Sari la conținut

🌹Mihaela🌹0726529100🌹

Postări Recomandate

• Oras:TImisoara
Postat

Nu a plecat si e ce trebe fata. ;) De obicei nu prea le laud eu pe preferatele mele sa nu le supraaglomerez, dar daca tot mi-a zis ea ca vrea sa plece, ca nu-i merge chiar atat de bine aici, haideti sa va spun cum sta treaba cu ea :D 

E tinerica, draguta si chiar ofera servicii bune. Ca pret-calitate mi se pare ca are cel mai bun raport dintre toate la ora asta, daca stai o ora la ea. 

Nu prea sunt eu cu notele dar la GFE daca ar fi sa-i dau o nota i-as da din aia cum doar Nelu da 10+ cu felitcitari, stelute, inimioare, floricele si toate briz-briz-urile care exista :P 

Sincer din toata cariera mea de curvar, care majoritatea stiu ca a fost lunga ea s-a purtat cel mai frumos cu mine dintre toate si a avut cel mai mult bun simt dintre toate fetele pe care le-am platit pentru sex. 

Daca se aglomereaza prea tare la ea dupa atatea laude, ghinion, dar daca-i merge bine poate totusi o convingem sa mai stea un pic pe la noi :D;) 

• Like 5
  • Inimioara 2
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat
Acum 38 minute, ShadowX40 a spus:

Nu a plecat si e ce trebe fata. ;) De obicei nu prea le laud eu pe preferatele mele sa nu le supraaglomerez, dar daca tot mi-a zis ea ca vrea sa plece, ca nu-i merge chiar atat de bine aici, haideti sa va spun cum sta treaba cu ea :D 

E tinerica, draguta si chiar ofera servicii bune. Ca pret-calitate mi se pare ca are cel mai bun raport dintre toate la ora asta, daca stai o ora la ea. 

Nu prea sunt eu cu notele dar la GFE daca ar fi sa-i dau o nota i-as da din aia cum doar Nelu da 10+ cu felitcitari, stelute, inimioare, floricele si toate briz-briz-urile care exista :P 

Sincer din toata cariera mea de curvar, care majoritatea stiu ca a fost lunga ea s-a purtat cel mai frumos cu mine dintre toate si a avut cel mai mult bun simt dintre toate fetele pe care le-am platit pentru sex. 

Daca se aglomereaza prea tare la ea dupa atatea laude, ghinion, dar daca-i merge bine poate totusi o convingem sa mai stea un pic pe la noi :D;) 

Mulțumesc frumos

Pupici dulci dulci❤️❤️

• Oras:Timisoara
Postat
4 hours ago, ShadowX40 said:

Eu cred că a plecat că i-am dat mesaj acum 3 ore și nu mi-a răspuns 

Postat
25 minutes ago, alexandru976 said:

Eu cred că a plecat că i-am dat mesaj acum 3 ore și nu mi-a răspuns 

Eu cred ca de fapt au navatlit astia de pe forum ca barbarii pe ea dupa ce a fost atat de laudata si am mai laudat-o si eu la greu in final :D:P Stiu eu de ce de obicei pe fetele care sunt super ok nu le laud pe aici :P 

Dar lasa, macar daca azi e ultima zi a ei, sa ramana cu amintiri placute de Timisoara si sa stie ca aici merge bine si se inghesuie lumea :D Ca oricum va mai reveni ea pe la noi si eu personal nu cred ca voi avea probelme in a o prinde vreodata, ca mie-mi raspunde :D;) 

Postat
4 minutes ago, ShadowX40 said:

eu personal nu cred ca voi avea probelme in a o prinde vreodata, ca mie-mi raspunde :D;) 

Lucky you🙂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...