Sari la conținut

Indisponibila

Postări Recomandate

• Oras:Tg Jiu
Postat

Progamarile au inceput,asadar mai am cateva locuri disponibile intre orele 13 si 19🥰 va astept ! 

Stiti reclama aia : "grabiti-va ,stocul este limitat " 😅

Va puuuup ❤️

• Inimioara 4
  • Selena280 a schimbat titlul în Indisponibila
Postat

Bunaaa ! Sunt disponibila pt progamari pana la ora 20🥰

Sa aveti un început de săptămâna minunat!🤗

• Like 1
  • Inimioara 8
Postat

Heloo ! 🎀

Dispo pana la ora 20

Cu mentiunea ca maine este ultima zi

🥰🤗❤️

• Inimioara 1
Postat

🎀Buna dragilor ! Daca l-ati asteptat pe Mos Nicolae🎁 si nu a venit ,nu fiti triști, am venit la voi in oras pentru cateva zile,va astept pe wtp pt progamari ❤️

Ma gasiti pe str SILISTRA 28📍

• Like 1
  • Inimioara 6
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Salut,

Am fost astazi la o vizita pentru un 3some si a fost o experienta perfecta. Doua femei superbe, deschise la vorba si cu simtul umorului foarte bine dezvoltat. Sex, discutii, povesti si iar sex. O relaxare pe cinste. Locatia draguta, loc de parcare destul de usor de gasit. Muzica, lumina discreta, curatenie. Un vibe pe cinste, iar pe partea sexuala nota 10 pentru toate pozitiile, pentru atentia la detalii si mereu sa fii in centrul atentiei intre ele. Oralul bestial, sexul superb cu ambele. 

Recomand si sper sa vad tot mai multe femei ca voi. Cu siguranta salvez numarul la favorite pentru o viitoare data cand sunteti pe aici. 

Seara frumoasa

Postat
Acum 10 ore, purpleLight a spus:

Salut,

Am fost astazi la o vizita pentru un 3some si a fost o experienta perfecta. Doua femei superbe, deschise la vorba si cu simtul umorului foarte bine dezvoltat. Sex, discutii, povesti si iar sex. O relaxare pe cinste. Locatia draguta, loc de parcare destul de usor de gasit. Muzica, lumina discreta, curatenie. Un vibe pe cinste, iar pe partea sexuala nota 10 pentru toate pozitiile, pentru atentia la detalii si mereu sa fii in centrul atentiei intre ele. Oralul bestial, sexul superb cu ambele. 

Recomand si sper sa vad tot mai multe femei ca voi. Cu siguranta salvez numarul la favorite pentru o viitoare data cand sunteti pe aici. 

Seara frumoasa

Multumim frumos,placerea a fost de partea noastra si ne bucuram ca te-ai simțit bine🤗 Sarbatori fericite!❤️

P.s ULTIMA ZI IN ORAS 🤗

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 3 ore, Selena280 a spus:

P.s ULTIMA ZI IN ORAS 🤗

Numa 3 zile stați la noi? Că eram și eu tentat de un trio cu oltencele fierbinți 😁

Să mai treceți pe la noi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.