Sari la conținut

Anisia 0770596385

Postări Recomandate

Reputație: 1315
  • Oras:Sud
  • Oras:Sud
Postat

Salutare .

Anunt 

Anisia, new la voi, azi am ajuns! Drobeta-Turnu Severin - Matrimoniale https://share.google/QSiiNHYxKUSXTqzO3

Nr de telefon. 0770596385

Contact ...numărul din titlul.

Pozele cred ca sunt reale dar is făcut mai demult . 

Locatia ...vecina de palier cu doamna Elena , aici am de dezvoltata. Fete de ne vizitează....cred ca ar trebui sa pună mana pe acesta locație....chiar recomand . Si locația si fata . 

Aspect .... minioana , blonda , sanii mărișori,  fund bombat .... fata faina .

Atitudine .....umor , umor ...te scoate din cea mai a dracu depresie ...nu ai cum sa nu pleci decât cu zâmbetul pe buze de la ea. Sociabila , deschisa . 

Dress Code.....si aici plus .... culoarea negru cu sclipici ...plus un halat cu flori de culoarea roșie,  bady negru si ciorapi pana la coapsa 

Am socializat la o țigare....după am mers in dormitor. 

Acțiune preludiu , dans , oral normal ...plus muzica populara pe fundal 😅😅

Oral ..neprotejat ....bun .

Normal ... două poziții  dsr le țin secrete 🤣🤣🤣 mare minus pentru mine ca a fost fata cu numărul 4 intr o singura zi. Așadar se resimte bătrânețea ( haine grele 🤣🤣🤣).

Bănuți 200 de lei .in cazul.meu 400 ora.  

Timp peste 30 de minute . 

Un minus ca sa fiu cârcotaș.....mi a zis ca face dus după ce plec ....sa fie proaspăt.petru următorul....Dar cum.s a echipat as avea un semn de întrebare. 

Ca igiena ... nimic de reproșat,  nu am simțit nimic suspect . 

De recomandat da . 

De revenit  cu siguranță da . 

O sa stea pe malul Dunării  aproximativ o luna . 

Numai bine . 

• Like 4
Postat
9 hours ago, po2024ve said:

Salutare .

Anunt 

Anisia, new la voi, azi am ajuns! Drobeta-Turnu Severin - Matrimoniale https://share.google/QSiiNHYxKUSXTqzO3

Nr de telefon. 0770596385

Contact ...numărul din titlul.

Pozele cred ca sunt reale dar is făcut mai demult . 

Locatia ...vecina de palier cu doamna Elena , aici am de dezvoltata. Fete de ne vizitează....cred ca ar trebui sa pună mana pe acesta locație....chiar recomand . Si locația si fata . 

Aspect .... minioana , blonda , sanii mărișori,  fund bombat .... fata faina .

Atitudine .....umor , umor ...te scoate din cea mai a dracu depresie ...nu ai cum sa nu pleci decât cu zâmbetul pe buze de la ea. Sociabila , deschisa . 

Dress Code.....si aici plus .... culoarea negru cu sclipici ...plus un halat cu flori de culoarea roșie,  bady negru si ciorapi pana la coapsa 

Am socializat la o țigare....după am mers in dormitor. 

Acțiune preludiu , dans , oral normal ...plus muzica populara pe fundal 😅😅

Oral ..neprotejat ....bun .

Normal ... două poziții  dsr le țin secrete 🤣🤣🤣 mare minus pentru mine ca a fost fata cu numărul 4 intr o singura zi. Așadar se resimte bătrânețea ( haine grele 🤣🤣🤣).

Bănuți 200 de lei .in cazul.meu 400 ora.  

Timp peste 30 de minute . 

Un minus ca sa fiu cârcotaș.....mi a zis ca face dus după ce plec ....sa fie proaspăt.petru următorul....Dar cum.s a echipat as avea un semn de întrebare. 

Ca igiena ... nimic de reproșat,  nu am simțit nimic suspect . 

De recomandat da . 

De revenit  cu siguranță da . 

O sa stea pe malul Dunării  aproximativ o luna . 

Numai bine . 

Multumesc pentru toate recenziile, ai spart topul pe recenzii, scurte si la abiect,  nu povesti. 👍

Reputație: 825
  • Oras:Drobeta-Turnu Severin
  • Oras:Drobeta-Turnu Severin
Postat
Acum 9 ore, po2024ve a spus:

New în Oraș, fac și deplasări, la tine sau la Hotel! Drobeta-Turnu Severin - Matrimoniale https://share.google/MyWQX0RfT9fmU1OUr

Nr de telefon  0750177355

Gagica asta nu e Ella blonda, moldoveanca?

Avea și un topic deschis pe undeva , 

Reputație: 139
  • Oras:Toată țara.
  • Oras:Toată țara.
Postat

Hai noroc la toată lumea. Să mai contribuim puțin prin topice cu recenzii că așa e frumos. Vizitat și eu titulara. Metodă de contact nr. din titlu. Răspuns din prima comunicat adresa, specificată mai sus de fratele @po2024ve și dăi pe cai. Ajung în 5 min la adresă că doar ce plecasem de la cazare. Urc, deschide ușa o minionă blondă, corp frumos(urma să îl văd mai bine în următoarele clipe) acoperit de un halat, puțină socializare în compania animăluțelor ei cu care împarte locația. Mergem în camera de oaspeți, înmânez cadoul 200/fin(400/h pt care stau mai bine cu timpul), mă întreabă dacă am nevoie la duș(venisem pregătit). Ea dă jos halat și aici am observat mai în detaliu corpul ei, eu mă deschiloțez, în picioare fiind se apropie de mine, mângâieri(corp, ouă, instrument), săruturi pe corp, câțiva pupici pe buze până când instrumentul necesar acțiunii luase poziție de drepți, coboară ușor jos și începe un ON(destul de lung, să zic cu aproximație undeva la 10min, nu poate deep, nu face finalizare orală, cu gura nu s-a ocupat de împrejurimi), îmbracă juniorul cu gura și mai continuă puțin oral. Mă cheamă în misionar, pot să spun că am capitulat destul de repede(5 min, m-a luat valu), te încolăcește și te trage în ea.

Aspect - 9

Atitudine - 10(zâmbete, glume, voie bună și chiar puțin GFE(nu notăm acest serviciu), ceea ce este cam inexistent pe aici prin zonă)

ON - 9

NP - 9 (momentan notez

Concluzie - DA, de revenit!

Spor la treabă tuturor!

• Like 3
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...