M0ff0ss Reputație: 885 Postat Iulie 6 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 6 Acum 5 minute, farafiltre a spus: ... am supt o la rece in alta parte ... Continuă.. 🙂
SeqenenraTaa Reputație: 582 Postat Iulie 6 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 6 Acum 8 minute, farafiltre a spus: ca am supt o la rece in alta parte, aproape ca nici nu mai conteaza😏 Sper că o bere 🍺 pe terasă 🤔
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4997 Postat Iulie 6 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Iulie 6 Acum 1 minut, M0ff0ss a spus: Dacă face treabă bună, (cred că) poți trece peste acest mic detaliu.. Anul trecut pe vremea asta, Cred că deja știam cum stă treaba. Acuma... Nu mai am curiozitate să încerc nimic nou. M-am fript de cam Multe ori.... și Nici nu-mi mai convine postura să fiu eu ăla care scrie de rău. Am impresia că fac ceva greșit... și nu-mi convine să am impresia asta despre mine 🥲 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Membru Premium farafiltre Reputație: 5027 Postat Iulie 6 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Iulie 6 Acum 14 minute, M0ff0ss a spus: Continuă.. 🙂 N as face mizerie, ii sarmana si relativ bine intentonata, mai mult nu poate... n o ajuta nici fizicul (si eu nu's pretentios), pierderea mea sa fie.🤫 * nici in jurnal n am completat nimic, pe data de sase o ramas pagina goala dag dal gas!
Membru Premium farafiltre Reputație: 5027 Postat Iulie 6 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Iulie 6 Acum 4 minute, SeqenenraTaa a spus: Sper că o bere 🍺 pe terasă 🤔 Era o alternativa corecta, dar am ales diferit😀 1 dag dal gas!
M0ff0ss Reputație: 885 Postat Iulie 6 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 6 Acum 1 minut, Cozonac77 a spus: ... M-am fript de cam Multe ori.... și Nici nu-mi mai convine postura să fiu eu ăla care scrie de rău ... O discuție mai veche parcă te-ndemna să scrii.. se pare că a câștigat acel baigli care nu vrea să deranjeze. Culmea, într-o eră în care dómină recenziile de 10 cu * și felicitări, parcă am mai vrea să citim și ceva.. pe bune. 🙂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum