Membru Premium zozozo Reputație: 1467 Postat Iulie 13 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Membru Premium Postat Iulie 13 Într-o lume în care este multă răutate, nefericire, dezamăgire, este nevoie de gândire pozitivă întrucât fericirea și orice lucru bun începe în minte. Să postăm aici mesaje care să ajută gândirea bună, sănătoasă.😊 "Gândirea pozitivă , spre deosebire de cea negativă, te va determina să faci orice lucru mai bine.” – Zig Zaglar "Gânditorul pozitiv zărește invizibilul, simte intangibilul si realizează imposibilul.” – Anonim "Cea mai mare victorie nu este să nu cazi niciodată, ci să te ridici de fiecare dată cand ai căzut.” – Confucius
Membru Premium zozozo Reputație: 1467 Postat Iulie 13 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Autor Membru Premium Postat Iulie 13 Dumnezeu este iubire și ne iubește pe toți.
Membru Premium zozozo Reputație: 1467 Postat Iulie 13 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Autor Membru Premium Postat Iulie 13
Membru Premium zozozo Reputație: 1467 Postat Iulie 13 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Autor Membru Premium Postat Iulie 13
Assstronaut Reputație: 15 Postat Iulie 14 Oras:Berghain Oras:Berghain Postat Iulie 14 Un citat al lui H.G. Wells de acum 100 de ani, a devenit realitate in prezent
Assstronaut Reputație: 15 Postat Iulie 14 Oras:Berghain Oras:Berghain Postat Iulie 14 Trist dar adevarat Suna ciudat dar imi place sa ascult minciuni in timp ce stiu adevarul.....
Membru Premium zozozo Reputație: 1467 Postat Iulie 26 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Autor Membru Premium Postat Iulie 26 Așteaptă lucruri bune în viața ta și nu deznădăjdui niciodată!
eu.discret Reputație: 456 Postat Iulie 27 Postat Iulie 27 ,,Trebuie sa faci lucrurile pe care crezi ca le poți face.,, E.Roosevelt
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum