pullon3 Reputație: 628 Postat Marți la 16:01 Oras:Mic Oras:Mic Postat Marți la 16:01 Acum 3 minute, po2024ve a spus: carule ....știi ce ii ciudat ....ca un an dispare ...si mereu apare n perioada asta 😅😅😅Din cate stiu lucreaza la un club ... cum ai menționat si ii localnica. Păi vezi mai pove că îți amintisi 😇😅😅, pe tine te-a muscat de sfârcuri ? că pe mine da și durea că naiba da eu am tăcut mâlc ...că eram curios ce îmi mai face 😅😅😅 1
pullon3 Reputație: 628 Postat Marți la 16:02 Oras:Mic Oras:Mic Postat Marți la 16:02 Chiar acum, pullon3 a spus: Păi vezi mai pove că îți amintisi 😇😅😅, pe tine te-a muscat de sfârcuri ? că pe mine da și durea că naiba da eu am tăcut mâlc ...că eram curios ce îmi mai face 😅😅😅 Aaaa.....după un pic de oral (spre deosebire de "altele") chiar mi-a cerut să o las să se ocupe de coițe că are boala pe ele ...😇🤣😅🤣🤣😅
po2024ve Reputație: 1315 Postat Marți la 16:05 Oras:Sud Oras:Sud Postat Marți la 16:05 Acum 3 minute, pullon3 a spus: Păi vezi mai pove că îți amintisi 😇😅😅, pe tine te-a muscat de sfârcuri ? că pe mine da și durea că naiba da eu am tăcut mâlc ...că eram curios ce îmi mai face 😅😅😅 Aha 😅😅😅dar m am răzbunat pe curul ei ...nu cu pula 😅😅😅doar cateva mistrii 😅😅😅 1
po2024ve Reputație: 1315 Postat Marți la 16:05 Oras:Sud Oras:Sud Postat Marți la 16:05 Acum 2 minute, pullon3 a spus: Aaaa.....după un pic de oral (spre deosebire de "altele") chiar mi-a cerut să o las să se ocupe de coițe că are boala pe ele ...😇🤣😅🤣🤣😅 Ai zis ca e de ocolit ....parca asta a fost ultimul mesaj 😅😅
pullon3 Reputație: 628 Postat Marți la 16:06 Oras:Mic Oras:Mic Postat Marți la 16:06 Chiar acum, po2024ve a spus: Aha 😅😅😅dar m am răzbunat pe curul ei ...nu cu pula 😅😅😅doar cateva mistrii 😅😅😅 😅😅😅, Mistrii 😇🤣🤣🤣
pullon3 Reputație: 628 Postat Marți la 16:08 Oras:Mic Oras:Mic Postat Marți la 16:08 Acum 1 minut, po2024ve a spus: Ai zis ca e de ocolit ....parca asta a fost ultimul mesaj 😅😅 Un pic ciudățică, doar un pic ,... mi-a zis să mă tund chel și să îmi las ....cioc ,...cioc 😅😅😅 1
po2024ve Reputație: 1315 Postat Marți la 16:08 Oras:Sud Oras:Sud Postat Marți la 16:08 Uite cata audienta....🙈🙈plus ca unu nu lasă o virgula 🥲🥲🥲doar culeg. O sa mai facă pomul pere ... abia la anul ....daca nu o sa dea grindina 🤣🤣🤣( nu știu daca vin ....vreo 2 ani ) ca am in vizor ceva tari tropicale . 🙈🙈
po2024ve Reputație: 1315 Postat Marți la 16:10 Oras:Sud Oras:Sud Postat Marți la 16:10 Chiar acum, pullon3 a spus: Un pic ciudățică, doar un pic ,... mi-a zis să mă tund chel și să îmi las ....cioc ,...cioc 😅😅😅 Offf .🤣🤣🤣🤣 reversul la palma 🤣🤣🤣 când o anti gi cu vârful degetelor. 🤣🤣🤣 mai pune mana si tu pe o carte ....daca nu deschide app ul ala de care ti am zis .
po2024ve Reputație: 1315 Postat Marți la 16:12 Oras:Sud Oras:Sud Postat Marți la 16:12 Acum 3 minute, pullon3 a spus: Un pic ciudățică, doar un pic ,... mi-a zis să mă tund chel și să îmi las ....cioc ,...cioc 😅😅😅 Ii bună pe vrăjeală ( o mica vrăjitoare) gândește te ca am sunat o unde ne am întâlnit....si conversația a durat 45 -50 de min pana am ajuns la ea. Mai aveam si un sfert de limonada de terminat si nu mi a închis telefonul. 😂😂😂
po2024ve Reputație: 1315 Postat Marți la 16:15 Oras:Sud Oras:Sud Postat Marți la 16:15 Aaa ....convinge l si le @alexxxis21 sa merga , la cu merge el de la 3 ore in sus ....o sa fie chimie ...de la intrare n oras . 😅😅😅 1
pullon3 Reputație: 628 Postat Marți la 16:18 Oras:Mic Oras:Mic Postat Marți la 16:18 Acum 2 minute, po2024ve a spus: Aaa ....convinge l si le @alexxxis21 sa merga , la cu merge el de la 3 ore in sus ....o sa fie chimie ...de la intrare n oras . 😅😅😅 Mă făcuși să anulez o bulină de la o "roșie" ca să râd aici ....😅😅😅😅
po2024ve Reputație: 1315 Postat Marți la 16:18 Oras:Sud Oras:Sud Postat Marți la 16:18 Acum 9 minute, pullon3 a spus: Un pic ciudățică, doar un pic ,... mi-a zis să mă tund chel și să îmi las ....cioc ,...cioc 😅😅😅 Te vrea badboy 🤣🤣🤣 Caru golan, mafiot ...futac pe 4 judete ✌️✌️ 1
pullon3 Reputație: 628 Postat Marți la 16:19 Oras:Mic Oras:Mic Postat Marți la 16:19 Chiar acum, po2024ve a spus: Te vrea badboy 🤣🤣🤣 Caru golan, mafiot ...futac pe 4 judete ✌️✌️ 🤣🤣🤣
po2024ve Reputație: 1315 Postat Marți la 16:21 Oras:Sud Oras:Sud Postat Marți la 16:21 Acum 1 minut, pullon3 a spus: Mă făcuși să anulez o bulină de la o "roșie" ca să râd aici ....😅😅😅😅 Numa la roșii .... oferi buline 🙉🙉
pullon3 Reputație: 628 Postat Marți la 16:21 Oras:Mic Oras:Mic Postat Marți la 16:21 Acum 1 minut, po2024ve a spus: Te vrea badboy 🤣🤣🤣 Caru golan, mafiot ...futac pe 4 judete ✌️✌️ Da , și cică o lămâie goală dimineața pe stomacul gol mi-ar prinde bine😇
po2024ve Reputație: 1315 Postat Marți la 16:24 Oras:Sud Oras:Sud Postat Marți la 16:24 Acum 3 minute, pullon3 a spus: Da , și cică o lămâie goală dimineața pe stomacul gol mi-ar prinde bine😇 Aia , de ce ?
pullon3 Reputație: 628 Postat Marți la 16:25 Oras:Mic Oras:Mic Postat Marți la 16:25 Chiar acum, po2024ve a spus: Aia , de ce ? Habar nu am 🤷, știe ea ce știe 😇😅 1
JohnGotti23 Reputație: 1012 Postat Marți la 17:11 Oras:DTS Oras:DTS Postat Marți la 17:11 Acum 3 ore, pullon3 a spus: Acum vorbind la modul serios știu că erau ceva locații (una pe la Ada-Kaleh) la "scurt" era un 30-40 de lei , nu erau condiții wow dar îți poți face treaba. Oricum la Sev sunt rarisime cele care fac doar deplasări și alea țepare , care cer bani in avans de taxy, etc...., țeapă 😅 Sunt destule locuri unde poți merge: Pensiunea Adam(fosta Yoji),in weekend e maraton Casa Tineretului dispune de ceva camere pt "trageri" Ada Kaleh,ați enumerat-o voi La Gară,e un bar care are deasupra "un fel de pensiune" La Eden,dacă vrei in afara orașului Cam astea sunt care îmi vin acum 2
pullon3 Reputație: 628 Postat Miercuri la 09:28 Oras:Mic Oras:Mic Postat Miercuri la 09:28 Acum 16 ore, JohnGotti23 a spus: Sunt destule locuri unde poți merge: Pensiunea Adam(fosta Yoji),in weekend e maraton Casa Tineretului dispune de ceva camere pt "trageri" Ada Kaleh,ați enumerat-o voi La Gară,e un bar care are deasupra "un fel de pensiune" La Eden,dacă vrei in afara orașului Cam astea sunt care îmi vin acum Hey, am iarăși postări ,...cum să fac să le consumi 🤔😅😅
pullon3 Reputație: 628 Postat Miercuri la 09:31 Oras:Mic Oras:Mic Postat Miercuri la 09:31 Căutând o altă locație (fiind punct de reper) am văzut și fostul Ioji , pare ce trebuie de pe afară , nu știu preturile , la gară trebuie să fie foasta locație a celebrei Maria MASSAJ 😇😅😅😅
pullon3 Reputație: 628 Postat Miercuri la 09:51 Oras:Mic Oras:Mic Postat Miercuri la 09:51 Mai rămâne Eden, un plus că este în afara orașului însă din câte cunosc eu este foarte costisitor , de 4-5 ori prețul celor deja enumerate , Nmb!
NeaBanana Reputație: 57 Postat Miercuri la 14:16 Oras:Da Oras:Da Postat Miercuri la 14:16 Acum 21 ore, pullon3 a spus: Da , și cică o lămâie goală dimineața pe stomacul gol mi-ar prinde bine😇 eu zic ca mai bine o pizduta goala care stie sa faca treaba ar fi mai bine 😂😂 1
pullon3 Reputație: 628 Postat Miercuri la 14:21 Oras:Mic Oras:Mic Postat Miercuri la 14:21 Acum 4 minute, NeaBanana a spus: eu zic ca mai bine o pizduta goala care stie sa faca treaba ar fi mai bine 😂😂 Cel mai mult îmi place dimineața pe răcoare ❤️,...sau cum se spune pe nepiwșate 😇😅😅
NeaBanana Reputație: 57 Postat Miercuri la 14:22 Oras:Da Oras:Da Postat Miercuri la 14:22 Chiar acum, pullon3 a spus: Cel mai mult îmi place dimineața pe răcoare ❤️,...sau cum se spune pe nepiwșate 😇😅😅 atunci ca atunci e carbaharu tare, stii cum se zice degeaba zi tu ca esti matinal si te trezesti dimineata pe racoare, cand pula se scoala mereu inaintea ta 😂😂😂 1
pullon3 Reputație: 628 Postat Miercuri la 14:25 Oras:Mic Oras:Mic Postat Miercuri la 14:25 Chiar eram pe punctul să vă întreb ,... dar ce faceți măi , vă culcarăți cu toții de nu mai spuneți nimic ...🤔🤔😅😅
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum