Sari la conținut

Allma - 0728539839

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna dragilor , disponibila doar azi de la 16:30 pana la 04:00 .

Dimitrie Cantemir 20, bloc 8 scara 2

• Vizitator a schimbat titlul în Ana 0723044087
Vizitator
Postat

Buna dragilor , disponibila doar azi de la 16:30 pana la 04:00 .

Dimitrie Cantemir 20, bloc 8 scara 2

Vizitator
Postat

Disponibila ❤️

Bulevardul Dimitrie Cantemir 16 bloc 6 SC 4

Vizitator
Postat

Duo disponibil alaturi de colega mea Casiana ❤️

500 lei 30 min 

900 lei 1h 

Sex normal , dublu oral, sărutări între mine și Casiana , masturbări ,69 ,sex intre sâni, diferite poziții 🔥

Sărutări in 3 +100 lei 

Dominare  (spitting ,slapping , cuvinte vulgare ,ordine ,anilingus cunnilingus, footfetish,facesitting ,uro ,strapon, masaj prostatic ) +300 lei 

Postat

Daca lucrezi in duo, ti ai schimbat atitudinea fata de clienti, ii tratezi cu mai mult respect ? Ma cam mananca undeva si ti as face o vizita

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 17 ore, leonard111 a spus:

Daca lucrezi in duo, ti ai schimbat atitudinea fata de clienti, ii tratezi cu mai mult respect ? Ma cam mananca undeva si ti as face o vizita

Eu zic că da ,acum rămâne să te convingi chiar tu 😝 Vino sa te scarpin 🤣🥰

Vizitator
Postat

Disponibila pentru programări 🥰

Vizitator
Postat

Disponibila pentru programări 🥰

Vizitator
Postat

Disponibila ❤️ ULTIMA ZI 😝

Vizitator
Postat

Disponibila ❤️ ULTIMA ZI 😝

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Recenzie intarziata pentru threesome:

Atras de pozele lor, am intrat sii i am scris Kasianei, programat la catevq ore distanta, ma duc spre ele, ajung mai rapid si astept putin, primesc detalii si urc, la prima impresie Kasiana a fost mult mai plinuta, se vede ca a pierdut ff multe kg brusc, vergeturi, pielea mai lasata, Ana e opusul ei, curul tare si silicoane misto. Ma cer la dush si incepem.

LOCATIE - 8, prosop curat, baia utilata cu mai multe geluri.

ON - 7, vine Kasi prima data, il trezeste n gura, pe Ana incerc sa o duc cu capul la sateliti, dar se trage si venea spre mine, sa mi bage pizda pe fata, ii zic sa se calmeze ca nu sunt genul, dupa care ia servetele il sterge de saliva Kasianei si il suge ea, un oral ajutat de mana si mai agresiv, nu l au impreuna asa cum a specificat inainte de prog, bagam caciula si incepem.

NP - 8, incepem la fel cu Kasi prima data, vine peste mine cu spatele, sare bine in pula, s a umezit rapid spre mirarea mea, vine si cu fata, eu ii sarutam sfarcurile Anei, schimbam si o pun doggy, Ana in fata mea juca cu lindicul, o pompez ceva timp si schimbam cu Ana, incep cu ea in misionar, nu pt mult timp si o cer in doggy, aici ceva timp, o dau hard, Kasi se masturba frumos, schimbam si vine peste mine cu spatele, sare n pula ca o nebuna, le cer la marginea patului si finalizez pe sanii lor.

Halat: 500 ron (1h)

De revenit? Suficient 1 data.

• Like 3
  • Inimioara 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Vineri,am revizitat o pe Ana.Am luat legătura cu ea pe watsap și am întrebat o daca este in București.Respuns afirmativ.Am ajuns la locație și ce a ieșit....Mama maica Precista.Am futut o și ne am futut in ultimul hal,ce muie mi a făcut,de și acum cînd scriu mai că îmi vine să mă reprogramez și azi🤣🤣.I am dat și eu niste limbiiiii astronomice,cred că i a și plăcut pt că am folosit și degetele și era udă toată.Am cerut prezervativ și am futut o in misionar tare și apăsat.In tot acest timp ne sărutăm pătimaș,limbile se încolăceau la greu și gagica dădea niste contre de vis.Cu cât dădeam mai tare cu atât gemea și mai tare.M am oprit și am cerut o capra.Am pompat tare tare acompaniat de o Ana excitata maxim,uda fleașcă in pizda și după ceva vreme se apropia ejacularea.Am cerut o la oral și am finalizat abundent in guriță fetei.A luat totttt,și în timp ce tremuram de plăcere,Ana cu gura pe pula frecă ciocanul decartand tot in guriță.Ce partida de focccc a fost.Ana de a dreptul buna rauuu de pula,o bruneta frumoasa foc și sexoasa rău,pe tocuri și în lenjerie intimă în tot timpul acțiunii,dornica de pula și pro client,un amalgam fantastic între GFE și PSE incredibil.Am ales o finalizare fiind pe graba,plecând apoi în munți.Cadoul fetei 450 rhon.Ce i drept deloc prea ieftin ,extra opțiunile își pun cuvântul🤣 Dar gagica e dureros de buna de pula și îi merita.Face o treabă fantastica.Tin să menționez că în timpul acțiunii de futut nu m am putut bucura că și data trecuta de sanii aia superbi,gagica purtând o bustiera pt că suferise o nouă intervenție chirurgicală.Abia o aștept data viitoare cu sânii la vedere.Spor la toată lumea și Sărbători fericite tuturor.

• Inimioara 1
Vizitator
Postat

Astăzi disponibila in oraș 

Piata Alba Iulia 6 

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Hmmm.... Pozele de la pagina 4 din 28 august in lenjerie argintie sunt ale tale?  Ai avut locatia pe Bvd Cantemir vizavi de Dristor ?

Vizitator
Postat
Acum 2 ore, robo88 a spus:

Hmmm.... Pozele de la pagina 4 din 28 august in lenjerie argintie sunt ale tale?  Ai avut locatia pe Bvd Cantemir vizavi de Dristor ?

Hei da

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.