pullon3 Reputație: 680 Postat Mai 26 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 26 Acum 3 minute, alexxxis21 a spus: Putem să-l invităm si pe Caru? Carule,hai mă mămică acasă, las-o-ncolo de Craiova și de Tg Jiu!🤣 😅😅
po2024ve Reputație: 1730 Postat Mai 26 Oras:Sud Oras:Sud Postat Mai 26 Acum 4 minute, alexxxis21 a spus: Putem să-l invităm si pe Caru? Carule,hai mă mămică acasă, las-o-ncolo de Craiova și de Tg Jiu!🤣 Rade sufletului în el când îl alintam . 😅😅😅😅 Caru ....noua ta cucerire are sanii mai faini ca ai Giuliei .? 1
alexxxis21 Reputație: 1710 Postat Mai 26 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 26 Acum 4 minute, po2024ve a spus: Rade sufletului în el când îl alintam . 😅😅😅😅 Caru ....noua ta cucerire are sanii mai faini ca ai Giuliei .? Lasă -l pove,că iar iese pe interval!😂 1
po2024ve Reputație: 1730 Postat Mai 26 Oras:Sud Oras:Sud Postat Mai 26 Acum 6 minute, alexxxis21 a spus: Lasă -l pove,că iar iese pe interval!😂 Ii inofensiv 😅😅😅 1
alexxxis21 Reputație: 1710 Postat Mai 26 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 26 Când se va deschide din nou acea ușă, sufletul meu va tresălta,și vom putea fi iar împreună, așa cum ne-a fost sortit.. Până atunci nu vă mai dau nimik,bă, da' nimik!🤣 1
po2024ve Reputație: 1730 Postat Mai 26 Oras:Sud Oras:Sud Postat Mai 26 Caru ....Are Giulia doua portocale 🤣🤣🤣....zici ca ii natural ....prea bun , prea ca la tara 😅😅😅😅 Ca tot era reclama la iaurt/lapte 😅😅😅 1
pullon3 Reputație: 680 Postat Mai 26 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 26 Acum 10 minute, alexxxis21 a spus: Lasă -l pove,că iar iese pe interval!😂 Nu, nu .....că iarăși ne despărțirăm ne împăcați ..... și da .....cel mai inofensiv îs ......😇😅😅😅 1
alexxxis21 Reputație: 1710 Postat Mai 26 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 26 Acum 8 minute, po2024ve a spus: Caru ....Are Giulia doua portocale 🤣🤣🤣....zici ca ii natural ....prea bun , prea ca la tara 😅😅😅😅 Ca tot era reclama la iaurt/lapte 😅😅😅 Fiind prima vizită, am iertat-o! Dar data viitoate o s-o gust pe toată..pe Giulia!😘 La modul finescu,desigur,că nu suntem bădărani!😉 1
pullon3 Reputație: 680 Postat Mai 26 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 26 Acum 16 minute, alexxxis21 a spus: Fiind prima vizită, am iertat-o! Dar data viitoate o s-o gust pe toată..pe Giulia!😘 La modul finescu,desigur,că nu suntem bădărani!😉 Vezi să nu te duci flămând ,....portocalele au "sâmburi" din metal ....poate pleci fără vreun dinte 😅😅😅😅
alexxxis21 Reputație: 1710 Postat Mai 26 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 26 Acum 8 minute, pullon3 a spus: Vezi să nu te duci flămând ,....portocalele au "sâmburi" din metal ....poate pleci fără vreun dinte 😅😅😅😅 Flămând, nu,că nu-s așa dispe ca tine!😉 1
pullon3 Reputație: 680 Postat Mai 26 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 26 Acum 7 minute, alexxxis21 a spus: Flămând, nu,că nu-s așa dispe ca tine!😉 Am zis că mă abțin însă aveți mare grijă 🤭🤭 , atenție la neatenție , henț cu mâna 😅😅😅, nu aș zice că nu ....., în gât nu cred că mi-ar sta 🤔🤔,...însă gândul meu este în altă parte ,...tot cu ......S , cartonaș galben să nu zici tu/voi că îs rău 😇😅😅😅 1
po2024ve Reputație: 1730 Postat Mai 26 Oras:Sud Oras:Sud Postat Mai 26 Acum 7 minute, pullon3 a spus: Am zis că mă abțin însă aveți mare grijă 🤭🤭 , atenție la neatenție , henț cu mâna 😅😅😅, nu aș zice că nu ....., în gât nu cred că mi-ar sta 🤔🤔,...însă gândul meu este în altă parte ,...tot cu ......S , cartonaș galben să nu zici tu/voi că îs rău 😇😅😅😅 Dacă ești băiat cuminte ....îți arat niște poze ....doar asa sa mai alin din suferință. 😅😅😅
pullon3 Reputație: 680 Postat Mai 26 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 26 Chiar acum, po2024ve a spus: Dacă ești băiat cuminte ....îți arat niște poze ....doar asa sa mai alin din suferință. 😅😅😅 Îs obraznic , cel mai obraznic ,...poze nu , merci 😇😅😅😅
po2024ve Reputație: 1730 Postat Mai 26 Oras:Sud Oras:Sud Postat Mai 26 Am zis sa fiu cu inima ....sa nu l supar ( pa Caru ) dar auzi la el ....cartonaș galben ... ho , ho ,ho 😅😅😅
pullon3 Reputație: 680 Postat Mai 26 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 26 Acum 2 minute, pullon3 a spus: Îs obraznic , cel mai obraznic ,...poze nu , merci 😇😅😅😅 Dacă mă bagi pe ușă, .....apoi "Bun venit caru'" , " fă-te comod ", "cu ce te pot servi ? " " pe ușa din dreapta te așteaptă înfierbântată cadâna...." Etc... ...așa mai discutam 😇😇🤣🤣
po2024ve Reputație: 1730 Postat Mai 26 Oras:Sud Oras:Sud Postat Mai 26 Acum 2 minute, pullon3 a spus: Dacă mă bagi pe ușă, .....apoi "Bun venit caru'" , " fă-te comod ", "cu ce te pot servi ? " " pe ușa din dreapta te așteaptă înfierbântată cadâna...." Etc... ...așa mai discutam 😇😇🤣🤣 Nu ai picioare ...sau cum ? Ca nu inteleg 🤣🤣🤣🤣
pullon3 Reputație: 680 Postat Mai 26 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 26 Acum 1 minut, po2024ve a spus: Nu ai picioare ...sau cum ? Ca nu inteleg 🤣🤣🤣🤣 Acum și alaltăieri , de "n" ori am demonstrat că țin și la caterincă frumoasă, ca si zilele trecute cu audiență în toată țara spunea Badboy 😅😅, când vine vorba însă de chestii serioase acolo ne înpotmolim ..🤷🏻, ... Dacă puteți să faceți un exercițiu de imaginație ( de exemplu cum ar arata o recenzie de-a mea acum in 2025 la Dive ....) și cum ar putea fi Aici ,... dacă ar fi bine și frumos până la capăt 🤔🤔😉😉 1
pullon3 Reputație: 680 Postat Mai 26 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 26 Acum 4 minute, pullon3 a spus: Acum și alaltăieri , de "n" ori am demonstrat că țin și la caterincă frumoasă, ca si zilele trecute cu audiență în toată țara spunea Badboy 😅😅, când vine vorba însă de chestii serioase acolo ne înpotmolim ..🤷🏻, ... Dacă puteți să faceți un exercițiu de imaginație ( de exemplu cum ar arata o recenzie de-a mea acum in 2025 la Dive ....) și cum ar putea fi Aici ,... dacă ar fi bine și frumos până la capăt 🤔🤔😉😉 Din dive .....a rămas doar una ...și vine aici .....cât 🤔 , de 2-3 ori pe an poate,.. ....🤔,...in restul anului dragi futaci ...cu cine rămâneți ....așa ca idee 🤔 ,...trămbălăilor ....🤔🤔😅🤣😅
po2024ve Reputație: 1730 Postat Mai 26 Oras:Sud Oras:Sud Postat Mai 26 Acum 2 minute, pullon3 a spus: Din dive .....a rămas doar una ...și vine aici .....cât 🤔 , de 2-3 ori pe an poate,.. ....🤔,...in restul anului dragi futaci ...cu cine rămâneți ....așa ca idee 🤔 ,...trămbălăilor ....🤔🤔😅🤣😅 Ti am zis ca nu ma intereseaza recenziile tale 😅😅😅😅pe mine nu mă poți santaja 😅😅😅😅 2
pullon3 Reputație: 680 Postat Mai 26 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 26 Acum 1 minut, po2024ve a spus: Ti am zis ca nu ma intereseaza recenziile tale 😅😅😅😅pe mine nu mă poți santaja 😅😅😅😅 Normal că tu o iei așa cum îți convine .....lua-v-aș în car.....😅😅😅😅😅 2
ermes82 Reputație: 883 Postat Mai 26 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Mai 26 Acum 28 minute, po2024ve a spus: Ti am zis ca nu ma intereseaza recenziile tale 😅😅😅😅pe mine nu mă poți santaja 😅😅😅😅 Recunoaște că ai stors măcar o lacrimă gândind la patimile lui 😂 1
ermes82 Reputație: 883 Postat Mai 26 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Mai 26 Că tot a transformat Caru' forumul într-un loc de dezlegat ghicitori și cuvinte încrucișate...
pullon3 Reputație: 680 Postat Mai 26 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 26 Acum 2 minute, ermes82 a spus: Că tot a transformat Caru' forumul într-un loc de dezlegat ghicitori și cuvinte încrucișate... Îi putem spune un conflict nefericit de interese comune ,...sau cel mai simplu .....sudoku 😉😉😉
ermes82 Reputație: 883 Postat Mai 26 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Mai 26 Acum 2 minute, pullon3 a spus: Îi putem spune un conflict nefericit de interese comune ,...sau cel mai simplu .....sudoku 😉😉😉 Corect însă strict din punctul tău de vedere, din punctul meu și probabil al celor mai mulți confrați treaba asta nu e decât o văicăreală ieftină. 1 1
Mikuu Reputație: 35 Postat Mai 26 Oras:Tg-jiu Oras:Tg-jiu Postat Mai 26 Acum 9 minute, pullon3 a spus: Tu niciodată , dar niciodată nu mă deranjezi pe mine , ..atât că ești prea impulsivă uneori , nu ai simțit bunătatea mea și că ai cu cine să vorbești absolut ...orice ...oricând ...🤔🤔 Ești specială , eu te-am înțeles mai mult decât crezi tu , au fost zile , săptămâni când eu am dat un semn și te-am căutat , acum a fost rândul tău....de ce nu mi-ai spus că poate ai avut o zi mai grea sau orice de genul .....nu e prima data când mă cerți și îmi spui că mă vei bloca (, deși nu eram de certat )...sunt offtopic și iar îmi iau warn însă prea puțin contează asta , știu că nu iti este ușor dar încearcă să ții aproape oamenii care sunt ,...oameni . Te pup, sper să ne reauzim și să vorbim deschis, ca pe vremuri ...vrute și nevrute... Kiss 😘 🫶🏻 ❤️ Caru' ce pățiși tati ?🫣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum