oviii Reputație: -494 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 26, 2014 Nu văd ce scrie, doar observ că a apărut! ))))Sa vezi tu cand iti voi aparea in fata...bey cretinule...atunci vei fi un troll la propriu . Atunci iti voi da voie sa-mi masori cocoasa....si probabil la cat sunt de libidinos...poate...poate te voi lasa sa-mi dai si cateva limbi in Kur...ca vad ca la astea esti de neegalat .
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 27, 2014 Sa vezi tu cand iti voi aparea in fata...bey cretinule...atunci vei fi un troll la propriu . Atunci iti voi da voie sa-mi masori cocoasa....si probabil la cat sunt de libidinos...poate...poate te voi lasa sa-mi dai si cateva limbi in Kur...ca vad ca la astea esti de neegalat .colegu oviii poate il lasi sa iti dea cateva limbi in Kur si ptr mine.
leonidas Reputație: 719 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Aprilie 28, 2014 Ooops, de fapt este și nr. 302, uitasem de el, scuze! )) O zi frumoasă tuturor!
oviii Reputație: -494 Postat Aprilie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 30, 2014 Inchide gura boule...ca-ti pute a kakat . De fapt...mirosul ti se trage de la creier...care-ti sade pe colon .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum