Sari la conținut

Selena 0724785742

Postări Recomandate

• Oras:Sb
Postat
La 16.01.2026 la 1:10, sus tot sus a spus:

Am fost în seara asta si da este Georgiana ,fata e ce trebuie o cunosc de peste 5ani si nu ai cum sa nu fi incantat de tot ce face cu mai ales de comportamentul unde nu ai ce sa ii reproșezi 

Salut! Eu stiu o singura "Georgiana" de care mi-a placut ..fata aia care avea locatie la Etalon acum 6 ani .. de ea este vorba????

• Oras:Râmnicu Vâlcea
Postat
Acum 1 oră, johnny89 a spus:

Salut! Eu stiu o singura "Georgiana" de care mi-a placut ..fata aia care avea locatie la Etalon acum 6 ani .. de ea este vorba????

DA…EA ESTE!

Postat

Am sunat-o adineauri de cateva ori dar nu mi-a raspuns lasat si mesaje dar fara succes ... chiar voiam sa o vizitez ,de ani de zile n am mai fost la ea, a mentionat cat sta? 

Postat
Acum 3 ore, johnny89 a spus:

Am sunat-o adineauri de cateva ori dar nu mi-a raspuns lasat si mesaje dar fara succes ... chiar voiam sa o vizitez ,de ani de zile n am mai fost la ea, a mentionat cat sta? 

Deci.Fata a devenit destul de selectiva.Fara un mesaj whatsup cu o poza reala la pfofil nu cred ca te primeste…

Postat

Tocmai ce am plecat de la ea, perseverența a dat roade. Ce zici ca parca m-am întors in 2017 când am fost la ea prima oară e la fel de sociabilă si de treabă.     Nu e ea pe făcut oral dar dupa ce m-am bucurat puțin eu de păsărica ei a zis excitată “Hai fute-mă! “ m-am dezlănțuit 😅😁  Așa da bravo fata meaaa!

Apropo are un corp smeker rău e balerină ! nu e grasă deloc!  

• Like 1
  • Oras:undeva
Postat
La 18.01.2026 la 21:31, johnny89 a spus:

Tocmai ce am plecat de la ea, perseverența a dat roade. Ce zici ca parca m-am întors in 2017 când am fost la ea prima oară e la fel de sociabilă si de treabă.     Nu e ea pe făcut oral dar dupa ce m-am bucurat puțin eu de păsărica ei a zis excitată “Hai fute-mă! “ m-am dezlănțuit 😅😁  Așa da bravo fata meaaa!

e futacioasa - se trage n pula

urmatoarea faza e s o lucez mai multe ore la partida 

Postat
Acum 1 oră, codin77 a spus:

SALUT! POZELE SUNT REALE?

nu - are tatuaje - dar la corp se apropie 

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 1 oră, stanciuco16 a spus:

nu - are tatuaje - dar la corp se apropie 

De asta nici nu m-a interesat aceasta "Georgiana".. ca vine cu poze false a nustiu' câta.. oară.. o avea ea și motivele ei, dar nu i-am ales noi cariera, și o asemenea carieră implica riscuri.. Nu sunt poze reale, nu ramai și cu asta basta.. parca asa era sloganul..Nu????

• Like 1
Postat
Acum 1 oră, oxoxo2 a spus:

De asta nici nu m-a interesat aceasta "Georgiana".. ca vine cu poze false a nustiu' câta.. oară.. o avea ea și motivele ei, dar nu i-am ales noi cariera, și o asemenea carieră implica riscuri.. Nu sunt poze reale, nu ramai și cu asta basta.. parca asa era sloganul..Nu????

eu o cunosc de ani buni - si stiu cum se fute - asa ca nu prea ma intereseaza ce poze pune in anunturi -  exceptia de la regula

Postat
La 23.01.2026 la 20:45, stanciuco16 a spus:

eu o cunosc de ani buni - si stiu cum se fute - asa ca nu prea ma intereseaza ce poze pune in anunturi -  exceptia de la regula

Corect…ESTE TOP la ora actuala 

• Like 1
Postat
Acum 12 ore, ggg69gg a spus:

Cui a mai cerut paysafe ??

Nici mie….probabil pt deplasari cere avans….la cati tepari sunt …

Postat
Acum 6 ore, sex_vl a spus:

Nici mie….probabil pt deplasari cere avans….la cati tepari sunt …

vine la mine - si nu mi a cerut nici prima data 

insa cunosc destule care cer avans 100-200 motiv pt taxi si apoi dau block dupa cei primesc

Postat
Acum 17 ore, stanciuco16 a spus:

vine la mine - si nu mi a cerut nici prima data 

insa cunosc destule care cer avans 100-200 motiv pt taxi si apoi dau block dupa cei primesc

Stiu clar ca nu cere avans….si nici nu e genul sa dea tepe.

• Oras:Lisbon
  • Oras:Lisbon
Postat
La 18.01.2026 la 21:31, johnny89 a spus:

Confirm că se înșurubează perfect, nebunatică, șturlubatică și centrată pe a oferi plăcere individului. Dați un ban, că face!

• Haha 1
  • Oras:Pamant
Postat

Nu inteleg ceva , am reusit sa iau legatura cu ea , m a intrebat daca ne cunoastem , i am zis ca nu si mi a inchis , e cu circuit inchis si are anunt pe publi?

Postat
Acum 17 ore, Doggygod a spus:

Nu inteleg ceva , am reusit sa iau legatura cu ea , m a intrebat daca ne cunoastem , i am zis ca nu si mi a inchis , e cu circuit inchis si are anunt pe publi?

si la mine a fost putin efort sa o conving prima data - apoi nu - ma anunta ea cand e n zona

Postat

Am inteles , mai incerc si azi daca trebuie sa depun efort , mersi

• Oras:Rm Vâlcea
  • Oras:Rm Vâlcea
Postat

A apărut din nou frumoasa noastră ,aceiași locație,servicii că de obicei ireproșabile :) pentru mine este top la ce este pe oras

Reputație: 602
Postat

Ce stiti despre ea?Mai este activa pe la noi?

Postat
Acum 6 ore, sex_vl a spus:

Ce stiti despre ea?Mai este activa pe la noi?

e de vreo luna pe Bucuresti

dar de la mine are o bila neagra de la ultima intilnire - daca o mai repeta o trec la de evitat

• Like 1

Reputație: 602
Postat
Acum 1 oră, stanciuco16 a spus:

e de vreo luna pe Bucuresti

dar de la mine are o bila neagra de la ultima intilnire - daca o mai repeta o trec la de evitat

Au…te-a suparat?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.