asa este în viata roata se mai și întoarce. Sa ai o zi faina!

Cu ce i-am ținut partea? Vorbești aiurea, tu ai spus ca face anal si eu am spus ca habar nu am ca face pemtru ca nu ma interesat si nu am întrebat asa ceva. Tu singur te-ai băgat in seama, ca nu te-a întrebat nimeni nimic...Daca tu ai dat 150 de ron si nu ti-a plăcut e treaba ta ca ai mers un co tinuare, eu nu am ținut partea cu nimic, tu tot vorbeai aiurea.

Postat
Acum 2 minute, Revelino a spus:

Cu ce i-am ținut partea? Vorbești aiurea, tu ai spus ca face anal si eu am spus ca habar nu am ca face pemtru ca nu ma interesat si nu am întrebat asa ceva. Tu singur te-ai băgat in seama, ca nu te-a întrebat nimeni nimic...Daca tu ai dat 150 de ron si nu ti-a plăcut e treaba ta ca ai mers un co tinuare, eu nu am ținut partea cu nimic, tu tot vorbeai aiurea.

Am vb aiurea ma,face anal sau nu?Când a zis colegu ala ca face si neprotejat tu ai intervenit repede de zici ca tu ai fost cu ei acolo.Nu are rost sa ne certam aici pt niște femei care vor doar bani noștri. 

• Like 3
Postat
Acum 1 minut, Pumat a spus:

Am vb aiurea ma,face anal sau nu?Când a zis colegu ala ca face si neprotejat tu ai intervenit repede de zici ca tu ai fost cu ei acolo.Nu are rost sa ne certam aici pt niște femei care vor doar bani noștri. 

Da ma ai vorbit aiurea, pentru ca tu nu intelegi ca eu nu știam ca face anal si nici acum.nu știu daca face sau nu pemtru ca nu ma interesat subiectul si legat de neprotejat aici știu sigur ca vorbesti aiurea pentru ca nu face...deci da, vorbesti aiurea

Postat
Acum 1 minut, Revelino a spus:

Da ma ai vorbit aiurea, pentru ca tu nu intelegi ca eu nu știam ca face anal si nici acum.nu știu daca face sau nu pemtru ca nu ma interesat subiectul si legat de neprotejat aici știu sigur ca vorbesti aiurea pentru ca nu face...deci da, vorbesti aiurea

Vezi ca nu am zis ca face neprotejat eu aici greșești grav,eu doar de anal și de preț am zis de ea.Te rog cauta sa vezi dacă am zis eu ca face ea neprotejat un coleg a zis pe topicul cu cel neprotejat și tu ai vb aiurea cu prețul când am zis ca cere 150 de lei și tu îmi ziceai de 100

• Like 4
Postat
Acum 8 minute, Pumat a spus:

Vezi ca nu am zis ca face neprotejat eu aici greșești grav,eu doar de anal și de preț am zis de ea.Te rog cauta sa vezi dacă am zis eu ca face ea neprotejat un coleg a zis pe topicul cu cel neprotejat și tu ai vb aiurea cu prețul când am zis ca cere 150 de lei și tu îmi ziceai de 100

Pai tu te contraziceai cu mine ca face anal si eu iti spuneam ca habar nu am daca face sau nu si ti-am.zis, nici acum nu stiu ca nu sunt fan si nu am intrebat, cât despre neprotejat, da ai dreptate, nu tu ai zis, iar legat de preț, da, aici iar ai dreptate, mie si celor vechi ne lua 100 de ron pe vremea aia, de unde sa știu ca ea își fidelizeaza clienții vechi? Crezi ca eu am întrebat-o vreodată cat le ia celorlalți? dar nu i-am luat apararea cum spui tu "pentru ca imi facea reducere" ca eu habar nu aveam ca la restul le ia 150, nu obisnuiesc sa iua apararea nimănui,  am mușcat-o odata cu Diana ca i-am luat apărarea si m-am invatat minte, de atunci la nimeni nu mai iau apararea, spun experienta mea si atat, zilele trecute ma uitam pe topicul Adelinei si am vazut niste comentarii aiure lasate de unii de pe aici si ma mancau degetele sa ii iau apararea ca ea chiar merita, dar m-am abținut ca exact cum am zis, am mai pățit-o odata...Legat de Alina, acum din cate am inteles din cauza acelei discuții de pe forum pretul e 150 pt toată lumea...daca e asa sau nu, habar nu am, dar acum si mie tot 150 imi ia, asta ca sa voi stați liniștiți...

Postat
Acum 1 minut, Revelino a spus:

Pai tu te contraziceai cu mine ca face anal si eu iti spuneam ca habar nu am daca face sau nu si ti-am.zis, nici acum nu stiu ca nu sunt fan si nu am intrebat, cât despre neprotejat, da ai dreptate, nu tu ai zis, iar legat de preț, da, aici iar ai dreptate, mie si celor vechi ne lua 100 de ron pe vremea aia, de unde sa știu ca ea își fidelizeaza clienții vechi? Crezi ca eu am întrebat-o vreodată cat le ia celorlalți? dar nu i-am luat apararea cum spui tu "pentru ca imi facea reducere" ca eu habar nu aveam ca la restul le ia 150, nu obisnuiesc sa iua apararea nimănui,  am mușcat-o odata cu Diana ca i-am luat apărarea si m-am invatat minte, de atunci la nimeni nu mai iau apararea, spun experienta mea si atat, zilele trecute ma uitam pe topicul Adelinei si am vazut niste comentarii aiure lasate de unii de pe aici si ma mancau degetele sa ii iau apararea ca ea chiar merita, dar m-am abținut ca exact cum am zis, am mai pățit-o odata...Legat de Alina, acum din cate am inteles din cauza acelei discuții de pe forum pretul e 150 pt toată lumea...daca e asa sau nu, habar nu am, dar acum si mie tot 150 imi ia, asta ca sa voi stați liniștiți...

Ok, lasă balta nu doresc sa ma cert aici cu tine nu câștig nimic,din partea mea poate sa ceara cât o vrea Alina pt mine nu merita bani aia și nu mai merg niciodată la ea.Din partea mea sa se futa și cu 50 de lei cu asta am încheiat.O seara faina sa ai !

• Like 4
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat
Acum 2 ore, Toyyy a spus:

Alecsandru ala ii un papagal,comenteaza si vb peste tot numa sa isi faca reputatie si el detine"adevarul absolut".eu nu mai intru cu nimeni in discutii si polemici,imi spun parerea daca o sa mai am chef sau daca o sa mai vizitev vreo fata si gata.in afara ca arata bine femeia,altceva nu pot spune nimic pozitiv despre ea,ba da pardon,suge si linge oo-le bine.atat.

Va certați ptr o baba tineret futeți frate

• Haha 2
Postat
Acum 3 ore, Iubaretul123 a spus:

Va certați ptr o baba tineret futeți frate

😂😂😂

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Am fost si eu la tipa, o experienta rece, nu recomand. Se vede ca nu-i place ce face si eu am resimtit asta in timp ce eram cu ea.

Postat

In fine vad ca aici mai mult se vorbeste despre alina decit despre titulara topicului

Colegu d1ck14 ca virsta ai mai putin comparabil sau mai mult decit milfa noastra

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Salut! Am urmarit sa o prind si eu pe doamna dar vad ca a disparut de pe Hunedoara. Asa procedeaza, dispare si apare dupa o perioada?

• Membru Premium
Postat
Acum 46 minute, Valerus69 a spus:

Salut! Am urmarit sa o prind si eu pe doamna dar vad ca a disparut de pe Hunedoara. Asa procedeaza, dispare si apare dupa o perioada?

A fost la Timișoara ceva timp...  și nici nu cred că mai vine la Hunedoara că zicea că se retrage

Postat

Are anunt pe Timisoara valabil, nu se lasa astea asa usor alrfel cum ar fi unele de arata asa de rau dar inca presteaza va dau la discutii generala nr la una care ii jalnica la fizic

• Membru Premium
Postat
La 07.09.2025 la 11:28, germanicul28 a spus:

Are anunt pe Timisoara valabil, nu se lasa astea asa usor alrfel cum ar fi unele de arata asa de rau dar inca presteaza va dau la discutii generala nr la una care ii jalnica la fizic

Dacă crezi că arată rău poți merge la din alea de 20 de ani... Mie mi place nu este ea fotomodel dar nici rea nu este Plus că are și servicii destul de Ok în comparație cu multe fete de la noi.

Acum 5 ore, germanicul28 a spus:

A revenit in forta colegii milfa 

Este de trei săptămâni la noi.

• Like 1

Postat

Am fost la dna de 2 ori colegu ie  cum ie , clar nu ii place ce face am surprins asa doua grimase , acum nu am pretentia sa se indragosteasca de mine dar un mic teatru ajuta pt fidelizare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.