ShadowX40 Reputație: 397 Postat Octombrie 1 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Octombrie 1 Nu a plecat si e ce trebe fata. De obicei nu prea le laud eu pe preferatele mele sa nu le supraaglomerez, dar daca tot mi-a zis ea ca vrea sa plece, ca nu-i merge chiar atat de bine aici, haideti sa va spun cum sta treaba cu ea E tinerica, draguta si chiar ofera servicii bune. Ca pret-calitate mi se pare ca are cel mai bun raport dintre toate la ora asta, daca stai o ora la ea. Nu prea sunt eu cu notele dar la GFE daca ar fi sa-i dau o nota i-as da din aia cum doar Nelu da 10+ cu felitcitari, stelute, inimioare, floricele si toate briz-briz-urile care exista Sincer din toata cariera mea de curvar, care majoritatea stiu ca a fost lunga ea s-a purtat cel mai frumos cu mine dintre toate si a avut cel mai mult bun simt dintre toate fetele pe care le-am platit pentru sex. Daca se aglomereaza prea tare la ea dupa atatea laude, ghinion, dar daca-i merge bine poate totusi o convingem sa mai stea un pic pe la noi 5 2
Mihaelaxxxx Reputație: 25 Postat Octombrie 1 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 1 Acum 38 minute, ShadowX40 a spus: Nu a plecat si e ce trebe fata. De obicei nu prea le laud eu pe preferatele mele sa nu le supraaglomerez, dar daca tot mi-a zis ea ca vrea sa plece, ca nu-i merge chiar atat de bine aici, haideti sa va spun cum sta treaba cu ea E tinerica, draguta si chiar ofera servicii bune. Ca pret-calitate mi se pare ca are cel mai bun raport dintre toate la ora asta, daca stai o ora la ea. Nu prea sunt eu cu notele dar la GFE daca ar fi sa-i dau o nota i-as da din aia cum doar Nelu da 10+ cu felitcitari, stelute, inimioare, floricele si toate briz-briz-urile care exista Sincer din toata cariera mea de curvar, care majoritatea stiu ca a fost lunga ea s-a purtat cel mai frumos cu mine dintre toate si a avut cel mai mult bun simt dintre toate fetele pe care le-am platit pentru sex. Daca se aglomereaza prea tare la ea dupa atatea laude, ghinion, dar daca-i merge bine poate totusi o convingem sa mai stea un pic pe la noi Mulțumesc frumos Pupici dulci dulci❤️❤️
alexandru976 Reputație: 439 Postat Octombrie 1 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 1 4 hours ago, ShadowX40 said: Nu a plecat si e ce trebe fata. De obicei nu prea le laud eu pe preferatele mele sa nu le supraaglomerez, dar daca tot mi-a zis ea ca vrea sa plece, ca nu-i merge chiar atat de bine aici, haideti sa va spun cum sta treaba cu ea E tinerica, draguta si chiar ofera servicii bune. Ca pret-calitate mi se pare ca are cel mai bun raport dintre toate la ora asta, daca stai o ora la ea. Nu prea sunt eu cu notele dar la GFE daca ar fi sa-i dau o nota i-as da din aia cum doar Nelu da 10+ cu felitcitari, stelute, inimioare, floricele si toate briz-briz-urile care exista Sincer din toata cariera mea de curvar, care majoritatea stiu ca a fost lunga ea s-a purtat cel mai frumos cu mine dintre toate si a avut cel mai mult bun simt dintre toate fetele pe care le-am platit pentru sex. Daca se aglomereaza prea tare la ea dupa atatea laude, ghinion, dar daca-i merge bine poate totusi o convingem sa mai stea un pic pe la noi Eu cred că a plecat că i-am dat mesaj acum 3 ore și nu mi-a răspuns
ShadowX40 Reputație: 397 Postat Octombrie 1 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Octombrie 1 25 minutes ago, alexandru976 said: Eu cred că a plecat că i-am dat mesaj acum 3 ore și nu mi-a răspuns Eu cred ca de fapt au navatlit astia de pe forum ca barbarii pe ea dupa ce a fost atat de laudata si am mai laudat-o si eu la greu in final Stiu eu de ce de obicei pe fetele care sunt super ok nu le laud pe aici Dar lasa, macar daca azi e ultima zi a ei, sa ramana cu amintiri placute de Timisoara si sa stie ca aici merge bine si se inghesuie lumea Ca oricum va mai reveni ea pe la noi si eu personal nu cred ca voi avea probelme in a o prinde vreodata, ca mie-mi raspunde
alexandru976 Reputație: 439 Postat Octombrie 1 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 1 4 minutes ago, ShadowX40 said: eu personal nu cred ca voi avea probelme in a o prinde vreodata, ca mie-mi raspunde Lucky you🙂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum