Elissa3412 Reputație: 5 Postat Iulie 15 Telefon: 0733399586 Oras:Alba Iulia❤️ Disponibila Telefon: 0733399586 Oras:Alba Iulia❤️ Disponibila Postat Iulie 15 Buna,numele meu este Elisa pasiunea si senzualitatea mea te va face sa vibrezi de plăcere in compania mea ofer companie intimă domnilor generoși discreți cu bun simt si serioși,sunt tandră pasionala foarte simpatica atenta la cerințele tale si mereu stiu sa ma fac plăcută
jocrep1 Reputație: 1177 Postat Iulie 15 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 15 O lista de servicii ar fi utila, poate ceva poze, cât costa dacă costa ceva. Ai mai lucrat în domeniu? După prezentare as putea trage concluzia ca nu, dar am și eu o vârstă și poate ma înșel. Sunt convins ca și alți colegi au acest interes. S-auzim de bine! 2
SeqenenraTaa Reputație: 644 Postat Iulie 15 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 15 Bună, ai pus o descriere poetică ce se potrivește mai mult cu Publi. Cel mai bine te uiți la celelalte fete cum si-au scris lista de servicii, prețuri, detalii, locație, etc, cu poze, si "furi" idei de la ele. 1
Elissa3412 Reputație: 5 Postat Iulie 15 Telefon: 0733399586 Oras:Alba Iulia❤️ Disponibila Telefon: 0733399586 Oras:Alba Iulia❤️ Disponibila Autor Postat Iulie 15 Acum 15 minute, SeqenenraTaa a spus: Bună, ai pus o descriere poetică ce se potrivește mai mult cu Publi. Cel mai bine te uiți la celelalte fete cum si-au scris lista de servicii, prețuri, detalii, locație, etc, cu poze, si "furi" idei de la ele. Îmi pare sincer rău pentru greșelile mele, o sa le rectific în cel mai scurt timp și am sa dau toate detaliile de care aveți nevoie 😊🥰 1
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 5063 Postat Iulie 15 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Iulie 15 Poate fata vinde lubeniță 🥰 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
SeqenenraTaa Reputație: 644 Postat Iulie 15 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 15 Acum 7 minute, Elissa3412 a spus: Îmi pare sincer rău pentru greșelile mele, o sa le rectific în cel mai scurt timp și am sa dau toate detaliile de care aveți nevoie 😊🥰 Pari super de treabă dar nu trebuie să îți pară rău de nimic, e ok. Tu îți faci cum consideri topicul, eu doar ți-am dat idei. Mult succes! Acum 7 minute, Cozonac77 a spus: Poate fata vinde lubeniță 🥰 Sau vinde baigli 😁
Elissa3412 Reputație: 5 Postat Iulie 15 Telefon: 0733399586 Oras:Alba Iulia❤️ Disponibila Telefon: 0733399586 Oras:Alba Iulia❤️ Disponibila Autor Postat Iulie 15 Serviciile:sunt oral,normal,69,diferite poziții ,oral neprotejat în funcție de igienă sex normal DOAR protejat!🌈 Deplasare 600 RON finalizarea 200 RON (30 de minute) două finalizări 300 RON ( o ora ) Locație- Strada constructorilor nr 38 1
ldown Reputație: 3 Postat Iulie 15 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 15 Pune niste poze dragă sa te vedem și noii
mariustim Reputație: -9 Postat Iulie 15 Oras:Targu Jiu Oras:Targu Jiu Postat Iulie 15 Acum 14 minute, Elissa3412 a spus: Serviciile:sunt oral,normal,69,diferite poziții ,oral neprotejat în funcție de igienă sex normal DOAR protejat!🌈 Deplasare 600 RON finalizarea 200 RON (30 de minute) două finalizări 300 RON ( o ora ) Locație- Strada constructorilor nr 38 Cateva poze te rogam .. ca sa ne facem o idee .. si bun venit in frumosul nostru oras 😘
shady_boy Reputație: 283 Postat Iulie 15 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 15 inaltime? varsta? kg? si cum ziceau si colegii... poze
emiluc Reputație: 185 Postat Iulie 16 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 16 Colega cu @Jessica1224? Sau pură coincidență?
Jessica1224 Reputație: 9 Postat Iulie 16 Telefon: (0733399051 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: (0733399051 Oras:Timisoara Disponibila Postat Iulie 16 1 hour ago, emiluc said: Colega cu @Jessica1224? Sau pură coincidență? Colegă❤️ 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum