andreiutzu11 Reputație: 45 Postat August 1 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 1 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-de-relaxare-extraordinar/eigh685g5g4e7eh7d06h1edf2ei79hf1.html Salutare Tocmai ce am ieșit de la doamna , chiar este o doamna , și că aspect și că și atitudine Fiind mare amator de masaj , da când mă știu , am zis sa mai incerc și altele chiar daca de pe publi , la noi piata fiind praf după cum știți , de la Florina încoace( pentru cunoscători) Pe scurt ( sunt presat de timp și îmi cer scuze colegilor) : vizitat, programat ușor pe wattsapp, Irina este o femeie pe la 35-40 de ani( sper sa nu o jignesc😬) foarte naturala și bine proporționată , nici grasa nici slabă dar un mare plus fata , pentru mine simpatica foc ( moldoveană autentică ) Deci pe scurt🤣 halat 250 pt aprox 1h masaj și happy end manual .De restul nu dorește și nu am insistat. De mult nu a mai fost in Oradea o maseuza așa buna la masaj . Recomand! 1
cracker Reputație: 0 Postat August 2 Postat August 2 Salut,multumim de review, e doamna de pe Alexandru Xenopol?
tontu Reputație: -12 Postat August 13 Postat August 13 La 01.08.2025 la 14:01, andreiutzu11 a spus: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-de-relaxare-extraordinar/eigh685g5g4e7eh7d06h1edf2ei79hf1.html Salutare Tocmai ce am ieșit de la doamna , chiar este o doamna , și că aspect și că și atitudine Fiind mare amator de masaj , da când mă știu , am zis sa mai incerc și altele chiar daca de pe publi , la noi piata fiind praf după cum știți , de la Florina încoace( pentru cunoscători) Pe scurt ( sunt presat de timp și îmi cer scuze colegilor) : vizitat, programat ușor pe wattsapp, Irina este o femeie pe la 35-40 de ani( sper sa nu o jignesc😬) foarte naturala și bine proporționată , nici grasa nici slabă dar un mare plus fata , pentru mine simpatica foc ( moldoveană autentică ) Deci pe scurt🤣 halat 250 pt aprox 1h masaj și happy end manual .De restul nu dorește și nu am insistat. De mult nu a mai fost in Oradea o maseuza așa buna la masaj . Recomand! In ce zona e locatia?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum