abcdcd90 Reputație: 316 Postat 19 ore în urmă Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat 19 ore în urmă Acum 11 minute, Carucuiepe a spus: Aia zic și eu, ...da ce-i cu voi azi de sunteți așa cuminți 🤔🤔, cu pană , cu peripeții (o trag de limbă imediat 😇😅😅) nășica este în oraș 👍👍👍 O fi făcut concurența "farmece" pentru ea 🤣🤣🤣 așteptam să intervii să intrii pe fir să "dezlegi" mistere 😂 1
VenomX Reputație: 25 Postat 19 ore în urmă Oras:Yas Oras:Yas Postat 19 ore în urmă Acum depinde ca sunt surpriza si surpriza dar de data asta fără Andreea Marin 😅😅😅
Carucuiepe Reputație: 242 Postat 19 ore în urmă Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat 19 ore în urmă Acum 17 minute, abcdcd90 a spus: O fi făcut concurența "farmece" pentru ea 🤣🤣🤣 așteptam să intervii să intrii pe fir să "dezlegi" mistere 😂 Dacă tot o trag de limbă.....să iau cu mine și un patent 🤔🤔😅😅😅
abcdcd90 Reputație: 316 Postat 18 ore în urmă Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat 18 ore în urmă Acum 18 minute, Carucuiepe a spus: Dacă tot o trag de limbă.....să iau cu mine și un patent 🤔🤔😅😅😅 Eu zic să nu că poate fi folosit împotriva ta și a voinței tale 🤣🤣 1
VenomX Reputație: 25 Postat 17 ore în urmă Oras:Yas Oras:Yas Postat 17 ore în urmă Sa ne zică @Carucuiepe ca intr-o luna a fost la 15 curve cred dintre care doar 2 maxim 3 au fost reușite 1
Carucuiepe Reputație: 242 Postat 16 ore în urmă Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat 16 ore în urmă Pozitia cu pricina : https://ibb.co/NnmnfsGX
Carucuiepe Reputație: 242 Postat 16 ore în urmă Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat 16 ore în urmă Acum 5 minute, Carucuiepe a spus: Pozitia cu pricina : https://ibb.co/NnmnfsGX Poate merge ăsta https://files.fm/u/jg8rqf2kce
VenomX Reputație: 25 Postat 16 ore în urmă Oras:Yas Oras:Yas Postat 16 ore în urmă Chiar acum, VenomX a spus: Sa ne zică @Carucuiepe ca intr-o luna a fost la 15 curve cred dintre care doar 2 maxim 3 au fost reușite Și aici zic doar intr-o luna de zile 🤣🤣
Carucuiepe Reputație: 242 Postat 16 ore în urmă Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat 16 ore în urmă Acum 2 minute, VanessNikoll a spus: Pupici🥰🥰🥰🥰 mulțu de vizită și nelipsita recenzie 🤪❤️ pss : am uitat să spun ca ador bomboanele cu cocos 🤤🤗 pup Parcă văd că de mâine vânzările la bomboanele cu cocos vor crește vertiginos 🤭 🤭 🤭, 😅 🤣 🤣 la poziția din poză cred că trebuie să mai "lucram " puțin 😇😛😅😅 2
Carucuiepe Reputație: 242 Postat 16 ore în urmă Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat 16 ore în urmă Acum 12 minute, VenomX a spus: Și aici zic doar intr-o luna de zile 🤣🤣 12 au fost mai exact , și da , doar 3-4 reușite în condițiile în care 2 au fost în deplasare la Craiova 👍
abcdcd90 Reputație: 316 Postat 15 ore în urmă Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat 15 ore în urmă Carule caută cheia succesului la @VanessNikoll lasă pozițiile 1
Carucuiepe Reputație: 242 Postat 15 ore în urmă Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat 15 ore în urmă Acum 2 minute, abcdcd90 a spus: Carule caută cheia succesului la @VanessNikoll lasă pozițiile Păi tocmai am găsit-o și cine oare să fie ....🤔🤔🤔 .... este chiar ea Vanesa , dacă cineva îmi citește gândurile , plăcerile , Toate Chițibușurile ,etc ... ea este , alta încă nu s-a născut pe pământ 😇😅😅
abcdcd90 Reputație: 316 Postat 15 ore în urmă Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat 15 ore în urmă Acum 25 minute, Carucuiepe a spus: Păi tocmai am găsit-o și cine oare să fie ....🤔🤔🤔 .... este chiar ea Vanesa , dacă cineva îmi citește gândurile , plăcerile , Toate Chițibușurile ,etc ... ea este , alta încă nu s-a născut pe pământ 😇😅😅 Cheia să o răpui! 🤣😂 tu ești blocat cu plăcerile, gândurile, chițibușurile tale; dar pe ale ei cine să le rezolve,dacă nu aprofundezi "căutările" nu e bine! 2
Carucuiepe Reputație: 242 Postat 9 ore în urmă Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat 9 ore în urmă Acum 6 ore, abcdcd90 a spus: Cheia să o răpui! 🤣😂 tu ești blocat cu plăcerile, gândurile, chițibușurile tale; dar pe ale ei cine să le rezolve,dacă nu aprofundezi "căutările" nu e bine! Știu prea bine care este cheia ...însă nu este realist așa ceva , la ele este ceva mai complicat , la unele spre a fi "răpune " este nevoie și de sentimente 😇 😉🤷 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 176 Postat 7 ore în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 7 ore în urmă 1 hour ago, Carucuiepe said: Știu prea bine care este cheia ...însă nu este realist așa ceva , la ele este ceva mai complicat , la unele spre a fi "răpune " este nevoie și de sentimente 😇 😉🤷 Zici că ești nea' Mirciu când nu câștigă, numai scuze, adversarul a fost imprevizibil, puternic, pregătit.😂😂😂 (Adaugă câte un "bă, bă, bă" înainte de fiecare frază, să fie mai amuzant) 😅😂 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum