NeaBanana Reputație: 61 Postat August 13 Oras:Da Oras:Da Postat August 13 Acum 1 minut, pullon3 a spus: Chiar eram pe punctul să vă întreb ,... dar ce faceți măi , vă culcarăți cu toții de nu mai spuneți nimic ...🤔🤔😅😅 poate sunt ocupati sa dea la buci sau sa ia la buci dupa caz 😂😂😂 1
pullon3 Reputație: 680 Postat August 13 Oras:Mic Oras:Mic Postat August 13 Acum 2 minute, NeaBanana a spus: poate sunt ocupati sa dea la buci sau sa ia la buci dupa caz 😂😂😂 ...o pwlă ,.....păi toată ziua 🤔😇😅😅
pullon3 Reputație: 680 Postat August 13 Oras:Mic Oras:Mic Postat August 13 Și ai și opțiuni în Sev ......pe alese ,... făra număr 😅😅😅
NeaBanana Reputație: 61 Postat August 13 Oras:Da Oras:Da Postat August 13 Acum 6 minute, pullon3 a spus: ...o pwlă ,.....păi toată ziua 🤔😇😅😅 cine stie , poate sunt in deplasare la si mai pui drumul dus intors mai manaca si ei o savarina una alta 😂
pullon3 Reputație: 680 Postat August 13 Oras:Mic Oras:Mic Postat August 13 Apropo la ora asta Petroșaniul ne dă clasă , vin acolo două iepe premium plus mai încă vreo câteva 👍👍👍
Membru Premium papura voda Reputație: 2376 Postat August 13 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat August 13 1 hour ago, pullon3 said: Apropo la ora asta Petroșaniul ne dă clasă , vin acolo două iepe premium plus mai încă vreo câteva 👍👍👍 Măcar luminează ne care! Cine știe pe unde ne poartă drumurile!
pullon3 Reputație: 680 Postat August 13 Oras:Mic Oras:Mic Postat August 13 Acum 4 minute, papura voda a spus: Măcar luminează ne care! Cine știe pe unde ne poartă drumurile! Le -am deschis eu DG acum ceva vreme acolo că nu aveau , citește și tu ultimele două, trei pagini și poate te prinzi că e un ghiveci acolo , nimeni nu vrea să le deschidă topice la fetele alea însă le vei depista ca să zic așa 😅 🤣 numai că una înțeleg că mâine pleacă 👍 1
po2024ve Reputație: 1340 Postat August 13 Oras:Sud Oras:Sud Postat August 13 Acum 3 ore, pullon3 a spus: Apropo la ora asta Petroșaniul ne dă clasă , vin acolo două iepe premium plus mai încă vreo câteva 👍👍👍 De ce nu mergi la Bucale ....ca acolo ....nu știi la care sa mergi sau la mare ca tot ii sezonul .... nhi la el .....Petroșani 😅😅😅 1
NeaBanana Reputație: 61 Postat August 13 Oras:Da Oras:Da Postat August 13 Acum 5 minute, po2024ve a spus: De ce nu mergi la Bucale ....ca acolo ....nu știi la care sa mergi sau la mare ca tot ii sezonul .... nhi la el .....Petroșani 😅😅😅 aici sunt total de acord, mai ales in sec.3 ce e acolo, bani sa ai cat de multi sa le dai si pla tare ca in rest nu mai conteaza iti faci viata paradis 1
pullon3 Reputație: 680 Postat August 13 Oras:Mic Oras:Mic Postat August 13 Acum 4 minute, NeaBanana a spus: aici sunt total de acord, mai ales in sec.3 ce e acolo, bani sa ai cat de multi sa le dai si pla tare ca in rest nu mai conteaza iti faci viata paradis Și le iei de pe forum mă gândesc , pe alea cu topice și recenzii , nu te duci de pe publi24 🤔🤔
po2024ve Reputație: 1340 Postat August 13 Oras:Sud Oras:Sud Postat August 13 Acum 4 minute, pullon3 a spus: Și le iei de pe forum mă gândesc , pe alea cu topice și recenzii , nu te duci de pe publi24 🤔🤔 ✌️✌️de pe strada 🙈🙈 Anu asta de la Cernavodă am inceput sa sun ....pana sa ajung in Mamaia Nord ....ma sunau cu camera 😂😂😂cică sa le confirm 🤣🤣🤣 1
NeaBanana Reputație: 61 Postat August 13 Oras:Da Oras:Da Postat August 13 Acum 11 minute, pullon3 a spus: Și le iei de pe forum mă gândesc , pe alea cu topice și recenzii , nu te duci de pe publi24 🤔🤔 depinde dupa caz daca vezi ca par pozele reale si pe publi24 si e bunaciune de bunaciune top , te riisti si pe publi, acum vb aia ori cu o teapa in plus minus nu e paguba stii ce zic
NeaBanana Reputație: 61 Postat August 13 Oras:Da Oras:Da Postat August 13 Acum 18 minute, pullon3 a spus: Și le iei de pe forum mă gândesc , pe alea cu topice și recenzii , nu te duci de pe publi24 🤔🤔 sau mai e posibilitatea daca simti ca ceva e neregula cand ajungi la fata locului, face to face , si simti ca nu e ok sa ramai faci frumos stanga imprejur si pleci, nu te duci cu banii de la intrare in bloc cu fac altii , sa ramai cu buza umflata dupa si ne futut si cu banii dati , cu toate ca e greu sa pleci stiu de la mn ca ai urla dorita in interios sa dai la buci ca surdu in toba dar deh , uneori mai tre sa si rationam
pullon3 Reputație: 680 Postat August 13 Oras:Mic Oras:Mic Postat August 13 Am intrat și chiar am rămas de multe ori și eu .....😇, deși nu era cazul, la ce ofertă este pe aici nici nu ai de unde alege de multe ori și uite așa am ajuns să fug pe la Gj, mai ales pe la Dj însă nici timpul nu îmi permite mai departe , mașina e praf , ...aș putea să mă duc cu trenul eventual ... 1
NeaBanana Reputație: 61 Postat August 13 Oras:Da Oras:Da Postat August 13 Acum 27 minute, pullon3 a spus: Am intrat și chiar am rămas de multe ori și eu .....😇, deși nu era cazul, la ce ofertă este pe aici nici nu ai de unde alege de multe ori și uite așa am ajuns să fug pe la Gj, mai ales pe la Dj însă nici timpul nu îmi permite mai departe , mașina e praf , ...aș putea să mă duc cu trenul eventual ... ca tot venii vb de masina mai citeam un comm unde ziceai ca e tot asa praf si ca geama mai cade cand conduci , de dai jos opresti undeva de dreapta tragi cu palmele geamul inapoi sus si apoi te duci iar la condus , 😂😂😂😂 deci m-am pisat pe mn de ras 1
pullon3 Reputație: 680 Postat August 13 Oras:Mic Oras:Mic Postat August 13 Acum 3 minute, NeaBanana a spus: ca tot venii vb de masina mai citeam un comm unde ziceai ca e tot asa praf si ca geama mai cade cand conduci , de dai jos opresti undeva de dreapta tragi cu palmele geamul inapoi sus si apoi te duci iar la condus , 😂😂😂😂 deci m-am pisat pe mn de ras Păi da. ...exact ca în familia Flinstone spuneam 🤣🤣🤣, îmi făcuse cineva un preț pe second să îmi repare macaralele , dar cine trebuia să renunțe la cam 3 trageri oare ...🤔🤔🤔😅😅😅 Acum în mers când virez îmi troncăne ceva ,tronc , tronc , tronc 😅😅😅
pullon3 Reputație: 680 Postat August 13 Oras:Mic Oras:Mic Postat August 13 ...până la urmă o împing eu pe ea și tot ajung la Craiova ...😅😅😅, am și din ălea de vară da cine le-a mai schimbat, de doi ani merg cu cauciucurile de iarnă și peste 80-90 mai tremură și volanul nițel că ăla de le-a pus i-a fost lene să sa le mai și centreze , a zis că merge și așa 🤔🤔🤔🤣🤣🤣
NeaBanana Reputație: 61 Postat August 13 Oras:Da Oras:Da Postat August 13 Acum 2 minute, pullon3 a spus: Păi da. ...exact ca în familia Flinstone spuneam 🤣🤣🤣, îmi făcuse cineva un preț pe second să îmi repare macaralele , dar cine trebuia să renunțe la cam 3 trageri oare ...🤔🤔🤔😅😅😅 Acum în mers când virez îmi troncăne ceva ,tronc , tronc , tronc 😅😅😅 de-ar stii ele curvele cate sacricii faci pt ele vezi vezi cum e omul , de lasi pe tine sa le dai lor bani si cand ajunci acolo nici macar nu iti ofera ce trebuie 😂😂😂 1
pullon3 Reputație: 680 Postat August 13 Oras:Mic Oras:Mic Postat August 13 Acum 2 minute, NeaBanana a spus: de-ar stii ele curvele cate sacricii faci pt ele vezi vezi cum e omul , de lasi pe tine sa le dai lor bani si cand ajunci acolo nici macar nu iti ofera ce trebuie 😂😂😂 Adevărat .....dacă ar ști cred că ar vărsa și o lacrimă ....unele care încă mai au un minim de bun simț ....altele , alea țepare și fără scrupule s-ar pisa direct pe problemele mele ,....
NeaBanana Reputație: 61 Postat August 13 Oras:Da Oras:Da Postat August 13 Chiar acum, pullon3 a spus: Adevărat .....dacă ar ști cred că ar vărsa și o lacrimă ....unele care încă mai au un minim de bun simț ....altele , alea țepare și fără scrupule s-ar pisa direct pe problemele mele ,.... adevarat , daca ar putea bani sa adune cat poate dupa tine si maruntul ala de 50 de bani 10 bani cred ca si pe ala l-ar luat nu ar zice nu
pullon3 Reputație: 680 Postat August 13 Oras:Mic Oras:Mic Postat August 13 Mai fac niște eforturi considerabile ca să zic așa , de multe ori o parte din tichetele de masă de pe card le schimb in bani la market tot ca să aibă ce să mănânce și gura lor ceva 🤷🤷
NeaBanana Reputație: 61 Postat August 13 Oras:Da Oras:Da Postat August 13 Acum 4 minute, pullon3 a spus: Mai fac niște eforturi considerabile ca să zic așa , de multe ori o parte din tichetele de masă de pe card le schimb in bani la market tot ca să aibă ce să mănânce și gura lor ceva 🤷🤷 ma pis pe mine de ras deci mor 😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣 pai si cum faci stai la rand cand cumpara oamenii la supermarket si le zici ca le platesti tu sa iti dea tie banii in loc sa ii dea la caserie gen ? 1
NeaBanana Reputație: 61 Postat August 13 Oras:Da Oras:Da Postat August 13 da ce masina ai de curiozitate ?
pullon3 Reputație: 680 Postat August 13 Oras:Mic Oras:Mic Postat August 13 Acum 1 minut, NeaBanana a spus: ma pis pe mine de ras deci mor 😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣 pai si cum faci stai la rand cand cumpara oamenii la supermarket si le zici ca le platesti tu sa iti dea tie banii in loc sa ii dea la caserie gen ? Cam așa ceva.....numai că îl iei din magazin ...., până in case pe "victimă " că se ard alea de la case și fac iureș dacă îs ne fufute , îl iei pe ăla cu coșul mai plin, sunt oameni faini care te ajută, alții speriați de bombe care cred că vor să îi pacălesti nici nu vor să audă , alții plătesc cu card , baș unul mai bronzat (avea cos de aproape 600 lei) ..."da mie ce îmi iese " și-i lași și tu de un suc și o cafea ...😇😇
pullon3 Reputație: 680 Postat August 13 Oras:Mic Oras:Mic Postat August 13 Acum 1 minut, NeaBanana a spus: da ce masina ai de curiozitate ? E poveste lungă , un cazan de la Germania, de ea plin de ele , treiar, atât că a făcut cunoștință și cu un cap de pod .....e multe de spus ...poate la o bere NeaBanana că îmi pare că ești om bun .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum