Sari la conținut

Vanesa blonda superba - 0756868010

Postări Recomandate

• Oras:Pussy land
Postat
35 minutes ago, nanau99 said:

Asta nu stiu, nu a specificat nimic de genul. Oricum, e greu de comunicat cu ea, raspunde foate greu pe WhatsApp…

Da-i mai bine un telefon și stabilește în scurt o vizita

Postat
Acum 2 ore, 5star a spus:

Preturile sunt de 150 cu 300 lei. Telefon 0756868010

Pe nr ăsta am trimis. Poate nu îi place mecla mea și de aia a mărit prețul. Oricum am două tf. O sun mâine după alt nr și dau ca surdu' în clopot.

• Haha 1
Postat
1 hour ago, Proford said:

Sincer era ora 21,40.

Aia e se întunecă devreme acum la ora 8 deja e noapte :)) sa fi fericit

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat
5 hours ago, 5star said:

Nu ști sa citești 150 cu 300 scrie mai sus , nu are  tatuaj cu mecla unui bărbat ca alte fete  , uitate și tu am dat o poza cu ea are fata de barby blonda cu ochii albaștri verzui iar la fata și la corp e foarte frumoasa ca și servici e la început  mai are de învățat are 19 ani abea sa luat de meserie.

Pai plm la cate cacaturi sunt postate nici nu mai stie omul ce e real…ba e ala anuntu, ba e celalt, ba e ea in poze ba nu e, ba e cioara ba nu e, plm zici ca e ca la alba neagra la tower bridge numa ca e cu prostituate in loc de hartii cu mufa maiestatii sale

Io am bani si vreau sa fut prostituate bune de pula, nu am timp sa “merg sa ma conving” sau sa imi pierd vremea cu tepe, cum fac?

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 3 ore, FatCock a spus:

Pai plm la cate cacaturi sunt postate nici nu mai stie omul ce e real…ba e ala anuntu, ba e celalt, ba e ea in poze ba nu e, ba e cioara ba nu e, plm zici ca e ca la alba neagra la tower bridge numa ca e cu prostituate in loc de hartii cu mufa maiestatii sale

Io am bani si vreau sa fut prostituate bune de pula, nu am timp sa “merg sa ma conving” sau sa imi pierd vremea cu tepe, cum fac?

Așa e 😂😂😂

Postat

A reusit cineva sa mai dea de ea?! Vad ca anuntul nu l-a mai postat de 2 zile, iar pe whastapp nu raspunde. O mai fi in Ploiesti?!

Postat
6 minutes ago, nanau99 said:

A reusit cineva sa mai dea de ea?! Vad ca anuntul nu l-a mai postat de 2 zile, iar pe whastapp nu raspunde. O mai fi in Ploiesti?!

Încă este am si revizitat-o

• Oras:Capital of Mars Republic
Postat

N-am chef/timp de recenzie en-detail dar tipa este ce trebuie. Singurul lucru de care o banuiesc este ca nu face dus dupa fiecare client dar nu am vazut nimic la ea sau prin camera care sa ma faca sa ma ingretosez (is destul de pendant de fel la capitolul igiena).

• Like 1
Postat
11 minutes ago, monkey2563 said:

N-am chef/timp de recenzie en-detail dar tipa este ce trebuie. Singurul lucru de care o banuiesc este ca nu face dus dupa fiecare client dar nu am vazut nimic la ea sau prin camera care sa ma faca sa ma ingretosez (is destul de pendant de fel la capitolul igiena).

pedant*

Postat
15 minutes ago, monkey2563 said:

are peste in locatie? sau o freaca pe la scara?

• Like 1
Postat
Just now, FatCock said:

are peste in locatie? sau o freaca pe la scara?

Nu cred, singura persoana pe care am vazut-o a fost o alta fata in bucatarie care nu stiu ce rol avea neaparat dar nu m-a deranjat personal deloc.

Postat
Acum 2 ore, monkey2563 a spus:

Nu cred, singura persoana pe care am vazut-o a fost o alta fata in bucatarie care nu stiu ce rol avea neaparat dar nu m-a deranjat personal deloc.

Oricum nu face purici mulți că răspunde grețos.

Postat

Are colega o fata bruneta și ea lucrează. 

Postat

Mai sta la ploiesti  contactați-o și vorbiți cu ea e foarte sociabila fata.

• Haha 1
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, 5star a spus:

Mai sta la ploiesti  contactați-o și vorbiți cu ea e foarte sociabila fata.

Ce tot o promovezi bai frate atat?

Lasa-ne sa vedem noi ce ai cum,daca merita sau ni,daca raspunde sau nu.Ai postat experienta ta cu ea,gata!Lasa-ne!

• Like 5
Postat
10 minutes ago, awokeone10 said:

Ce tot o promovezi bai frate atat?

Lasa-ne sa vedem noi ce ai cum,daca merita sau ni,daca raspunde sau nu.Ai postat experienta ta cu ea,gata!Lasa-ne!

lasa-i boss sa faca si ei un ban cinstit

sa manance si gura lor o shaworma

sa bea si bmw-ul lor 6 litri de gazolina

macar asa stim si noi la care e bine sa ne ducem ;) 

• Like 2
  • Haha 1
Postat

Are mascul in casa. Eram la usa si aud    ea  "-a venit" , voce de barbat " gata, ma duc in sufragerie".  La plecare fuma pe balcon bRRunetul.  Tipa e frumoasa dar atat pot sa spun. ( Nu m am putut abtine sa nu scriu, desi mi am pus ambitia sa nu o mai fac, dar de data asta scriu ca raspuns la tot ce promoveaza 5stele ... Un sfat fiti atenti la useri cine sunt si ce, pe cine, promoveaza) 

• Like 6
Postat
37 minutes ago, dozadeamor said:

Are mascul in casa. Eram la usa si aud    ea  "-a venit" , voce de barbat " gata, ma duc in sufragerie".  La plecare fuma pe balcon bRRunetul.  Tipa e frumoasa dar atat pot sa spun. ( Nu m am putut abtine sa nu scriu, desi mi am pus ambitia sa nu o mai fac, dar de data asta scriu ca raspuns la tot ce promoveaza 5stele ... Un sfat fiti atenti la useri cine sunt si ce, pe cine, promoveaza) 

A înviat mortul toată lumea se duc la fete sa se simtă bine numai ciudați stau sa urmărească din punctul.meu de vedere sa aibe 6 pești  nu ma  deranjează atâta timp cât fata e în siguranță,  vezi și tu cazuri gen Pitești întra nebunu și omoară cu ciocanu de fapt și ala cred ca a urmărit-o a vazut-o singura și a mierlito , eu cred ca ăștia de urmăresc și dau și sfaturi sunt mai periculoși e bine ca nu te -ai abținut apropo ii era lu @dydy.v.1.1 dor de tine 😀.

Postat
Just now, dozadeamor said:

Eu zic sa te mai cizelezi. Umeaza informatii interesante despre tine. ( Nu mai face intelegeri cu fetele)

Informații despre mine nu mai abera, înțelegeri cu ce fete scriu doar ce îmi place tu dacă nu scri e treaba ta

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Deci:

I-am vazut cand veneau.

Sunt 3,una blonda,bunicica,nu am apucat sa o vad la fata pt ca s-a dat jos din masina si a intrat repede in scara.Stiam locatia dinainte,vb cu ea pe WA.

Este o ciorica tatuata,cam grasuta si scunda,blonda asta era cu o rochie pe ea,bunicica parea,si un ciorales pustan,cu un Audi alb cu nr de Tulcea-TL-40-DNL,asta e nr.

Ii iei la subrat si fugi cu ei pana la Bucuresti.Mie nu mi-a mai raspuns la telefon si msj,ca o vizitam in toate conditiile.Eram curios.

• Like 4
  • Oras:Ploiești
Postat

Am vizitat-o eu, răspunde și pe wapp cam greu cei drept. 

Fata arată bine la corp și față tinerică dar cam atât

ON îl face mai mult cu mâna și până simte că se trezește jucăria.

NP te dă cu mult lubrifiant și se pune pe spate, deasupra a zis că nu îi place să stea. 

Într-adevăr peștele stă în dormitor liniștit, probabil il ține în acvariu și il scoate după ce pleacă clientul.

Locație cam dezordine pe acolo, bere pe masa din bucătărie îi se face sete șalaului.

Igiena nu am simțit mirosuri ciudate nici nu am explorat se simțea miros de parfum dar după acțiune sa îmbrăcat deci nu cred că a mai făcut duș.

De revenit! Eu nu am să mai merg, e o fată frumușică dar serviciile sunt foarte slabe, păcat de ea că e peștită de "iubi", mai bine mergea la lidl 

• Like 3
  • Haha 1
Postat
6 hours ago, awokeone10 said:

Deci:

I-am vazut cand veneau.

Sunt 3,una blonda,bunicica,nu am apucat sa o vad la fata pt ca s-a dat jos din masina si a intrat repede in scara.Stiam locatia dinainte,vb cu ea pe WA.

Este o ciorica tatuata,cam grasuta si scunda,blonda asta era cu o rochie pe ea,bunicica parea,si un ciorales pustan,cu un Audi alb cu nr de Tulcea-TL-40-DNL,asta e nr.

Ii iei la subrat si fugi cu ei pana la Bucuresti.Mie nu mi-a mai raspuns la telefon si msj,ca o vizitam in toate conditiile.Eram curios.

suna si tu la garcea ca e un cioroi care exploateaza sexual minore

daca zici doar ca e proxenet cu prostituate la produs ii doare in pula, cel mult se duc peste el sa ii ia banii dar la cazuri cu minore devine mai interesant

Postat
La 31.08.2025 la 22:19, 5star a spus:

A înviat mortul toată lumea se duc la fete sa se simtă bine numai ciudați stau sa urmărească din punctul.meu de vedere sa aibe 6 pești  nu ma  deranjează atâta timp cât fata e în siguranță,  vezi și tu cazuri gen Pitești întra nebunu și omoară cu ciocanu de fapt și ala cred ca a urmărit-o a vazut-o singura și a mierlito , eu cred ca ăștia de urmăresc și dau și sfaturi sunt mai periculoși e bine ca nu te -ai abținut apropo ii era lu @dydy.v.1.1 dor de tine 😀.

La 29.08.2025 la 16:30, dydy.v.1.1 a spus:

Nu ma duc mai Titi..  am zis doar ca prea o lauzi ,se înghesuie mulți, scade timpul sa ii ia pe toti ,scade calitatea serviciilor si te înjură toți pe tine tine..de aici proverbul! 

Am variante mult mai safe,nu imi permit sa pierd timp după toate amatoarele ☺️☺️

La 29.08.2025 la 16:22, dydy.v.1.1 a spus:

La pomul lăudat, sa nu te duci cu sacul!!

Sa nu zici ca nam zis de la început  ☺️

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.