Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Stimati colegi,

Vad ca din ce in ce mai mult, acest forum a devenit loc de barfe, linsaj de useri (fie ei multipli sau nu), partizanate, gashti, acuze din ce in ce mai directe (cu sau fara temei). Din pacate, din ce in ce mai putin e loc de recenzii, dar asta e alta discutie, daca asa vrea stapanirea, ne aliniem, ca doar suntem pe terenul sau. Stimata stapanire, vin cu o propunere inspirata din forumul de curvasareala concurent al lui Mark Zuckerberg: NU CREDETI CA AR FI UTIL ATUNCI CAND SUNTEM POMENITI INTRUN POST SA PRIMIM SI O NOTIFICARE DE GENUL: "X te-a mentionat in threadul y"... Habar n-am ce ar inseamna asta dpdv programare, recunosc ca-s pe-afarist in domeniu, nu stiu daca s-a mai propus sau nu asa ceva, insa in felul asta, daca tot am dat-o in curvasareala, macar atunci cand suntem acuzati, sa avem posibilitatea unui drept la replica.

• Like 7
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

salut Giorge

se poate face acel sistem de notificari, am salvat ideea la to do list pentru viitor.

• Like 6

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Pisic, stiu ca ai zis ca nu mai introduci reputatie negativa, dar n-ar fi tare ca o zi pe luna macar sa se poata da???? :D

...gen prima zi din fiecare luna sa se poata da reputatie negativa ....:)....

• Like 2
  • Administrator
Postat

Pisic, stiu ca ai zis ca nu mai introduci reputatie negativa, dar n-ar fi tare ca o zi pe luna macar sa se poata da???? :D

...gen prima zi din fiecare luna sa se poata da reputatie negativa .... :)....

:refoz

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

salut Giorge

se poate face acel sistem de notificari, am salvat ideea la to do list pentru viitor.

Buna idee, buna decizie si ar fi excelent ca decizia sa sa puna in aplicare si in realitate!

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:in cer
  • Oras:in cer
Postat

Gyorgye69,pana pune Pisicuts in aplicare aceasta doleanta a ta,fa nene altceva:

E plin forumul de SIFOANE, integreaza-te in vreo gashca,miercurista,joista,vinerista,astia garantat sunt non-stop pe forum,chiar daca stau in marea majoritate a timpului off...daca nu crezi,fa o proba...injura,inteapa la misto pe unul dintre ei si ai sa vezi ca in secunda doi o sa ai replica unuia dintre ei in secunda doi ;)

Succes!

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Stimati colegi,

Vad ca din ce in ce mai mult, acest forum a devenit loc de barfe, linsaj de useri (fie ei multipli sau nu), partizanate, gashti, acuze din ce in ce mai directe (cu sau fara temei). Din pacate, din ce in ce mai putin e loc de recenzii, dar asta e alta discutie, daca asa vrea stapanirea, ne aliniem, ca doar suntem pe terenul sau. Stimata stapanire, vin cu o propunere inspirata din forumul de curvasareala concurent al lui Mark Zuckerberg: NU CREDETI CA AR FI UTIL ATUNCI CAND SUNTEM POMENITI INTRUN POST SA PRIMIM SI O NOTIFICARE DE GENUL: "X te-a mentionat in threadul y"... Habar n-am ce ar inseamna asta dpdv programare, recunosc ca-s pe-afarist in domeniu, nu stiu daca s-a mai propus sau nu asa ceva, insa in felul asta, daca tot am dat-o in curvasareala, macar atunci cand suntem acuzati, sa avem posibilitatea unui drept la replica.

sustin!

daca baga pisic notificari s-a terminat smecheria!!

• Oras:Romanica
  • Oras:Romanica
Postat

Stimati colegi,

Reguli generale de functionare:

-Varsta minima pentru a accesa aceasta pagina este de 18 ani. 

-Conturile multiple nu sunt / sunt permise??? !!!

-Reclama este interzisa (ea se plateste)

-Trollingul excesiv sau atacurile repetate catre alti membrii sunt / nu sunt interzise???!!!

-Atacurile indreptate catre Randunica sau Siana sunt interzise si se pedepsesc cu warn sau cu ban permanent in functie de gravitate si in functie de decizia moderatorului.

In atentia motanului manelist:

Acest mesaj va fi postat pana cand unul din conturile last unicorn sau ramsay va fi banat.

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.