Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

• Oras:Toată țara.
Postat
Acum 11 minute, Carucuiepe a spus:

Aia zic și eu, ...da ce-i cu voi azi de sunteți așa cuminți 🤔🤔, cu pană , cu peripeții (o trag de limbă imediat 😇😅😅) nășica este în oraș 👍👍👍

O fi făcut concurența "farmece" pentru ea 🤣🤣🤣 așteptam să intervii să intrii pe fir să "dezlegi" mistere 😂

• Haha 1
  • Oras:Yas
Postat

Acum depinde ca sunt surpriza si surpriza dar de data asta fără Andreea Marin 😅😅😅

• Oras:Pullonia
Postat
Acum 17 minute, abcdcd90 a spus:

O fi făcut concurența "farmece" pentru ea 🤣🤣🤣 așteptam să intervii să intrii pe fir să "dezlegi" mistere 😂

Dacă tot o trag de limbă.....să iau cu mine și un patent 🤔🤔😅😅😅

Postat
Acum 18 minute, Carucuiepe a spus:

Dacă tot o trag de limbă.....să iau cu mine și un patent 🤔🤔😅😅😅

Eu zic să nu că poate fi folosit împotriva ta și a voinței tale 🤣🤣 

• Haha 1
Postat
Chiar acum, VenomX a spus:

Sa ne zică @Carucuiepe ca intr-o luna a fost la 15 curve cred dintre care doar 2 maxim 3 au fost reușite 

Și aici zic doar intr-o luna de zile 🤣🤣

Postat
Acum 2 minute, VanessNikoll a spus:

Pupici🥰🥰🥰🥰 mulțu de vizită și nelipsita recenzie 🤪❤️ pss : am uitat să spun ca ador bomboanele cu cocos 🤤🤗 pup 

Parcă văd că de mâine vânzările la bomboanele cu cocos vor crește vertiginos 🤭 🤭 🤭, 😅 🤣 🤣 la poziția din poză cred că  trebuie să mai "lucram " puțin 😇😛😅😅

• Haha 2
Postat
Acum 12 minute, VenomX a spus:

Și aici zic doar intr-o luna de zile 🤣🤣

12 au fost mai exact , și da , doar 3-4 reușite în condițiile în care 2 au fost în deplasare la Craiova 👍

Postat
Acum 2 minute, abcdcd90 a spus:

Carule caută cheia succesului la @VanessNikoll lasă pozițiile

Păi tocmai am găsit-o și cine oare să fie ....🤔🤔🤔 .... este chiar ea Vanesa , dacă cineva îmi citește gândurile , plăcerile , Toate Chițibușurile ,etc ... ea este , alta încă nu s-a născut pe pământ 😇😅😅 

Postat
Acum 25 minute, Carucuiepe a spus:

Păi tocmai am găsit-o și cine oare să fie ....🤔🤔🤔 .... este chiar ea Vanesa , dacă cineva îmi citește gândurile , plăcerile , Toate Chițibușurile ,etc ... ea este , alta încă nu s-a născut pe pământ 😇😅😅 

Cheia să o răpui! 🤣😂 tu ești blocat cu plăcerile, gândurile, chițibușurile tale; dar pe ale ei cine să le rezolve,dacă nu aprofundezi "căutările" nu e bine!

• Haha 2
Postat
Acum 6 ore, abcdcd90 a spus:

Cheia să o răpui! 🤣😂 tu ești blocat cu plăcerile, gândurile, chițibușurile tale; dar pe ale ei cine să le rezolve,dacă nu aprofundezi "căutările" nu e bine!

Știu prea bine care este cheia ...însă nu este realist așa ceva , la ele este ceva mai complicat , la unele spre a fi "răpune " este nevoie și de sentimente 😇 😉🤷

• Haha 1

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
1 hour ago, Carucuiepe said:

Știu prea bine care este cheia ...însă nu este realist așa ceva , la ele este ceva mai complicat , la unele spre a fi "răpune " este nevoie și de sentimente 😇 😉🤷

Zici că ești nea' Mirciu când nu câștigă, numai scuze, adversarul a fost imprevizibil, puternic, pregătit.😂😂😂

(Adaugă câte un "bă, bă, bă" înainte de fiecare frază, să fie mai amuzant) 😅😂

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...