Lubric Reputație: 707 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Aprilie 3, 2014 In acest weekend are loc Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti ( www.smaeb.ro ) la Romexpo. Cu aceasta ocazie voi fi in Bucuresti asa ca daca exista doritori de "poze cu maimuta" imi puteti lasa in PM un numar de telefon pentru a va face o programare. Nu promit intrare gratuita pentru ca sunt la inceput de drum cu aceasta firma si nu-mi permit. Stiu, de obicei, weekendul e dedicat familiei dar, acum aveti un motiv bun de a iesi din casa. Va astept cu drag! P.S. Nu numai pasionatii de motoare au motiv sa iasa din casa ci si cei care iubesc bicicleta. Concomitent cu salonul moto are loc si ExpoBike.
lcwuw Reputație: 1 Postat Aprilie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:as Telefon: [email protected] Oras:as Postat Aprilie 3, 2014 In acest weekend are loc Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti ( www.smaeb.ro ) la Romexpo. Cu aceasta ocazie voi fi in Bucuresti asa ca daca exista doritori de "poze cu maimuta" imi puteti lasa in PM un numar de telefon pentru a va face o programare. Nu promit intrare gratuita pentru ca sunt la inceput de drum cu aceasta firma si nu-mi permit. Stiu, de obicei, weekendul e dedicat familiei dar, acum aveti un motiv bun de a iesi din casa.Va astept cu drag! Parca in aceeasi perioada la romexpo este si un salon de biciclete
advanced Reputație: -2693 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:B Oras:B Postat Aprilie 3, 2014 Ne vedem Lubric, mai ales ca iata ce maimute sunt pe acolo 3 2
Administrator pisicuts Reputație: 114945 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 3, 2014 pentru fratele lubric: 1
Lubric Reputație: 707 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Aprilie 3, 2014 Pisicuts, mersi! Vreau sa fac o rectificare - locatia e Romaero. Keep calm and ride your bike!
advanced Reputație: -2693 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:B Oras:B Postat Aprilie 3, 2014 ne dam si cu avionul atunci sau cu .... parasutele. Ce zici? 3 2
Lubric Reputație: 707 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Aprilie 3, 2014 Advanced, poate tu; eu o sa fii ocupat cu motoarele.
advanced Reputație: -2693 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:B Oras:B Postat Aprilie 3, 2014 te invoieste je ma chere 3 2
advanced Reputație: -2693 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:B Oras:B Postat Aprilie 3, 2014 Advanced, poate tu; eu o sa fii ocupat cu motoarele. pai cu .... motoarele bre, eu ce spuneam? 3 2
Lubric Reputație: 707 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Aprilie 4, 2014 Cine vine la calarit motoare?
Lubric Reputație: 707 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Aprilie 4, 2014 Bai, ce chestie, voi calariti numai femei? Va spun eu, adrenalina ca pe motor gasiti mai greu! Eu va astept aici ca sa le testati, pana Duminica la ora 17:00.
zwat Reputație: 279 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2014 smaeb e o laba trista pentru toate tipurile de vehicule pe doua roti
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 4, 2014 smaeb e o laba trista pentru toate tipurile de vehicule pe doua rotiSi care ar fi acea laba vesela pentru vehiculele pe doua roti?
advanced Reputație: -2693 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:B Oras:B Postat Aprilie 4, 2014 smaeb e o laba trista pentru toate tipurile de vehicule pe doua rotica esti idiot, n mqi incqpe loc de intors. Felcitari anmp paros$ 2 2
zwat Reputație: 279 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2014 Si care ar fi acea laba vesela pentru vehiculele pe doua roti? Orice expozitie moto sau de biciclete pe afara. In RO expozitie = targ la care scapa de vechituri, manusi nevandute, casti pe cale sa expire samd. La biciclete nu vand atat vechituri cat lucruri la preturi anormal de mari. Cei mai multi vizitatori se duc acolo ca sa socializeze. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum