Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

Reputație: 680
  • Oras:Mic
Postat
Acum 17 minute, alexxxis21 a spus:

Pullonel,ghici ce vine la  Craiova?

Lisa Oradea, actualmente Hunedoara..supergaoază !

La 300RON-30 minute la funduletzul ăla..mrr!

Ii spusei de Severin..pwla..nu se combină!😉

Craiova chiar mi-e departe.

Vrusei să fac o excursie că s-a mai răcorit..din nou pwla..m-a luat o nevralgie de la AC..huoo🤣

Până la urmă nu e vorba doar de bani cât mai mult de timpul liber ,.....am niște obligații , am și eu o "țară" (ne luptăm cu o armată de goange/gândaci de la o cămară mai nou .....și nu se mai sfârșesc  😅😅), deși este localnică o tot ratez și o tot ratez până și pe studentă....😅😅😅🤭🤭

• Like 1
Reputație: 1680
  • Oras:Romania
Postat
Acum 40 minute, pullon3 a spus:

Până la urmă nu e vorba doar de bani cât mai mult de timpul liber ,.....am niște obligații , am și eu o "țară" (ne luptăm cu o armată de goange/gândaci de la o cămară mai nou .....și nu se mai sfârșesc  😅😅), deși este localnică o tot ratez și o tot ratez până și pe studentă....😅😅😅🤭🤭

Păi fa si tu 15 min finalizarea când mergi la fete,și îți rămâne timp și pentru goange!🤣

• Haha 2
Postat

Cui îi plăcu ...

"Jocurile" calamarilor este bun spre foarte bun serialul, top și de top

Postat
Acum 49 minute, pullon3 a spus:

Cui îi plăcu ...

"Jocurile" calamarilor este bun spre foarte bun serialul, top și de top

Aaaaa .....cine știe despre ce este vorba 457 putea câștiga premiul pentru a  doua oară ,....însă a făcut diferența și a fost un.....OM 👍👍

Reputație: 1717
  • Oras:Sud
Postat
Acum 16 minute, pullon3 a spus:

Aaaaa .....cine știe despre ce este vorba 457 putea câștiga premiul pentru a  doua oară ,....însă a făcut diferența și a fost un.....OM 👍👍

Lasă Carule serialele.pt femei ...uite ceva frumos 

Nou azi la tine Drobeta-Turnu Severin - Matrimoniale https://share.google/tu0zqFp5liCURz7Fy

• Oras:da
Postat
Acum 58 minute, po2024ve a spus:

Nou azi la tine Drobeta-Turnu Severin - Matrimoniale https://share.google/tu0zqFp5liCURz7Fy

uuuu chiar  ca frumos poate imi fac timp sa ajung prin Severin ca merge merge 

• Like 1
Reputație: 883
  • Oras:Drobeta-Turnu Severin
  • Oras:Drobeta-Turnu Severin
Postat
Acum 1 oră, po2024ve a spus:

Bună ❤️
Mă numesc Ema , am 25 de ani, 1.65 m înălțime și 52 kg. Mă adresez celor care preferă fetele slim, cu forme naturale.Sunt o gazdă primitoare, vorbăreață, calmă și blândă, cu bun-simț și respect. 
🥰Preț și servicii 🥰
200 finalizarea🔥 400 ora oral normal ❤️🔥diferite poziți 🧘🏼♂️ masaj de relaxare,🫦69 atingeri🙈 sărutări💋 mici fantezii😜oral in functie de igienă👅 
Prg: 09:00/ 04:00 în weekend 11:/07

• Like 2
Postat
1 oră în urmă, ermes82 a spus:

Bună ❤️
Mă numesc Ema , am 25 de ani, 1.65 m înălțime și 52 kg. Mă adresez celor care preferă fetele slim, cu forme naturale.Sunt o gazdă primitoare, vorbăreață, calmă și blândă, cu bun-simț și respect. 
🥰Preț și servicii 🥰
200 finalizarea🔥 400 ora oral normal ❤️🔥diferite poziți 🧘🏼♂️ masaj de relaxare,🫦69 atingeri🙈 sărutări💋 mici fantezii😜oral in functie de igienă👅 
Prg: 09:00/ 04:00 în weekend 11:/07

Am fost ... deja . Dar am folosit minute 🤣🤣🤣

• Haha 2
Postat

Nu mai scriu 2/3 zile recenzii ca îmi stric bunul mers al lucrărilor....😅😅🤣

Daca Caru vrea ceva de vizitat ...pentru el ofer informații. 

• Haha 1
Postat
1 hour ago, po2024ve said:

😃😃😃

Postat
Acum 2 ore, po2024ve a spus:

Caru fute goange deocamdată, că iese mai bine la finalizare!🤣

La doar 99 RON trio cu goange!😅

• Haha 2
Postat
Acum 32 minute, alexxxis21 a spus:

Caru fute goange deocamdată, că iese mai bine la finalizare!🤣

La doar 99 RON trio cu goange!😅

Era 100 de la 150 ....am scris si au urcat la 150 ...nu știu dacă a apucat alvita 😅😅😅

• Haha 2
Postat
Acum 8 minute, po2024ve a spus:

Era 100 de la 150 ....am scris si au urcat la 150 ...nu știu dacă a apucat alvita 😅😅😅

Caru face fitze..că goanga,că ștanga..și eu bag antinevralgic forte.

Oricum pe vest oferta e cam subțire..s-or fi dus toate pe Bucuresti, Constanța, că e cu muzichie,bairam..plm

Chiar si la Cluj e ingramadeală.. 

• Like 1
Reputație: 825
  • Oras:De la Severin în toată țara.
Postat

@po2024ve făcuși coadă la fete(Amalia și Anisia), vorba aceea vrusăi(miercuri după amiază pe răcoare) să văd ce ai recomandat și nu prinsăi nimic liber! Mă lăsai păgubaș după ce terminai treburile dar nu înainte să mai încerc încă odată(fără răspuns) și plecai acasă cu banii la mine. De ce nu poți seta confidențialitatea doar pentru userii cu recenzii când mai recenzăm ceva nou? 

😂😂😂😂😂

• Like 1
Postat

Care mai fusăși pe la locația de la Gen.15 din spate, la garsoniera aia de la parter mai recent(eu nu am mai fost cred că de un an+)?

Postat
Acum 25 minute, abcdcd90 a spus:

@po2024ve făcuși coadă la fete(Amalia și Anisia), vorba aceea vrusăi(miercuri după amiază pe răcoare) să văd ce ai recomandat și nu prinsăi nimic liber! Mă lăsai păgubaș după ce terminai treburile dar nu înainte să mai încerc încă odată(fără răspuns) și plecai acasă cu banii la mine. De ce nu poți seta confidențialitatea doar pentru userii cu recenzii când mai recenzăm ceva nou? 

😂😂😂😂😂

Asa e ...ca nici eu nu mai apuc sa prind loc 🥲🥲🥲

Postat
Acum 29 minute, po2024ve a spus:

Asa e ...ca nici eu nu mai apuc sa prind loc 🥲🥲🥲

Nu mai puțin de 2ore și 4-5 apeluri pentru fiecare, nu am reușit să prind niciuna la tel

• Trist 1
Postat
Acum 5 ore, po2024ve a spus:

Am un "spion" chiar în zona aia , aseară așteptând pe cineva îmi spunea că au făcut potecă grav de tot băieții la scara respectivă, mulți au vrut neapărat să profite de super oferta , doar 100 de marafeți 😅😅😅

Nu prea ești atent Pove , chiar pe pagina anterioară lăsasem un comm în care spuneam că , colega celei la care ai fost tu a avut o atitudine ostilă , o așa "ofertă" mai bine pass , luând la bani mărunți pe unde ai "atacat" spuneam că singura ofertantă pentru mine ar fi colega ei care din ce spui in recenzie pare mult mai dulce decât doamna ......plutonier major 🤔😅😅😅😅

Salute' 

• Haha 1
Postat
1 oră în urmă, pullon3 a spus:

Am un "spion" chiar în zona aia , aseară așteptând pe cineva îmi spunea că au făcut potecă grav de tot băieții la scara respectivă, mulți au vrut neapărat să profite de super oferta , doar 100 de marafeți 😅😅😅

Nu prea ești atent Pove , chiar pe pagina anterioară lăsasem un comm în care spuneam că , colega celei la care ai fost tu a avut o atitudine ostilă , o așa "ofertă" mai bine pass , luând la bani mărunți pe unde ai "atacat" spuneam că singura ofertantă pentru mine ar fi colega ei care din ce spui in recenzie pare mult mai dulce decât doamna ......plutonier major 🤔😅😅😅😅

Salute' 

Auzi măi pullonelle..imi dai idei,ca să-ți dau idei🤣

De ce nu ti iei tu o dronă  să faci pe voyerul-voyeristul?😂

• Haha 2
Postat
Acum 2 minute, alexxxis21 a spus:

Nu merci , ...spionii îs mult mai buni și chiar este de încredere  omul 💯 😇(mi-a mai livrat ceva info utile și mai încoace 😉)....îmi spunea că ar fi auzit că ar avea piercing-uri .....pe care eu chiar le-am atins .....gen ...😅😅😅

• Haha 1
Postat
Acum 4 minute, pullon3 a spus:

Nu merci , ...spionii îs mult mai buni și chiar este de încredere  omul 💯 😇(mi-a mai livrat ceva info utile și mai încoace 😉)....îmi spunea că ar fi auzit că ar avea piercing-uri .....pe care eu chiar le-am atins .....gen ...😅😅😅

Aaaaa......era la un moment dat un fel de dispecer ce trebuia să le spună futacilor care îi scara aia buclucașă.....până s-a enervat și și-a băgat ce putea și el sa își mai bage....🤣😅🤣😅🤣

• Haha 2
Postat
Acum 59 minute, alexxxis21 a spus:

Aaaaa.......se mai lauda cineva mai acuș , la fel că îmi dă o idee de ajung instant până la cer .....și numai vorba fu de el ......🤔🤔😅😅😅😅😅

Postat
1 oră în urmă, pullon3 a spus:

Aaaaa......era la un moment dat un fel de dispecer ce trebuia să le spună futacilor care îi scara aia buclucașă.....până s-a enervat și și-a băgat ce putea și el sa își mai bage....🤣😅🤣😅🤣

Aaaaa......tare curios sunt dacă la un market ar fi fost  (ca pe vremuri) o promoție mare la tigăi unde s-ar fi înghesuit mai tare șogorii ....la tigăi oare......🤔🤔😅😅😅

• Haha 1
Postat

Pullonel a intrat si pe piața de închirieri 

Se știe cu proprietarii!🤣

• Haha 1

Postat
Acum 3 ore, alexxxis21 a spus:

Pullonel a intrat si pe piața de închirieri 

Se știe cu proprietarii!🤣

acum ii ziceti pullonel nu nu ii mai ziceti carule 😅😅😅😅😅😅 sau nu lui ii ziceati asa 

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...