Sari la conținut

😻Ionela😻0731740646😻 ultima zi la voi in oras!!

Postări Recomandate

Reputație: 27
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 35 minute, ShadowX40 a spus:

Din pacate se intampla si la case mai mari din astea. Eu in si mai multi ani decat tine am mai patit-o din cand in cand... Nu contest ce zici tu si nu-i iau apararea, mentionez daor ca la mine programarile au fost respectate cu sfintenie ;) Ba azi chiar am intarziat eu un pic la ea, a fost foarte ok cu mine si mi-a zis ca nu-i problema. 

In interectiunea cu mine fata asta a fost de o finete si un bun simt fantastic. Si mai e si buna la pat :D Poate am eu o chimie buna cu ea si asta e explicatia.. 

Acum ca-i si ultima zi a ei in oras i-o fi intervenit ceva sau cine stie.... Ideea e ca nu-i in nici un caz de evitat si fata-i chiar ce trebuie ;) 

Sincer chiar a-și fi vrut să o întâlnesc, poate am avut eu ghinionul, dar putea să îmi spună că are treabă sau altceva + că 25 minute în ploaie nu este plăcut 

• Membru Premium
Reputație: 5106
  • Oras:Republica Timisoara
Postat

N o fii gasit locatie, zicea ca vrea sa stea câta...dar nu prea era multumita'n curba, unde s a cazat.

Da, ii genul la care involuntar ii scap si ciubuc 😀

dag dal gas!

Reputație: 952
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat
Acum 1 minut, farafiltre a spus:

... ii scap si ciubuc 😀

Cam cât se scapă mai nou? 

• Like 1
  • Membru Premium
Reputație: 5106
Postat
Acum 11 minute, M0ff0ss a spus:

Cam cât se scapă mai nou? 

Cand nu i suma rotunda, 50. Cand ii rotonda, 100. Dar in general nimic, 0. Rar am simtit nevoia sa fiu darnic in ultima vreme.

dag dal gas!

Reputație: 1192
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 21 ore, farafiltre a spus:

N o fii gasit locatie, zicea ca vrea sa stea câta...dar nu prea era multumita'n curba, unde s a cazat.

Da, ii genul la care involuntar ii scap si ciubuc 😀

Sincer mie nu îmi pica rău în curba aia. Punctul forte erau locurile de parcare la discreție pe strada. Mai bine ca pe Alexandrescu din punctul asta de vedere. 

S-auzim de bine! 

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

A plecat fata din curbă sau din oraș ? 

Postat

Au plecat amândouă? Că mă tenta un threesome. Știu că au tot schimbat locația.

• Oras:TImisoara
Postat
46 minutes ago, Titus777 said:

A plecat fata din curbă sau din oraș ? 

Din curba sigur si din oras banuiesc... Pentru clienti era ok locatia aia, loc de parcare gaseai lejer si  Lipovei e o zona ok si destul de aproape de zona centrala, chiar daca locatia era mai la periferie. Dar fiind o locatie din aia gen casa cu apartamente, pensiune sau ce era pentru ele era mai nasol cu vecinii, care vedeau multa miscare. 

Apoi, dupa ce s-au speriat de o locatie pe Circumvalatiunii 14, ca dadea colega ei adresa aia la un moment dat pe aici parca, locatie din aia veche si murdara, au ajuns la niste blocuri noi pe Torontalului, dar afara din oras. La vreo 4-5 minute maxim de condus dupa sensul giratoriu de la iesirea din oras. Pentru mine si locatia aia era super ok, iar cu locuri de parcare la discretie, apartamente noi si conditii bune. Cu vecinii clar nu mai aveau probelme ca inca se lucra la blocuri si nu erau foarte locuite, dar banuiesc ca pentru unii clienti care n-au masina sau nu conduc era peste mana sa mearga in afara orasului cu taxi sau Uber. 

Cred ca au plecat din oras, dar am inteles ca mai vor sa ramana prin zona de vest o perioada, nu va zic unde, dar daca va fi asa eu pe fata asta sigur o mai vizitez ca-mi place :D:P 

• Like 1
Postat

@Ionelaxxx Domnisoara, daca tot intri pe aici, mai da-ne si noua un "update" despre tine. Pe unde mai esti? Cum esti? Ca ai disparut asa, dintr-o data si unii dintre noi am mai fi curiosi sa mai ajungem pe la tine ;) 

• Like 1
Postat
On 7/11/2025 at 11:04 AM, ShadowX40 said:

Din curba sigur si din oras banuiesc... Pentru clienti era ok locatia aia, loc de parcare gaseai lejer si  Lipovei e o zona ok si destul de aproape de zona centrala, chiar daca locatia era mai la periferie. Dar fiind o locatie din aia gen casa cu apartamente, pensiune sau ce era pentru ele era mai nasol cu vecinii, care vedeau multa miscare. 

Apoi, dupa ce s-au speriat de o locatie pe Circumvalatiunii 14, ca dadea colega ei adresa aia la un moment dat pe aici parca, locatie din aia veche si murdara, au ajuns la niste blocuri noi pe Torontalului, dar afara din oras. La vreo 4-5 minute maxim de condus dupa sensul giratoriu de la iesirea din oras. Pentru mine si locatia aia era super ok, iar cu locuri de parcare la discretie, apartamente noi si conditii bune. Cu vecinii clar nu mai aveau probelme ca inca se lucra la blocuri si nu erau foarte locuite, dar banuiesc ca pentru unii clienti care n-au masina sau nu conduc era peste mana sa mearga in afara orasului cu taxi sau Uber. 

Cred ca au plecat din oras, dar am inteles ca mai vor sa ramana prin zona de vest o perioada, nu va zic unde, dar daca va fi asa eu pe fata asta sigur o mai vizitez ca-mi place :D:P 

Locatia nu este afara din oras, limita orasului este calea ferata , dupa Coca Cola. Mijloace de transport in comun exista si nu cred ca, uber sau taxi evita acea zona. Asa ca, zona chiar este super ok. Mult mai ok decat Rebreanu.

• Mersi 1

• Telefon: 0731932143
  • Oras:Ploiesti
  • Disponibila
  • Telefon: 0731932143
  • Oras:Ploiesti
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, ShadowX40 a spus:

@Ionelaxxx Domnisoara, daca tot intri pe aici, mai da-ne si noua un "update" despre tine. Pe unde mai esti? Cum esti? Ca ai disparut asa, dintr-o data si unii dintre noi am mai fi curiosi sa mai ajungem pe la tine ;) 

Buna am luat o pauza din motive personale..

Nu stiu cand ne vom revedea 

Seara buna pupici dulci❤💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...