Sari la conținut

INDISPONIBILĂ

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Astăzi voi fi disponibilă doar până în ora 19:00 😘😘

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna dragi Futadori!

Saptamana trecuta i-am facut si eu o vizita domnisoare si ma simt obligat sa va fac un review 😅 In ultima perioada vad ca m-am babalacit si am cam devenit constat la unele doamne cu care am facut click si nu prea am mai incercat ceva fresh.  

Locatia e in zona Alba Iulia, accesul facil, este o garsoniera curata si nu mai este cu alta colega/coleg. 

Aspect: Este o domnisoara miniona, sanii mititei, fund bombat si buze tunate. Din poze parca sanii sunt mai mari, dar sunt mititei, dar are un fund si un mijlocel de senatie. Din punctul meu de vedere arata bine. 

Nu prea are GFE-ul ridicat, are vorbele limitate, dar nu e deranjat...pana la urma venim la futut nu la comunicat 😇 

Actiunea a inceput standar cu un OP pe spate, fara artificii, aici daca vrea mai poate sa creasca... Nu au fost sarutari corporale sau mangaieri, un pic ca repede cu Gogu' in gura. La normal e docila si accepta pozitile care i le popui , in pozitia de la spate, este o privelista superba. Apreciez ca a acceptat ultima pozitie este LOT in care finalizez. Cand imi facea oral, m-am jucat un pic cu pasarica ei frumoasa si s-a umezit un pic. Pune lubrifiant de siguranta si se simte ok. 

Cum termini, se ridica din pat si iti da servetelele. 

Note:

Aspect: 8.5

OP: 6

NP: 9

GFE:5

Nu m-am simtit grabit, este o domnisoara tinerica (nu e noua in bransa, cum a zis un coleg anterior), care arata bine si care m-a facut sa ma simt bine. O sa mai revin!

II multumesc domnisoarei Adina pentru momentele petrecute. 

• Like 5
  • Inimioara 1
Postat

Bună dimineața 🥰

Am revenit, disponibilă până la 22:00😘😘😘

• Like 1
Postat

Bună dimineața 

Disponibila la programări până la 22:00 

Programari doar pe Whatsapp aveți mai jos toate detaliile despre servicii

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.