Sari la conținut

Indisponibila

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Da. Nici mie nu mi a raspuns la mesaje. Probabil este coada mare ....pe parcurs ce se mai duce coada o sa raspunda la mesaje si o sa puna si. poze. 

E pacat ca incepe cu stangul sivru cred ca are potential.......o sa vedem ce sr intampla.

• Oras:.
Postat
1 oră în urmă, johnqwer a spus:

Da. Nici mie nu mi a raspuns la mesaje. Probabil este coada mare ....pe parcurs ce se mai duce coada o sa raspunda la mesaje si o sa puna si. poze. 

E pacat ca incepe cu stangul sivru cred ca are potential.......o sa vedem ce sr intampla.

Cine a spus ca incep cu stangul?😘

Postat

i-am scris în repetate rânduri pe whatssapp dar nu a binevoit să mi răspundă . păcat , măcar spune, am programul full revino mâine . 

înțeleg ca îți fierbe oala acum ca e lumea curioasă de tine, dar nu e frumos. 

a se menționa ca i am scris în 3 zile diferite. inclusiv după ce menționa ca e disponibilă aici 

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Da si eu la fel i-am scris

In plus nu menționează ora maximă la care putem scrie, zice doar după 22 ca e alt tarif

I-am scris la mai multe ore si dupa al treilea mesaj cred ca m-a blocat…

Daca asa isi permite sa trateze potențial clienti atunci sincer… nu am incredere in serviciile ei…

• Like 2
Postat

Imi cer scuze celor carora nu le-am raspuns dar cateodata ma zapacesc avand atatea mesaje ( unele fiind fara sens de ex: ce servicii ai etc) , va rog sa imi dati PM cu ultimele cifre din numarul de telefon si va voi raspunde 🩷 P.S astazi nu am fost la muncă revin de maine in sectorul 2 , Soseaua Colentina 💋💋

• Oras:Bolintin Vale
  • Oras:Bolintin Vale
Postat
Acum 43 minute, Jasmine1401 a spus:

Imi cer scuze celor carora nu le-am raspuns dar cateodata ma zapacesc avand atatea mesaje ( unele fiind fara sens de ex: ce servicii ai etc) , va rog sa imi dati PM cu ultimele cifre din numarul de telefon si va voi raspunde 🩷 P.S astazi nu am fost la muncă revin de maine in sectorul 2 , Soseaua Colentina 💋💋

Caută o locație mai în centru, zona Unirii, D. Cantemir, Mall Vitan, Universitate. Nu la marginea orașului în Colentina. 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 6 minute, Doghy536 a spus:

Caută o locație mai în centru, zona Unirii, D. Cantemir, Mall Vitan, Universitate. Nu la marginea orașului în Colentina. 

Nu am gasit nimic liber … pana pe 17 voi sta aici , dupa voi cauta ceva mai central

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 ore, Jasmine1401 a spus:

Bună!

Nu am acces la mesagerie privată momentan.

Numărul meu se termină cu 000 în coadă.

Iar dacă ți-am cerut detalii suplimentare era doar în ideea că voiam să întreb ceva ce nu era acoperit aici (cât de hard/soft accepți partida de exemplu)

Postat
Acum 2 ore, kainaudron a spus:

Bună!

Nu am acces la mesagerie privată momentan.

Numărul meu se termină cu 000 în coadă.

Iar dacă ți-am cerut detalii suplimentare era doar în ideea că voiam să întreb ceva ce nu era acoperit aici (cât de hard/soft accepți partida de exemplu)

O sa scriu si aici sa vada toata lumea, eu sunt mai mult pe stilul soft fiind la inceput si nu accept marimi mari . Nu accept mai mari de 16 cm , si o  grosime de maxim 3-4 cm pup , o sa-ti raspund imediat 💕

• Oras:Bârlad
  • Oras:Bârlad
Postat
On 7/11/2025 at 7:21 PM, Jasmine1401 said:

Pozele mult așteptate 😈 va astept cu programari si pentru maine miaw 😚💋

42C40645-F0AD-42C0-8205-803ADABF874E.jpeg

BEB72146-7996-4BC3-8AC9-3C431AC1E468.jpeg

73645475-DD2C-4F33-BEEF-EAABDE0EABCC.jpeg

C8F586B6-B260-4A80-A234-47288AF10743.jpeg

FCD11EB2-C275-41BE-A610-76A3781B7FFA.jpeg

Uff ce sâni frumoși, prin ce zona ai locația?

• Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat
6 hours ago, Jasmine1401 said:

O sa scriu si aici sa vada toata lumea, eu sunt mai mult pe stilul soft fiind la inceput si nu accept marimi mari . Nu accept mai mari de 16 cm , si o  grosime de maxim 3-4 cm pup , o sa-ti raspund imediat 💕

Aoleuuu!!🫨...exista asa mici!!??😜😜🤣🤣🤣😘😘😘

• Haha 2
Postat
Acum 8 ore, tatianamihai a spus:

Uff ce sâni frumoși, prin ce zona ai locația?

Deocamdată in Colentina, dar vom schimba locatia cat de repede gasim ceva central 💋

Postat

Astazi ,cu parere de rau ,va anunt ca voi anula toate programarile pe astazi, voi fii cateva zile indisponibila 😘😘 revin curand 🩷

• Trist 1
  • Membru Premium
  • Oras:București
Postat

Un nr de telefon unde găsim 

Postat
Acum 1 oră, Jasmine1401 a spus:

Deocamdată in Colentina, dar vom schimba locatia cat de repede gasim ceva central 💋

Încercați și în Exigent.

• Membru Premium
Postat

Unde are nr in anunț pus?

Postat
On 7/15/2025 at 11:57 AM, Jasmine1401 said:

Sunt multe locatii in Vitan, am vazut multe fete pe Dudesti.

Postat
La 15.07.2025 la 15:19, Miha011 a spus:

Unde are nr in anunț pus?

Aceeași problemă o am și eu,nu găsesc un număr de telefon!😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.