Sari la conținut

SexyDoll - 0790524895

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna tuturor.

Am vazut ca sunt asa multi domni care doresc sa ma viziteze❤️

Am multe programari,si 50% sunt programari facute la misto.

Avand in vedere ca eu sunt doar aici pe forum si nu am alt anunt, inseamna ca cei care se programeaza aiurea sunt pusi de alte persoane sa faca rau.

Asa ca doresc sa mentionez,daca nu confirmati programarea cu o ora inainte se anuleaza automat si voi lua pe altcineva care doreste cu adevarat sa ma viziteze.

Va multumesc!

Va las un mic cadou.

20240120_022024.jpg

• Oras:Maldive
Postat
Acum 58 minute, SexyDoll a spus:

Buna tuturor.

Avand in vedere ca eu sunt doar aici pe forum si nu am alt anunt, inseamna ca cei care se programeaza aiurea sunt pusi de alte persoane sa faca rau.

Asa ca doresc sa mentionez,daca nu confirmati programarea cu o ora inainte se anuleaza automat si voi lua pe altcineva care doreste cu adevarat sa ma viziteze.

Va multumesc!

Va las un mic cadou.

20240120_022024.jpg

Numai un bou ar anula programarea la tine.....

• Like 3
  • Haha 1
Postat
La 06.08.2025 la 18:42, SexyDoll a spus:

Nu imi place la bucuresti.

Dar te astept la mare daca vrei😘

Nu trebuie sa iti placa.....avem noi grija sa nu iesi din casa......🙃😋

• Oras:Suli-na
Postat
Acum 3 ore, SexyDoll a spus:

, inseamna ca cei care se programeaza aiurea sunt pusi de alte persoane sa faca rau.

20240120_022024.jpg

Pastreaza-ti calmul, exista si variante de derbedei care confirma, suna de jos, cer nr interfon si...nu mai vin!:))) La asa nivel s-a ajuns ca acea ora sa fie compromisa 100%!

• Like 2
  • Trist 1
  • Oras:constanta
Postat
Acum 6 ore, Lastjedi a spus:

Mulțumesc lui Dumnezeu ma programat mâine!💥💥💥

Și eu am prins 1 loc liber marți 

• Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Acei derbedei au și timp liber mult ...😁 Probabil cu asta se ocupă.... programări, încurcări , sa mănânce și ei o pâine cinstită 😁

• Like 1
Postat
Acum 1 minut, jerry84 a spus:

Acei derbedei au și timp liber mult ...😁 Probabil cu asta se ocupă.... programări, încurcări , sa mănânce și ei o pâine cinstită 😁

Nu prea e cinstită! Fura la cantar!:))

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Chiar acum, haloowen a spus:

Nu prea e cinstită! Fura la cantar!:))

Au băgat magnet la cântar? Oricum este aiurea situația ...când le aplaudă stomacul de foame 😁

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 21 ore, SexyDoll a spus:

Buna tuturor.

Va multumesc!

Va las un mic cadou.

20240120_022024.jpg

Ne plac cadourile tale, la mai multe✌️🫣

• Like 1
Vizitator
Postat
19 hours ago, jerry84 said:
4 hours ago, sava.nicol said:

Și eu tot azi o vizitez,este o fata foarte plăcută.

Bună, dragii mei! 💋
Un mic anunț picant pentru claritate…
Dacă mama natură a fost foarte generoasă cu voi și depășiți 16 cm, atunci ne vom delecta DOAR cu un oral delicios!!! 😈

Totodată, vreau să îmi cer scuze față de cei care aveau programări astăzi și au fost anulate… din păcate, durerile nu mi-au permis să fiu așa cum îmi place – prezentă și plină de energie pentru voi. ❤️
Vă mulțumesc pentru înțelegere și răbdare… și promit să recuperez cu multă plăcere. 💕

• Telefon: 1234567890
  • Telefon: 1234567890
Postat
1 oră în urmă, SexyDoll a spus:

Bună, dragii mei! 💋
Dacă mama natură a fost foarte generoasă cu voi și depășiți 16 cm, atunci ne vom delecta DOAR cu un oral delicios!!! 😈

Totodată, vreau să îmi cer scuze față de cei care aveau programări astăzi și au fost anulate… din păcate, durerile nu mi-au permis să fiu așa cum îmi place – prezentă și plină de energie pentru voi. ❤️
Vă mulțumesc pentru înțelegere și răbdare… și promit să recuperez cu multă plăcere. 💕

Ce bine ca mama natura ma uraste oarecum! :ph34r:

• Haha 3
Reputație: 1034
  • Oras:cta
Postat
Acum 1 oră, SexyDoll a spus:

Bună, dragii mei! 💋

Au dat baietii in tine ca in aparate ah ? 😂 Asa's constantetii pe forta , nu e ca pe Ardeal in slow motion

• Haha 1
  • Confuz 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

chiar nu mi dau seama acum daca sa fiu bucuros ca pot face si normal cu tine sau nu :)))

• Mersi 1
  • Haha 2
Postat
Acum 11 ore, born2win a spus:

Și asta e o chestie de laudă? 

din moment ce se promoveaza statutul de MILF, eu zic ca trebuie sa isi asume nu ? Eu nu ma astept sa ma duc la ea si sa o mangai pe clitoris pentru suma ceruta, scuza-ma ca intervin ... 😂

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 1 oră, s3f a spus:

din moment ce se promoveaza statutul de MILF, eu zic ca trebuie sa isi asume nu ? Eu nu ma astept sa ma duc la ea si sa o mangai pe clitoris pentru suma ceruta, scuza-ma ca intervin ... 😂

Se zice milfeta la alea mai în vârstă nu?Pai înseamnă că și experiența este alta,chiar așa la 16 cm se rupea filmul?Și restul peste 16 ce facem?😂

• Haha 1
Vizitator
Postat
On 8/6/2025 at 3:16 PM, jeanjean1 said:

Pana la urma mai prelungesti șederea la noi? 😀

Bună, dragii mei! 💋
Voi lipsi o săptămână… și deja știu că o să-mi fie dor de voi.
Abia aștept să ne revedem! 🖤

Vizitator
Postat
40 minutes ago, Goldfever said:

Se zice milfeta la alea mai în vârstă nu?Pai înseamnă că și experiența este alta,chiar așa la 16 cm se rupea filmul?Și restul peste 16 ce facem?😂

Restul, peste 16 cm, faceti ce ati facut si pana acum. 

Multumesc!

Postat

La Varna sa se cazeze, sa fie mai aprope de CTA. MILF-eta asta mica de 18 ani neimplitit 😂, pe ea a impresionat-o adunatura asta de litere si ca suna pompos dar cam atat, nu intelege rostul expresiei ! 

• Membru Premium
Postat
Acum 8 ore, s3f a spus:

La Varna sa se cazeze, sa fie mai aprope de CTA. MILF-eta asta mica de 18 ani neimplitit 😂, pe ea a impresionat-o adunatura asta de litere si ca suna pompos dar cam atat, nu intelege rostul expresiei ! 

Esti praf .

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.