corsar Reputație: -301 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Aprilie 4, 2014 Salutari tuturor celor ce vor citi acest topic.Am hotarat sa deschid acest subiect la indrumarea unui coleg al nostru si sper sa fie de bun augur pentru toti.La prima vedere poate fi destinat navigatorilor dar fireste si celor ce au calatorit in scop de afaceri sau poate vacante . 5 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 4, 2014 Daca tot ai deschis acest topic incepe te rog prin a comenta putin despre fetele din alte parti in comparatie cu ale noastre. Apoi am sa te rog intr-o alta postare sa ne spui cam ce canale folosesti pentru a descoperi fetele din alte tari. daca te rezumi doar la net sau exista si alte canale specifice marinarilor. Sint convins ca dupa ce o sa se dezlege tastatura subiectele o sa curga garla.
corsar Reputație: -301 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 4, 2014 Salutari .Principalele canale pe care le folosesc navigatorii sunt cele mai simple.Ajuns in port ,iesit de pe inchisoarea plutitoare si hop in primul taxi (asta daca nu ai mai fost in acel port/tara) si de acolo primesti toate detaliile.Daca ai mai fost in acel port/tara e mai simplu ca deja cunosti sau daca ai timp mai mult la dispozitie mai cauti si pe net .In ce priveste comentarii despre fetele din alte tari este destul de complex.EX.:Europa :Fast Fuck ..gasesti toate rasele umane de fete ,nu prea prezinta GFE ci doar un shorttime menit sa te rezolve.Adaug aici chiar si vestitul Amsterdam,(pe bulevard) si alte cateva porturi mai renumite .Africa:si ele incearca ceva de genul GFE dar nu au experienta caci saracia le impinge la sex platit .State: Cam la fel ca in Europa ...dar mai poti gasi fete plinutze care doresc o exp. cu un strain si uneori te mai si platesc ele PS-Se mai poate sa intalnesti si in UK in unele seamen`s club ...femei depasite de 45 ani supraponderale care la fel ...poti fi si platit .America de sud: Aici se schimba treaba .Fetele in general merg pe LOVE.De la corazon.Adica nu chiar vor sa fie platite ci doar sa petreaca seara in compania ta ,sa le vada celelalte ca au iesit cu straini ,si apoi un disco ,bar ...sau eventual un minihotel.Asia :Si aici este diferit ,si ele merg in mare parte pe LOVE ,dar si impinse de saracie (ex. Tailanda),Malaeizia,Indonezia,Vietnam etc.fetitze maruntele ,dar foarte constiincioase si fara FAKE in LOVE .Sunt multe de povestit dar poate imi voi face timp sa iau fiecare continent/tara in parte si sa detaliez.Sper ca am reusit sa ma fac inteles in scurta incursiune globala.Toate cele bune 6 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 4, 2014 Cand ai timp treci la faza a doua , pe continente.
corsar Reputație: -301 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 4, 2014 Curand...o voi face .Trebuie sa depan amintiri .si fireste ceva timp.Cred ca voi lua si fiecare tara in parte .
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 4, 2014 E super ok. Si poate ceilalti colegi marinari pot sa adauge si ei completari sau comentarii.
corsar Reputație: -301 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 4, 2014 Daca sunt printre noi si vor sa o faca ,chiar putem .Si nu neaparat doar marinari ,poate si cei ce au calatorit in diferite tari . 2 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 4, 2014 Toata lumea poate sa participe. La marinari e baza insa deoarece ei sint cei mai " de capul lor " pe acolo. Si stii la ce ma refer, cand zic asta.
corsar Reputație: -301 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 4, 2014 Hai sa incep cu vecinii nostri mai apropiati Ucraina.Mariopol,Odesa,Nikolaev,Kerson,Ilicevsc s.a.Aici fetele sunt dragutze chiar arata bine majoritatea,dar si futacioase rau .adica dedicate sexului ,si am realizat ca sunt mai multe femei la un barbat (statistic ).Cu alcoolul in sange este usor sa le gasesti ,asta daca nu te iau ele cu japca de pe strada ,si vb serios .In Mariopol ne strigau din masina sa mergem cu ele la party sau orice altceva .Eu in prima zi m-am imperecheat la un magazin de cosmetice cu o fetitza de cca 20-22 ani frumusica foc ,si care mai tarziu sa aflu ca si futacioasa rau .Ne-am dat gaseala spre seara si uite cum am ajuns intr-un apt. modest eu cu ea.Actiunea s-a desfasurat cu aburi de alcool ,de ambele parti ,destul de multumit ca am am fost futut si nu am futut ,iar la ceva vreme am iesit prin targ sa ne vedem cu ceva membri din echipaj si ea cu ceva amice .Am purces spre apt. si iar ne-am apucat de treaba dar acum cu mai mult chef caci aveam si compania echipajului .Dimineata ,fireste ca ne-am trezit buimaciti si hai repede la nava ,dar cu ce ?Unde suntem incotro sa mergem ....aiurea rau dar am reusit .Pe la Bulgari la Varna mai mult fustfuck caci nu am avut timp de altceva,dar si aici fete dragutze si futacioase .Mai aiurea cu engleza si la Bulgari si la Ucraineni ,dar gimnastica multa si te rezolvi.Grecia : Aici gasesti tot felul de femei ...prin Atena daca ajungi la Monastirachi sau Omonia ai sa vezi vilutze cu curte interioara care la intrare au un bec rosu aprins .Acolo cu siguranta vei gasi fete.La fel si in Italia .Spania; pe aici vechea poveste ,romancutze ,rusoaice etc. te invita la una scurta si ca amenda cca 100 EUR ora.La Francezi cam la fel .Olanda (Amsterdam) ,si Belgia Antwerp.Aici dupa cum bine stiti sunt renumitele bulevarde unde fetele sunt in vitrina si te rezolva la minut.Ultima data era 120 EUR finalizarea.UK: dupa cum am zis ,Londra ,Ipswitch,Southampton si altele poti gasi grasute sau supraponderale care te agata ele si poti merge intai pe la bacania din cartier si apoi la ele acasa .Fac parte din categoria celor ce sunt respinse de societate si atunci acosteaza marinari ca stiu ca sarmanii sunt statuti si nu fac mofturi (in special Filipacii) ,deci resti sa vii la nava si cu ceva banuti ,sau macar baut si mincat gratis .Suedia,Norvegia ,Danemarca ,cam greu de gasit ,dar doar de pe net.Am mai fost la rusi (Sankt Petersburg) .Aici la fel ,daca ai curaj ,timp si ceva buna dispozitie te poti cupla pe strada sau in magazine .Daca nu ai reusit ,mult mai simplu este la seamen`s club unde gasesti multe fete si pe alese.Te intelegi cu ele ,te retragi la ele in garsoniera si gata .Riscul este mai mare ca te poti gasi acolo cu pestele .Iti iei teapa dar ai ramas cu experienta ...asta-i viata de marinar .Sunt mult mai multe de explicat prin viu grai ,iar aici am facut doar o mica spicuire .Suna mult mai bine daca as avea un interlocutor marinar si sa ne povestim ispravile ,si mult mai bine o pot face la un pahar de vin ..etc. 6 1
corsar Reputație: -301 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 4, 2014 Suntem de capul nostru pe acolo,dar sa stii ca avem si riscurile noastre ,mai ales cand esti intro tara straina si pui picioru ptr prima data si te mai trezesti cu 5 o pe cap ,pesti ..sotz etc.Face parte din experienta si trebuie sa fii tare de caracter ca sa nu te trezesti la racoare intro tara straina.Eu am o vorba ; Dintr-un Om faci marinar ,dar din marinar nu mai faci Om . Sa auzim de bine . 2 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 4, 2014 Ah, nu mai inteles. Ma refeream ca in general marinarii sint fara neveste in calatoriile lor. Si atunci experienta lor e mai bogata. riscurile sint peste tot, chiar si la noi acasa. O sa vina si paharul ala de vin, bine ca ai tolba bogata pentru povestiri .
corsar Reputație: -301 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 4, 2014 Te-am inteles ,dar am simtit nevoia sa fac o completare in special marinarilor ,stiu ei de ce ?tolba este bogata doar ca povestitorul nu este obisnuit sa-si toceasca unghiile la tastatura.Dar daca tu si ceilalti aveti rabdare ,voi relata mult mai multe .Stii ca vinul este deschizatorul limbii. 3 1
v_ships Reputație: 122 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:La pescuit de pesti Oras:La pescuit de pesti Postat Aprilie 4, 2014 Hmmm .sa ma bag si io la povesti pescaresti. ...e mult de scris si nu stiu de unde sa incep, totusi : Romania-Constanta-Piatza Grivitii-Casa Verde( nu fac recenzii, baga-mi-as in ele de ligheane, chilotzi si alte cearceafuri puse la uscat, oricum a inchis-o fasole botanistu, ca sa-si faca el, curve legale platite din bani publici),Bombay(10$ numarul/fata cu punct rosu-n frunte-oglinzi pe toti peretzii si tavan in camera-inca ma gandesc daca sa fac si io un dormitor asa), China (Shanghai,Qingdao Ningbo, Shenzhen- are rost sa zic ca de 15-25$, ora nu-i importanta, fiind la numar, all inclusive, masajul-nici nu vreau sa-mi mai amintesc, ca mi se face rau apoi de cel local), Honkong(fust fuck vreo 40$), Singapore (amintirile ma rascoleste-sunt multe locuri dar am preferat People's Park and China Town,avand mai mereu hotelul acolo; dupa ce le cunosti,nu mai scapi de ele, super funny si sociabile- cam 100$ pe noapte, la prima strigare/vedere 50-100$ pe ora),Ulsan(philipino garla 100-200 pe noapte-am stat vreo 2 luni in santier HHY delivery- coreencele urata cu draci si betive- am fost cu una moca dar pentru ca mananca si au cea mai picanta mancare din lume-candesc ingrozitor, m-am rezumat doar la o experienta),Seychelles(victoria- in jur de 100$ 4-5 ore, multe creole super),Costarica(Puerto Limon- doua sticle de Bacardi,juma de noapte-n bar juma in camera cu totul 100$--periculos de placut,majoritatea central si sud americancelor pun multa pasiune, deja daca mergi de 3 ori in acelasi loc incep nebunele sa se certe/paruiasca pentru tine-e placut pentru zgandarirea ego-uli, dar periculos, ca de multe ori apare si militzia), Nicaragua (Puerto Cabezas-same style), Guatemala(Livingson-same),Honduras(Puerto Cortes-same),Mexic(Veracruz-50$ numarul- stresat de gangsteri, totusi ok experienta)Panama(vreo 40$ numarul cu bautura cu tot, plecat fleasca din bar, m-au tampit de cap alea cu stiucile lor si nici macar n-am fumat, taiai fumul cu cutzitul),Venezuela (Puerto Cabello - si le-am zis tampitilor sa tina 5 $ de taxi; 2 s-au intors in pielea goala la barca), Brazilia(Manaus-pentru asta te dai cu barca vreo 1000 de Km pe Amazon; Santos-ABC, cum le prinzi 20-50$ numarul, nu prea conteaza timpul, daca le prinzi in chef stai cu ele pana dimineata de aceiasi bani, aici am facut caterinca de doi cadeti basinosi cu fitze de Buftea, i-am cuplat cu 2 transex, si-au dat limbi in gat cu aia vreo ora..am fost subtziri si le-am zis inainde de a pleca cu ei) sase calareasca reciproc, o luna nu le-am mai fazut mufele la vapor), America(Miami and LA-only striptease, huge silicon's, one buck on the table and blow job in private room-50$), Sidney(King Cross-50$ aus short time in jur de 100 ora-profi plictisite, daca ai timp si rabdare sa stai prin baruri si terase poti lua localnice si turiste moca, camera sa ai..acolo in zona era negociabil vreo25$ pentru o partida/cateva ore)...stiu ca mai ramane Africa, Europa, Orientul Mijlociu dar m-am plitisit...plus ca e vineri seara.. :waytogo Edit: moamaaa cate greseli am..le las asa. 7
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 4, 2014 Navromule ti-am dat pentru prima data un punct din tot sufletul. Meritai mai multe, dar din pacate nu se poate decat unul la postare. Totusi am rugaminte sa iti modifici un picut stilul cand povestesti pe topicul asta, ca sa poata toti colegii nostrii sa inteleaga. Nu de alta dar, astea sint informatii pretioase pentru colegii care se deplaseaza in alte tari.
corsar Reputație: -301 Postat Aprilie 5, 2014 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 5, 2014 Destul de detaliat de la colegul nostru ,inca o mica precizare :ai uitat de Tailanda ,locul in care vin fetele la bord (inca) cu mama san si tot tacamul(bauturi ,mincare) si de care ai parte la cca 50 usd de masaj ,curatat in baraca si multe altele .Se straduiesc si ele sa dea cam tot ce pot si pun suflet .De multe ori s-a intamplat sa nu mai stiu cu cine eram si pe care am platiti ca seamana intre ele ,si cum puneam mina pe alta ,incepea paruiala ,ca mai apoi sa vina ea singura la mine si in baraca .Acolo au si o lege nescrisa ,daca nu ai fete la nava si trebuie sa ajungi in port ,pilotul te refuza politicos si te trece la asteptare.Este un intreg lant dupa care mananca toti de pe urma fetelor .In Haiti s-a mai intamplat sa vina fete la bord ,si vb asta inainte de 9/11 cand nu era vorba de ISPS .Negrese toate dar fara pic de tehnica .Tot la fel inainte de 9/11 se mai intampla asta si prin Ecuador ,Brazilia ,Venezuela ,Argentina. 7 1
corsar Reputație: -301 Postat Aprilie 5, 2014 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 5, 2014 O alta experienta am trait-o cu multa vreme in urma in La Romana (Republica Dominicana) am stat acolo la descarcat 45 zile .La inceput ieseam seara la terase la agatat fete si dupa un dans de Baceata ,Merenghe etc. apoi ceva beri mergeam cu fetele la minihotel .Dar din moment ce s-a prelungit sederea acolo ,am dato-n dragoste cu o pustoaica si mergeam la ea acasa ,fireste ca am facut cunostinta cu toata familia ,tata,mama,frati surori ,si uite cum aveam abonament zilnic si fara mari costuri.Cumparam cate ceva de-ale gurii ptr familie si aveam tichet de intrare . .Partea proasta era ca nu aveau apa curenta in baracutzele lor ci doar un mic robinet situat in mijlocul mahalalei si dupa fiecare futai trebuia sa ies in curte la spalat in ochii tuturor vecinilor . .Asta pina ce am cumparat un mic lighenus ptr uz intern .La cateva zile inainte de plecarea navei ,eram deja casatorit(bine fara acte),si familia deja tragea sperante sa o aduc in Roamania .va imaginati ce dragoste pe noi.Unde mai pui ca deja vroia sa-si faca pasaport etc.Au venit parintii la nava ..etc. ,balamuc mare cand au aflat ca fata lor nu mai pleaca in Europa.Unde mai pui ca ei stiau ca Europa este o tara . 5 1
corsar Reputație: -301 Postat Aprilie 5, 2014 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 5, 2014 Undeva prin anii `90 am mai avut ceva aventuri prin Douala/Camerun. Nava cu echipaj complet Romanesc .La fiecare aprox.20 zile eram in port la incarcat de cherestea si busteni .Era pe atunci un Seamen`s club La Palmera .Fetele toate negrese ,foarte iubarete .Cu 50 usd aveai parte de masaj si dragoste toata noaptea.Le lasam casete cu muzica Romaneasca si cand ajungeam cu nava le puneam sa ne cante manele si alte cantece pe Romaneste .Ne simteam ca niste regi acolo,localul fiind mai mereu inchiriat de noi Romanii si rasuna a muzica Romaneasca .Betii,dragoste ,injuraturi totul pe Romaneste .Sa le fi auzit pe negrese cum cantau "Caravanele ,caravanele...ia priviti tigancile. .Au fost alte vremuri ....Nave arestate prin Africa ,dar Romanul mereu descurcaret avea la bord femei si bautura .Acum in mare parte a tarilor este interzisa urcarea la bordul navelor a fetelor ...deci ramane varianta ca loc de intalnire ,Seamen`s club ..sau unele terase ...speciale .Asta cu terase am sa va povestesc o alta aventura din Maroc/Casablanca ...o orgie in 6 romani si 8 fete localnice .To be continued.... 9 1
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 5, 2014 Piratule... Si iti urez din nou,,Bine ai venit! Sper ca undeva, candva ne vom intalni la o bere! 1
corsar Reputație: -301 Postat Aprilie 5, 2014 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 5, 2014 Piratule... Si iti urez din nou,,Bine ai venit! Sper ca undeva, candva ne vom intalni la o bere!Multumesc de urare...si eu sper sa ne gasim ...dar sa vina si la noi primavara ,ca acum nu e buna berea .Si daca vine primavara ,avem si noi ce admira ca vor iesi fetele la fustite. 1 2
corsar Reputație: -301 Postat Aprilie 6, 2014 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 6, 2014 Am ramas dator cu o relatare .Casablanca /Maroc .Spre seara iesim 6 romanasi sa exploram orasul(desi nu era ptr prima data cand am ajuns in Casablanca ) Trecem de poarta (ai nevoie de shorepass) si continuam incursiunea .La cateva sute de metri poti gasi un bazar "Medina" unde gasesti mai de toate ...specific arabesc ,haine ,incaltaminte suveniruri ,si chiar poti schimba bani .Undeva in dreapta se face o intersectie si in stanga vei da de terase si restaurante .Cred ca era ora 20.00 ora locala.Am intrat intr-un restaurant Le Fleur parca se numea .Inauntru aglomeratie mare ,arabi si cu mirosul lor specific de parfum dulce si fireste si ceva fetitze .Cum au realizat ele ca suntem straini ,gata ...pe noi ...la inceput semne ,zambete etc. Noi consumana vin alb,si fireste ca hormonii tropaiau ca veneam din europa si aveam deja cam o saptamana fara sa atinngem pamantul.Normal ca la inceput toate erau uratele ,minione si nu prezentau interes,dar dupa cateva pahare de vin ,cupidon ne-a lovit si uite cum subit ne-am si indragostit .Nu le puteam chema la masa noastra deoarece fiind tara araba le creeam prob. si fetelor dar si noua ,asa ca au venit la masa vecina si noi ,hop sa facem poze cu ele si sa le intrebam de preturi etc.Fetele vroiau 100 usd ptr toata noaptea ,urmand ca hotelul si ceva consumatie sa suportam noi .Cum eram toti 6 nu am dorit sa ne despartim caci era mai periculos ,asa ca una din fete vine cu o idee ca ar sti ea pe cineva care este paznicul unui apt.al unui francez si propietarul este plecat .De mentionat ca fetele ciupeau engleza ,bine franceza si ceva spaniola .Buuunnn aranjam totul cu 6 fete ...platim consumatia noastra si hai sa iesim la taxi .In fata taxiurilor caci au fost cam 4 de parca mergeam la nunta ,au mai aparut doua si hop ca vor si ele sa mearga cu noi la party .Okay am zis noi ,dar trebuie sa ne alimentam cu ceva provizii .Am urcat in masini si dupa cca 20 min am oprit la un supermarket ,de unde am luat vodka,vin rosu si alb la carton de 5 ltr (ca deh eram multi si insetati ) cate ceva ce au mai vrut fetele si gata plecam.Dupa inca 30 min de mers cu masina am ajuns in capatul orasului ...va imaginati noi cu sange in alcool nu am realizat ca puteam fi macelariti acolo si introdusi in calupuri de salam si gata cu Romanasii ,dar dragostea e puternica si invinge mereu ...ajunsi la destinatie ,platim taxiurile ,care de fapt sunt particulari fara licente .Intram intr-un bloc destul de curatel dar cu paznic la intrare si tot tacamul..camere video etc. Trebuie sa-l mituim pe gardian ,hop 30 usd si suntem poftiti inauntru .La ultimul etaj (4) un alt gardian pe un scaun .Ups ...a inceput recalcitrant sa tipe ca nu este voie intr-o francezo-araba ,dar fetele (8 la numar ) lau linistit imediat cu 50 usd si uite cum pleaca tipul si urmand sa revina a doua zi dimineata .Cred ca era undeva ora 23.00. Intram in apt...si wow ...francezul nu avea gusturi rele ...totul mobilat ,tv. canapele (apt. fiind de 4 camere si plus o terasa ) .depozitam totul in frigider,si prin bucatarie si sa inceapa dezmatul .Convenisem cu fetele ca poate deveni si un swing ,si au acceptat .Atmosfera placuta ,cald afara ,vecini cred ca nu prea erau ,si uite cum ne destrabalam noi acolo cu bautura si femei .Vreau sa va spun ca o asa experienta de peste 10 ani nu mai traisem .Alergam dupa fete prin apt. urlaturi ,tipete ,semiintuneric ,muzica ...noi deja ametiti bine de alcool ...\pe unde treceai dadeai de cupluri si auzeai doar gemete si injuraturi pe Romanaeste .Nu va spun ca era cu noi si bucatarul ...si pe telefon avea ....manele ( bleah) dar na ce sa facem ..am incins un party cu specific romanesc ....baietii cu tipete ...fetele cu urlete caci era inclus tot tacamul (de mentionat ca aveau in jur de 22-23 ani) ...nu mai stiam unde futem ,ce futem ...cred ca la un moment dat ne futeam si intre noi ....nu se mai stia nimic .cert este ca s-a cracanat de ziua ...una din tipe sare ca arsa ca trebuia sa ajunga la servici si incepe sa ne trezeasca pe toti .Wow...ceasul era 07.10 min ...nu va spun cum ne-am imbracat si am si coborat imediat in scara sa cautam taxi ....bucatarul trebuia sa pregateasca micul dejun ...eu sef mecanic aveam de primit ceva piese si lubrifianti ,mai aveam un cadet ,elctr. si ceva marinari ....cum sa gasesti duoa masini la 07 dimineata intro tara straina sa te si duca in port .Am luato la pas si uite cum trece un minibus .Gramada pe el..sa ne duca in port ...tipu nimic ca el merge sa ia nijte muncitori sa-i duca nu stiu unde ...cand am scos 50 usd ...totul a devenit foarte clar si am purces spre poarta portului ...de la intrarea in port mai aveam cca un km pina la nava ...si hai talpa baieti ...aveam gura punga ..de parca imi fatase pisica-n gura ...nu mai stiam pe ce lume suntem..imp. era sa ajungem la nava (cdt german) .am ajuns la nava cred ca era ceasul 07.45 si uite cum bucatarul nostru le pune pe masa la echipaj cate o conserva de peste ,si gata toti la munca .. ...desi aveam si ospatar ...nu avea cheia de la cambuza ...asa ca tot echipajul a fost nevoit sa manance conserve de peste ....fast-food ...am avut noroc ca jupanul inca mai dormea ...ca ne mai faceam belele si cu el . Si uite cum am trecut de de un alt episod global ....beti fiind nu am realizat ca eram expusi unor riscuri majore ..sa ramanem fara bani si apoi trimisi in strada ..sau macelariti si apoi gasiti undeva prin desert ...dar dupa cum am mai spus ...Din Om faci marinar ...dar din marinar Om nu mai faci ....Experienta vietii isi spune cuvantul...6 marinari romani ...curajosi ,beti si indragostiti ,am petrecut o noapte de orgie in Casablanca .PS..suna mult mai bine live acesta poveste si multe altele .La buna vedere si sper ca v-am delectat matinal cu o poveste de Duminica . 8 2
