Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

da care Moldoveanca e vorba ?

• Oras:Aici
Postat
Acum 7 minute, VenomX2 a spus:

da care Moldoveanca e vorba ?

Acum are numele Amy in anunț , își arată fața în poze ,  asta este topicul ei

• Like 1
Vizitator
Postat

nu mi se pare asa wow 

Postat
Acum 14 minute, VenomX2 a spus:

nu mi se pare asa wow 

Mergi la ea , îi spui că din partea lui Caru' și ne auzim după 😉😉👍👍

Vizitator
Postat
Acum 5 minute, Pullon7 a spus:

Mergi la ea , îi spui că din partea lui Caru' și ne auzim după 😉😉👍👍

ai pile la ea ? 😂

Postat
Chiar acum, VenomX2 a spus:

ai pile la ea ? 😂

Tu mergi cu recomandare , eu mă descurc singur ....gen 😇 😇 😅 😅 

• Haha 2
  • Oras:Tg Jiu
Postat
Acum 42 minute, VenomX2 a spus:

nu mi se pare asa wow 

Ai auzit ca,contează mult atitudinea și caracterul? 🤣🤣 vrei bianca Drăgușanu scoți 1000 de cocostârci 🤣

Postat
Acum 23 minute, Pullon7 a spus:

Tu mergi cu recomandare , eu mă descurc singur ....gen 😇 😇 😅 😅 

Acum lumea se gândește ca o futi gratis pe recomandări 😂😂😂

• Like 1
Postat
Acum 1 minut, dragos9 a spus:

Acum lumea se gândește ca o futi gratis pe recomandări 😂😂😂

Lumea se gândește prost , fata muncește pentru banii ăia și chiar îi merită , este pe prețul vechi de 150 , a merge pe recomandare însă nu e puțin lucru ,  știe că fiind un cunoscut de al tău , amic , omul este de încredere , îi poate facilita o programare in funcție de libere și cam atât 👍👍, dar nu este puțin lucru, este must Have 😉👍🏻👍🏻

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
Postat
1 hour ago, Pullon7 said:

Aș putea completa eu ,...

" pentru moldoveancă nu aveți bani .....dar pentru pariuri da " 😂😂😂

Foarte bună completarea!

Dar eu cred că interesul vă lipsește  că fata nu e scumpă!

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
59 minutes ago, VenomX2 said:

nu mi se pare asa wow 

Pentru Severin,la ce au acum,este top! Atitudine și servicii! Nu i plac mitocanii și triștii!

• Like 2
Vizitator
Postat
1 oră în urmă, dragos9 a spus:

Ai auzit ca,contează mult atitudinea și caracterul? 🤣🤣 vrei bianca Drăgușanu scoți 1000 de cocostârci 🤣

nu la asta m-am refetit eu ,si nici Bianca Dragusanu nu imi place 😂😂😂

Vizitator
Postat
1 oră în urmă, papura voda a spus:

Foarte bună completarea!

Dar eu cred că interesul vă lipsește  că fata nu e scumpă!

nu e vorba ca e scumpa sau ieftina.... e vorba ca m-a futut aseara gagica de m-a rupt 😂😂 , si acum  2,3 zile nu mai am chef de pizda , asta e un moft ce mi-l fac eu la femei , micul meu secret ca ea nu stie 😂😂😂 , eu nu sunt genul cum apare una hop pe ea gramada , trebuie sa fie ceva mai mult decat am acasa daca tot platesc nu ?  nu stiu daca ma intelegeti ce vreau sa zic ,dai dracu ca banii vin si trec nu e asta problema dar asa ca fapt divers 

• Membru Premium
Postat
1 minute ago, VenomX2 said:

nu e vorba ca e scumpa sau ieftina.... e vorba ca m-a futut aseara gagica de m-a rupt 😂😂 , si acum  2,3 zile nu mai am chef de pizda , asta e un moft ce mi-l fac eu la femei , micul meu secret ca ea nu stie 😂😂😂 , eu nu sunt genul cum apare una hop pe ea gramada , trebuie sa fie ceva mai mult decat am acasa daca tot platesc nu ?  nu stiu daca ma intelegeti ce vreau sa zic ,dai dracu ca banii vin si trec nu e asta problema dar asa ca fapt divers 

Păi și dacă ai fost la ea dc nu scrii?

Voi doar vă informați din ce scriem noi!

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 5 minute, papura voda a spus:

Păi și dacă ai fost la ea dc nu scrii?

Voi doar vă informați din ce scriem noi!

nu ai inteles, m-a futut aseara gagica mea  de acasa ! viitoarea nevasta ca sa ma fac inteleg , ca am si eu viata privata ca tot omul , ceea ce fac pacatul asta am zis e un moft ! pe care nimeni nu stie nici prieteni nimeni, doar eu si voi atat !  

Vizitator
Postat

Ca m-am gadit asa decat sa o insel cu una cu alta sa stau 2,3 saptamani 1 luna sa imi dea aia pizda si nu esti sigur, chestui si mai multi bani si timp , si sa mai si te ptinda , ca te prinde la un moment dat ! Asa mai bine m-am gadit eu ma duc la fetele vesele , imi fac fanteziile placerile cu ele juma de ora ,1 ora etc  iti tragi pantaloni si ai plecat , nu te stie nici surdu nici pamantu , si la faza cu atitudinea eu vb de la telefon , uite vreau aia aia aia , faci sau nu ? daca zice nu pass ! poate sa fie si Miss Europa ! la fel daca accepta cand ajung la ea facem recapitularea ti-am zis vrau asa asa asa , e ok ? daca zice da ii marc banu, daca vad ca are basini  in cap si se sugeste, ii zic mda imi pare rau nu raman ca la telefon ai zis una si acum zici alta  , stanga imprejur si am plecat ! E simpla treaba ! 

Postat
Acum 6 minute, Pullon7 a spus:

Dacă vă este foame , un aperitiv imediat 😅😇😇, urmează ...

https://freeimage.host/i/KgKui3G

https://imgur.com/a/F4RNP68

Asta e chiar acum , de 5 secunde, in seara asta dar nu am cu cine sa o savurez, merg la meci și se va mânca singură ca să zic așa ,  coadă se va face la ușa mea de mâine încolo .....bineînțeles că , @cleopatra01 , prietena mea dragă are prioritate 😇😇😅😅

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat
53 minutes ago, VenomX2 said:

nu ai inteles, m-a futut aseara gagica mea  de acasa ! viitoarea nevasta ca sa ma fac inteleg , ca am si eu viata privata ca tot omul , ceea ce fac pacatul asta am zis e un moft ! pe care nimeni nu stie nici prieteni nimeni, doar eu si voi atat !  

Nu contează, baga și tu o recenzie măcar, chiar și de acasă. 😋🤭

• Haha 5
Vizitator
Postat
Acum 14 minute, TTStreetLife a spus:

Nu contează, baga și tu o recenzie măcar, chiar și de acasă. 😋🤭

Pai actiunea s-a desfasurat undeva la 2 la un film pe netfilix   cu sarutari mangaieri limbute ,o muie ca de vis  tot tacamu schimbat multe poziti eu pe spate dupa ea pe spate , lateral etc , pauza de tigara iar o portie de limbute urmata de o muie ca de vis pus capra si finalizat cu succes ! 

ca si note ! 

fata frumoasa nota 100000

atidudine 1000000

oral 1000000

normal 10000000

de revenit ? da toata viata pana mor! 

ideea e ca lucreaza pe circuit inchis si-a ales un fraier si doar pe el il foloseste de cate ori are nevoie ! 

🥰🥰🥰🥰

• Membru Premium
Postat
1 minute ago, VenomX2 said:

Pai actiunea s-a desfasurat undeva la 2 la un film pe netfilix   cu sarutari mangaieri limbute ,o muie ca de vis  tot tacamu schimbat multe poziti eu pe spate dupa ea pe spate , lateral etc , pauza de tigara iar o portie de limbute urmata de o muie ca de vis pus capra si finalizat cu succes ! 

ca si note ! 

fata frumoasa nota 100000

atidudine 1000000

oral 1000000

normal 10000000

de revenit ? da toata viata pana mor! 

ideea e ca lucreaza pe circuit inchis si-a ales un fraier si doar pe el il foloseste de cate ori are nevoie ! 

🥰🥰🥰🥰

Vezi că se poate ?

Destul de explicită, ar mai merita niste detalii, locație (oglinzi, da au ba?!), DTD, te-ai simțit grăbit vreo secundă? 🤣

• Haha 4
Vizitator
Postat
Acum 5 minute, TTStreetLife a spus:

Vezi că se poate ?

Destul de explicită, ar mai merita niste detalii, locație (oglinzi, da au ba?!), DTD, te-ai simțit grăbit vreo secundă? 🤣

pai normal ca se poate,locatia apartament normal cu 3 camere , pat matrimonial special pt actiune , oglinzi nu ca nu e nevoie , de grabit nu m-am simtit nici macar o milisecunda, a decurs totul natural totul a venit de la sine ca intr-un vis ,dar m-am ciupit si surpriza era realitate 

😁

• Oras:Sud
Postat
Acum 30 minute, VenomX2 a spus:

pai normal ca se poate,locatia apartament normal cu 3 camere , pat matrimonial special pt actiune , oglinzi nu ca nu e nevoie , de grabit nu m-am simtit nici macar o milisecunda, a decurs totul natural totul a venit de la sine ca intr-un vis ,dar m-am ciupit si surpriza era realitate 

😁

Esti golan 😅😅😅

• Haha 3
Vizitator
Postat
Acum 9 minute, po2024ve a spus:

Esti golan 😅😅😅

si derbedeu 😂😂

Postat
Acum 19 minute, VenomX2 a spus:

si derbedeu 😂😂

Derbedeu ii albitru ....off 

• Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 5 guests

• Creează nouă...