Sari la conținut

Brunetă dusa cu pluta - 0745197481

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

Fac deplasări Lorena 80 kg așa este în anunț  într-o duminică după masă ma pune cel cu un ciorap sa caut pe publi24 ajung la doamna plinuță sâni mari tatuaje cum îmi place  mie trimit pe WhatsApp buna la care îmi spune zi o întreb servici la îmi spune date dracului 100 mesaje și nu vii Block pe WhatsApp ea am făcut cruce și cu stânga și cu  dreapta 

• cleopatra01 a schimbat titlul în Brunetă dusa cu pluta - 0745197481
Reputație: 20
Postat
Acum 11 minute, Frizer a spus:

Fac deplasări Lorena 80 kg așa este în anunț  într-o duminică după masă ma pune cel cu un ciorap sa caut pe publi24 ajung la doamna plinuță sâni mari tatuaje cum îmi place  mie trimit pe WhatsApp buna la care îmi spune zi o întreb servici la îmi spune date dracului 100 mesaje și nu vii Block pe WhatsApp ea am făcut cruce și cu stânga și cu  dreapta 

Trimit mesaj text pe număr spun nu sunt frumoase cuvintele dumneavoastră îmi spune mă pis pe tine

Reputație: 121
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat
52 minutes ago, Frizer said:

Trimit mesaj text pe număr spun nu sunt frumoase cuvintele dumneavoastră îmi spune mă pis pe tine

Multumim de info colegu. Ne poti pune si un link, sa stim unde sa nu mergem?

Reputație: 20
Postat
Acum 23 minute, rebelar a spus:

Multumim de info colegu. Ne poti pune si un link, sa stim unde sa nu mergem?

Nu, știu colegu cu toată plăcerea sunt nou nici abonament nu am făcut nu prea ma pricep la bitcoin aparat dacă cauți pe, publi24 este fac deplasări în pantaloni albastru cu un tricou bluza neagra 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...