bestcv Reputație: 42 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Cta Oras:Cta Postat Aprilie 7, 2014 toate relatarile astea ma intriga sa vin si eu cu cateva postari. Eu nu pot povesti decat experientele mele dintr-o vacanta in grecia si experientele din uk unde sunt ceo de mai bine de 2 ani. Ajunsi in Creta pentru distractie de o saptamana, scapam de cine trebuie si 4 baieti ne hotaram sa mergem la striptease. Acolo...nu stiu daca pentru voi este o surpriza insa pentru mine unul a fost. Numai romance una si una la corp...la fata cam ciudatele. Am zis hai sa ramanem ca doar nu ne-am chinuit sa ajungem degeaba. Stam ce stam, dupa cateva dansuri ne dam seama ca mai mult nu vom primi. Gasim in strada un taximetrist tanar, si cum eu am fost mai cu tupeu, merg si il intreb unde gasim, sa ne duca, etc. Accepta sa ne duca cu 5 euro intr-un loc. Acolo, inchis...alt loc...fetele ocupate...si tot asa ne-a invartit vreo 40 de minute cu 5 euro (bineinteles ca i-am dat mai mult ca deja ne simteam prost 4 oameni sa impartim 5 euro:)) ) Ajungem intr-un final intr-un loc dodgy rau cu ceva fete. Bineinteles, fara sa fim surprinsi de data asta....romance. Aleg baietii ce aleg...iar eu stau si ma gandesc...Plec de la romance sa iau tot romance. Nu, ms! Intreb daca matroana e available si aflu ca da. Matroana era o "tipa" de 40+ care se tinea chiar f bine (sau asta vedeam eu atunci). Observ un accent la ea si o engleza ff buna si imi spune ca este din Australia. Experienta a fost f placuta, dar usor fast fuck. Pe atunci nu eram adeptul FK la escorte asa ca n-o invinovatesc pe ea. Probabil si eu eram ceva mai rigid pe atunci. Toata treaba a durat jumatate de ora si distractia ne-a costat 100E negociat. Altfel vroiam 150, probabil pentru ca ne-au vazut turisti si destul de tineri. Ceva wow nu mi s-a parut sincer asa ca nush daca n-ar fi mai bine sa agati pe cineva si sa iasa totul natural fara sa ai parte de ceva mecanic si riscant. Prietenii mei au iesit ceva mai tarziu insa secretosi din fire n-au relatat prea multe. Nici nu prea aveau ce sincer, erau cateva romance care nu cred ca puteau starni prea mult interesul daca nu aveam deja alcool la bord.Urmatoarea povestire va fi din uk. 3
bestcv Reputație: 42 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Cta Oras:Cta Postat Aprilie 8, 2014 Relatare din uk. Toate programarile le-am facut prin internet, nu am fost niciodata la fete de copacel pentru ca mi se pare ff riscant. Mai ales intr-o tara unde procentul hiv intre populatie este alarmant de ridicat. Probabil si daca nu ar fi, tot nu m-as duce. O fata aici pe strada arata ca o cersetoare de la noi si nu glumesc. Par sleit, fara dinti, se uita cu efect, si fff posibil sa fie droggy rau la momentul ala. Nu mai spun politia care patruleaza si cumva daca petreci mult timp in zona ti se pare ca te lasa sa mergi cu fetele atata timp ca nu iese scandal. Probabil prefera sa previna eventuale conflicte decat sa le inceapa din senin. Daca la copacel nu, atunci iau calea internetului. Chiar recomand, daca este voie un site. adult work se numeste si stiu ca gasesti si fete din ro inregistrate. In principiu gasesti fete pe tari, deci cam de peste tot(inclusid Rep MD.) In uk, asta este site-ul nr 1 in escorting. Sistemul este f bun, fetele inregistrandu-se ca escorte si uploadand poze. Daca nu sunt pozele ei, atunci dai report user. Majoritatea fetelor isi confirma contul (il fac verified) trimitand la admin copie dupa pasaport. Suna riscant probabil insa chiar asa se face si totul este safe. Aici contactezi escorta prin pm si apoi faci booking alegand un interval orar. Fata confirma booking-ul si numai dupa ce primesti confirmarea ii poti lasa un feedback pozitiv, negativ sau neutru in fct de cum s-au petrecut lucrurile. Marea majoritate a fetelor sunt englezoaice si indience sau afro. Apoi polish, czech, romanian. Romancele care acasa merita 50ron aici cer 70-80 pe numar maxim 30 de min. Ora vine undeva la 90-120 gbp. Chiar si asa sunt impartite. Gasesti nise, cu negrese care sunt mai scumpe, nise cu ts-uri care sunt mai scumpe (daca pot adauga, bleah!), apoi fetele ff frumoase care cer undeva la 100-150 / 30min sau 200-250/1h. Pot spune ca am mers si la romance si la poloneze, si la englezoaice, si nu in ultimul rand cehoaice. Pesti exista si aici ca peste tot, mai ales la poloneze. La romance inca n-am intalnit insa in oras mai vezi cate o fata care ai jura ca seara e pe treaba insotita de unul care ai jura ca e peste. Poate e doar o iluzie totusi ) So...undeva la prima experienta a fost cu o englezoaica busty si matura. Avea spunea ea undeva la 37 de ani....eu as fi zis 40-45 cu sani imensi. am platit £60 /30 min. Experienta a fost f ok, nimic iesit din comun. In casa mai era cu doua fete...romance. Am zis sa nu aleg romance chiar din prima ) In casele lor e dupa cum ai noroc. Deobicei casa arata ca dracu, nu ca la noi. Case vechi, victoriene, detinute de indieni cu chirie la zi de £120. Ca sa scoata banii zic fetele ca trebuie sa presteze ceva. Fata cu care am fost eu nu m-a repezit si parea sa aiba un standard. Se uita f atent la instrument inainte de a ii pune prez ceea ce m-a facut sa ma simt ceva mai safe. Mi-a si spus ca daca sesizeaza ceva ciudat la clienti ii trimite acasa, indiferent de cat de curati par imbracati. O a doua experienta a fost cand am apelat tot la o englezoaica ce avea anunt ptr masaj erotic plus extra. Plus extra ptr ea insemna numai oral, nici pentru toti banii nu a vrut mai mult. Experienta a fost ok, dar iar...nu sunt ca la noi. Sa iti inspire ca sunt curate, sau ca au facut dush inainte. Nu ca miros, dar pur si simplu au un aer imbacsit rau. Cel putin la pretul asta, pana sa dau de urmatoarea escorta. Urmatoarea a fost o negresa din londra. Fata se vedea ca vine "de la oras" si avea un alt fel de a vorbi si a trata clientii. Dusul ei era obligatoriu, al tau la fel. Puteai tu sa te juri pe neptun ca doar ce-ai iesit din mare ca tot nu mergea. Mare plus... Banii ii vroia in plic, fara sa se simta ofensata ca primeste ca la magazin. Fata asta era mai voluptoasa insa avea o carne atat de tare cum numai cine a fost cu o negresa poate sa stie. Aveam eu o nebunie....sa merg la o negresa cu pasa roz )) De aici am plecat placut impresionat insa si cu £200 mai putin dupa o ora si 10 min. Nebunia s-a petrecut intr-un apartament inchiriat, mobilat modern si cu bun gust. O alta experienta am avut-o cu o romanca din ploiesti. FFF amuzanta fata....ajung acolo...o intreb direct daca e romanca. Fata nu intelegea engleza, abia vorbea...era greu sa discuti. Imi spune ca stie italiana. Eu italiana....nah...ca tot romanu...si so claro...como che no...io parlare...io capisci ma no poso parlare...va dati seama ce caterinca era. Ea pe italiana eu pe englezo-romano-italiana. Ma mananca pe mine in fund sa o intreb daca face bareback. Daca spunea ca da, plecam de rupeam pamantul. Pentru cei care nu sunt familiari cu termenul, asta inseamna sex neprotejat si evident solutia este sa fugi de acolo ca nu stii ce iei. Fata nu intelege evident...zic ok....a-levels?....iar nu intelege...ii zic anal....zice...aaa...anal nu..noo..noo... )) vad ca o da asa....zic ma tu esti romanca!? la care ea...pai frate chiar ma lasi sa ma chinui asa....ce nu spui ca esti roman?? ii explica ca asta a fost cam prima intrebare insa n-a inteles-o....si de aici incepe discutia. Venita din tara de la familie unde nu mai poate sta fara sa lucreze (lucrase barmanita) a ajuns in italia escorta. II convenea, spune ea, pentru ca nu era obligata sa treaca la actul sexual si banii tot veneau pana n-a mai putut sa stea. Ca orice fata plecata, s-a indragostit de un italian...etc etc....credea ca o ia...si surpriza (exact ca prietenul nostru corsarul cu fata ce trebuia s-o duca in tara numita Europa) a lasa-o cu ochii-n soare. Totul suna interesant...ori e povestea fetei...ori pur si simplu ii place sa faca conversatie fie ea si fictiva. O intreb daca e singura in hotel (am uitat sa mentionez ca avea camera la hotel de 4*....care in uk este echivalentul la 2.5* in romania....maaaxim 3*) si imi spune ca mai are o prietena. O intreb daca o pot vedea si imi spune ca da. Aici surpriza....tipa...iesi fa din baie.... )) Tipa statea in baie cu un indian...client vechi spunea ea....i-o sugea acolo ca era la menstruatie si indianu "o inchiriase" 3 ore ) Vai de gatu fetei as spune eu... Iese fata...si imi spune...bai de cum ai intrat si ai intrebat daca e romanca am jurat ca esti roman... Mentionez ca tipa pe care am gasit-o in casa era genu tigancusa frumusica cu ochii verzi. Miniona, care mirosea frumos si avea un corp de invidiat. De apreciat ca nu asculta manele....cel putin nu atunci ) Curios din fire, o intreb daca nu cumva a avut probleme cu romani si ii explic ca am auzit multe povesti si dasta prefer sa intreb daca e romanca....ii spun ca sunt roman...si daca are o problema pot pleca. Nu vreau sa creez probleme....sau ea sa stea sa se gandeasca la prostii in timp ce sunt calare pe ea... Imi spune ca nu, ca totul e ok. Pe urma arunci iar bomba....imi spune vrei sa iti spun eu ce sunt? ca nu mi-e rusine...sunt tiganca )) wow....chiar trebuia sa mentioneze altfel n-as fi ghicit nici intr-o mie de ani. Ii spun ca bravo ei, ca n-am nimic cu ei...toata lumea e egala atata timp cat e civilizata. Pot spune ca tigancusa m-a rupt de o luase cu transpiratii....totul a decurs neasteptat de frumos. As mai avea cel putin 4-5 povestioare de spus insa pentru moment mai las o fereastra si pentru alti useri plecati sau....ceva mai plimbareti.Daca vreti sa va pov despre experientele mele cu fetele din ro....as putea s-o fac insa n-as putea sa spun numele sau nr de tel decat la maxim 3. La restul pot spune perioada si zona unde le-am gasit. Insa din cta am cred ca peste 10-15 povesti de spus chiar daca sunt destul de tanar...imi cam place viata ))Ca un apropo, poate imi spune cineva daca a avut experienta acum 2 veri cineva cu o tipa creola, cam la 1.70, bruneta, si era in casa cu inca 2 sau 3 fete printre care una mai turcoaica si ff inalta, cu ochii migdalati si mari care se recomanda Denisa. Locatia era pe mircea deasupra la banca italo-romana. Tipa bruneta ma interesa...avea niste sani maricei...perfecti...deloc lasati....frumusica la fata. Doar ce venise din germania pentru cateva saptamani si urma sa plece iar.... Daca cuiva ii suna cunoscut din scurta descriere si a vizitat-o sau stie daca mai e prin cta, il rog sa ma anunte. 4
bestcv Reputație: 42 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Cta Oras:Cta Postat Aprilie 8, 2014 Disclaimer: unde am scris ciudat...gen "pe urma arunci" in loc de "arunca" este din cauza tastaturii setata pe engleza care imi autocorecteaza cuvintele. Nu mereu...insa cand o face par ultimul analfabet ramas in viata. Multumesc mult si spor la citit si altele. 1
corsar Reputație: -301 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 11, 2014 Hai sa continui incursiunea globala :San Lorenzo /Argentina ....Portul este situat pe un rau ,zona foarte frumoasa si pitoreasca .De la terminalul de incarcare cereale este simplu de ajuns in oras ,cca. 1 km si la fel de usor de ajuns in barul cu minihotel Black Cat.Acolo patroni sunt o familie de greci .Gasesti doar fete frumoase ,cu corp atletic si tare iubarete .La parte este barul propriu-zis ,o sala mare cu muzica la maxim de decibeli .In mare parte ajung acolo marinarii dar am vazut si ceva localnici .Fete bine ingrijite ,curate dar consumatia cam scumpa .Ex. o sticla de vodka si una de cola(2 ltr) cam 100 usd ...noi fiind cam 8 membri din echipaj a trebuit sa consumam mai multe.iti alegi fata si dupa ce platesti la bar cam 100 usd primesti cheia si urci la bardac.Camere micute dar curatele unde te poti destrabala cca 1 ora .Fata iubareata cam la 20 anisori ,glumeata si fara scrupule m-a luat ptr inceput la un masaj ,binisor executat iar apoi a trecut la un oral care ptr mine a fost senzational...fara minutze si cu deep ,dar si zone adiacente ,gfe la greu de parca ne cunoasteam de o viata ,(ca asa sunt sudamericancele ,si fireste ,cum le place multora ,,lady on top.Era si normal avand in vedere ca am avut cam 20 ore de mars cu pilotul pin in port .Dupa executia sexuala ,cobori si continui distractia ,fapt ce am realizat ca nu mai eram decat eu si inca doi cadeti ,restul fiind si ei prin camere la executat .distracti maxima ,avand in vedere si faptul ca este putin de mers pina la nava ,iar daca esti rupt in gura si te aduc cadetii la bord...nu risti sa le dai dureri de spate .PS.de recomandat toata zona americii de sud ...Ecuador,Venezuela,Chile,Argentina...unde fetele traiesc o adevarata telenovela si sunt tare iubaretze. 6 2
farmacistu Reputație: 576 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 11, 2014 Tare imi plac povestile tale..știam eu ce știam cand am vrut sa urmez meseria asta..păcat insa de cruntul rău de mare de care nu ma pot vindeca..As vrea undeva vara viitoare sa ajung in partea aia..Venezuela , Chile , Panama... Dar am tot citit ca nu prea i safe in zona ..cat despre fete chiar deloc informații amanuntite..poate găsești ceva prin tolba ta de povesti s o găsi ! Any way.. Nice stories!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum