Repty Reputație: 1932 Postat Noiembrie 9, 2025 Autor Postat Noiembrie 9, 2025 Ce cursa face Max. De pe 19 a ajuns pe 1. Incredibil.😀
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2025 Postat Noiembrie 9, 2025 Chiar acum, Repty a spus: Ce cursa face Max. De pe 19 a ajuns pe 1. Incredibil.😀 Așa mai făcea Schumacher.. Dar și câștiga cursa 😁 Sa vedem dacă și Verstappen poate. Sper ca da
Cozonac77 Reputație: 7396 Postat Noiembrie 9, 2025 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Noiembrie 9, 2025 Acum 4 minute, Repty a spus: Ce cursa face Max. De pe 19 a ajuns pe 1. Incredibil.😀 E eroare de grafic. E pe locul 4. Eu am crezut că începe la 10 cursa.,. când am ajuns la cafea și am văzut la TV, am crezut inițial că sunt reluările de la calificări 🤦🏿 Amândoi bulangii ăia de la Ferrari văd că au DNF....nici nu știu ce s-a întâmplat 😒
Repty Reputație: 1932 Postat Noiembrie 9, 2025 Autor Postat Noiembrie 9, 2025 Are morcovul bagat in cur Russell ca il stie pe Max in spatele lui.
Repty Reputație: 1932 Postat Noiembrie 9, 2025 Autor Postat Noiembrie 9, 2025 Acum 4 minute, Cozonac77 a spus: Eu eroare de grafic. E pe locul 4. Eu am crezut că începe la 10 cursa.,. când am ajuns la cafea și am văzut la TV, am crezut inițial că sunt reluările de la calificări 🤦🏿 Amândoi bulangii ăia de la Ferrari văd că au DNF....nici nu știu ce s-a întâmplat 😒 A fost pe 1 Max pana sa intre la al treilea pit. 1
Almitak1 Reputație: 63 Postat Noiembrie 9, 2025 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 9, 2025 Chiar și așa, e pe locul trei , ceea ce este mai mult decât respectabil. Nu sunt fanul lui, dar nu ai cum să nu apreciezi ce face omul ăsta. E robot. 2 minutes ago, Repty said: A fost pe 1 Max pana sa intre la al treilea pit.
Repty Reputație: 1932 Postat Noiembrie 9, 2025 Autor Postat Noiembrie 9, 2025 Acum 5 minute, Almitak1 a spus: Chiar și așa, e pe locul trei , ceea ce este mai mult decât respectabil. Nu sunt fanul lui, dar nu ai cum să nu apreciezi ce face omul ăsta. E robot. E cel mai bun pilot de pe grila, fara discutie. Pacat ca nu l-a ajutat prea mult masina sezonul asta.
Cozonac77 Reputație: 7396 Postat Noiembrie 9, 2025 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Noiembrie 9, 2025 Acum 42 minute, Repty a spus: A fost pe 1 Max pana sa intre la al treilea pit. N-am văzut cursa... O să mă uit la rezumat. Nu-l halesc pe Lando deloc, mai bine să câștige Stroll decât el.
Repty Reputație: 1932 Postat Noiembrie 9, 2025 Autor Postat Noiembrie 9, 2025 Acum 3 minute, Cozonac77 a spus: N-am văzut cursa... O să mă uit la rezumat. Nu-l halesc pe Lando deloc, mai bine să câștige Stroll decât el. La fel si eu, mi-e total antipatic Norris. Sufera prea mult de el si pana acum nu a demonstrat mai nimic. Stroll e bufonul F1. Noroc ca are sprijinul lu' tac-su, ca talent are din parti.😂 1
Cozonac77 Reputație: 7396 Postat Noiembrie 9, 2025 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Noiembrie 9, 2025 Acum 3 minute, Repty a spus: La fel si eu, mi-e total antipatic Norris. Sufera prea mult de el si pana acum nu a demonstrat mai nimic. Stroll e bufonul F1. Noroc ca are sprijinul lu' tac-su, ca talent are din parti.😂 Are mașină bună Norris, ăsta e norocul lui. Nu știu ce fac ăștia de la McLaren dar au niște mașini...cred că dacă ar face schimb de piloți cu cei de la Williams de exemplu, s-ar bate și ăia pt podium în curse, poate chiar pt titlu... că sunt destul de ok amândoi. Mai buni decât Lando 😂 Sper să câștige Max titlul mondial 😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2025 Postat Noiembrie 9, 2025 Acum 49 minute, Repty a spus: E cel mai bun pilot de pe grila, fara discutie. Pacat ca nu l-a ajutat prea mult masina sezonul asta. Ma uit de 4 curse iar după 20 de ani și îmi e simpatic Verstappen. Are ceva din Schumacher. Dar tot cu Ferrari țin, la anul sper sa se bata la titlu
Repty Reputație: 1932 Postat Noiembrie 9, 2025 Autor Postat Noiembrie 9, 2025 Acum 13 minute, Daniro1985 a spus: Ma uit de 4 curse iar după 20 de ani și îmi e simpatic Verstappen. Are ceva din Schumacher. Dar tot cu Ferrari țin, la anul sper sa se bata la titlu Nu vad cum ar putea sa se bata Ferrari la titlu. Hamilton e aproape de retragere, iar Leclerc nu are stofa de campion mondial. Poate daca ar veni Piastri la echipa, ceea ce mi-e greu sa cred. 2
Cozonac77 Reputație: 7396 Postat Noiembrie 9, 2025 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Noiembrie 9, 2025 Acum 35 minute, Repty a spus: Nu vad cum ar putea sa se bata Ferrari la titlu. Hamilton e aproape de retragere, iar Leclerc nu are stofa de campion mondial. Poate daca ar veni Piastri la echipa, ceea ce mi-e greu sa cred. Piastri e foarte bun. M-am uitat la show-ul ăla Grill the Grid de pe YouTube. E un băiat inteligent Piastri, îmi place mult de el. Pe viitor, mi-ar plăcea să-l văd pe Antonelli la Ferrari. Ar fi ceva să câștige titlul mondial un italian cu Ferrari
Repty Reputație: 1932 Postat Noiembrie 9, 2025 Autor Postat Noiembrie 9, 2025 Rezumatul cursei de azi.
Membru Premium altmarz Reputație: 7896 Postat Noiembrie 9, 2025 Membru Premium Postat Noiembrie 9, 2025 1 hour ago, Cozonac77 said: Pe viitor, mi-ar plăcea să-l văd pe Antonelli la Ferrari. Nu cred ca i-ar prinde bine strategia: "Lift and coast"
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2025 Postat Noiembrie 10, 2025 Incredibil acest pilot, când am zis că e cel mai bun din ultimii 10 ani nu m-am înșelat, să pleci de pe pit-lane și să termini pe locul 3 pe podium n-ai cum e incredibil câte depășiri și câtă muncă a trebuit să facă ca să termine cât mai în față, mă înclin în fața lui, pilot ca el nu știu dacă se mai naște vreodată, dar el și cu Kimi Antonelli eu zic că ar fii cea mai bombă pereche de piloți, dacă se vine și Winnerstappen la echipa lui Toto Wolff.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2025 Postat Noiembrie 14, 2025 Bomba anului în Formula 1! Audi vrea să-l aducă pe Max Verstappen Stați cuminți, că nu va merge el la Audi, auzi ce știre. Singurele echipe care pot să îl aducă și să-i satisfacă poftele și clar să mai câștige niște titluri mondiale sunt Mercedes și Aston-Marin. La Aston-Martin, este clar că este dorit marele campion mondial de către Lawrence Stroll, să facă pereche cu fiuso Lance, dar factorul cheie este că designerul mașinii este legendarul Adrian Newey, iar la Mercedes se știe de mult timp că Toto Wolff este admiratorul lui Max și va vrea să îl aducă la începutul sezonului 2027 să facă pereche cu Antonelli.
Repty Reputație: 1932 Postat Noiembrie 14, 2025 Autor Postat Noiembrie 14, 2025 La 10.11.2025 la 17:18, WABAKiiJR a spus: Incredibil acest pilot, când am zis că e cel mai bun din ultimii 10 ani nu m-am înșelat, să pleci de pe pit-lane și să termini pe locul 3 pe podium n-ai cum e incredibil câte depășiri și câtă muncă a trebuit să facă ca să termine cât mai în față, mă înclin în fața lui, pilot ca el nu știu dacă se mai naște vreodată, dar el și cu Kimi Antonelli eu zic că ar fii cea mai bombă pereche de piloți, dacă se vine și Winnerstappen la echipa lui Toto Wolff. Acum 4 ore, WABAKiiJR a spus: Bomba anului în Formula 1! Audi vrea să-l aducă pe Max Verstappen Stați cuminți, că nu va merge el la Audi, auzi ce știre. Singurele echipe care pot să îl aducă și să-i satisfacă poftele și clar să mai câștige niște titluri mondiale sunt Mercedes și Aston-Marin. La Aston-Martin, este clar că este dorit marele campion mondial de către Lawrence Stroll, să facă pereche cu fiuso Lance, dar factorul cheie este că designerul mașinii este legendarul Adrian Newey, iar la Mercedes se știe de mult timp că Toto Wolff este admiratorul lui Max și va vrea să îl aducă la începutul sezonului 2027 să facă pereche cu Antonelli. Mi-ar placea sa-l vad pe Max la Mercedes, clar ar face mai mult cu masina aia decat fac Russell si Antonelli. Greu de ales cine sa ramana la Mercedes dintre cei doi. Antonelli este neexperimentat, greu de spus daca va ajunge vreodata campion mondial sau nu. Russell cred ca si-a atins maximul de potential deja, nu vad sa evolueze mai mult de atat. Vom vedea ce ne rezerva sezonul 2026! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2025 Postat Noiembrie 14, 2025 Acum 3 ore, Repty a spus: Vom vedea ce ne rezerva sezonul 2026 Eu speram sa aud stiri bune ca Ferrari își revine și o sa aibă doua mașini care se pot lupta la titluri. Dar din ce citesc.. slabe sanse..
al3x89 Reputație: 3744 Postat Noiembrie 15, 2025 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 15, 2025 Acum 14 ore, Daniro1985 a spus: Eu speram sa aud stiri bune ca Ferrari își revine și o sa aibă doua mașini care se pot lupta la titluri. Dar din ce citesc.. slabe sanse.. Tot cu Ferrari sunt și eu, dar f rar mai urmăresc curse... În era Schumacher nu ratam niciuna. Îmi e dor într-un fel de acele timpuri apuse... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2025 Postat Noiembrie 16, 2025 Duminica viitoare, o să fie cursa din Las Vegas, păcat că e prea devreme la 6 dimineața, nu știu cum o să fac dar cel mai probabil voi face o excepție și mă voi scula să urmăresc cursa, după ultimele sunt la ore normale, sunt de văzut ultimele 3 curse.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2025 Postat Noiembrie 22, 2025 La 16.11.2025 la 10:13, WABAKiiJR a spus: Duminica viitoare, o să fie cursa din Las Vegas, păcat că e prea devreme la 6 dimineața, nu știu cum o să fac dar cel mai probabil voi face o excepție și mă voi scula să urmăresc cursa, după ultimele sunt la ore normale, sunt de văzut ultimele 3 curse. Îmi pun ceasul sa sune la 05:30 😁
Repty Reputație: 1932 Postat Noiembrie 22, 2025 Autor Postat Noiembrie 22, 2025 Acum 3 ore, Daniro1985 a spus: Îmi pun ceasul sa sune la 05:30 😁 Am reusit sa vad doar Q3 azi de dimineata. Ma uit si eu la cursa maine.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2025 Postat Noiembrie 22, 2025 Acum 46 minute, Repty a spus: Am reusit sa vad doar Q3 azi de dimineata. Ma uit si eu la cursa maine. Ne auzim pe forum la 06:00 la cafea și la cursa 😁
Repty Reputație: 1932 Postat Noiembrie 22, 2025 Autor Postat Noiembrie 22, 2025 1 oră în urmă, Daniro1985 a spus: Ne auzim pe forum la 06:00 la cafea și la cursa 😁 Da. Imi pun alarma la telefon ca altfel dorm pana la 9-10. =)))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum