Sari la conținut

Fotbal 2025

Postări Recomandate

• Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica bananiera România
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica bananiera România
Postat

Hoo, ce v-ati inflamat asa? 😂 am vrut doar sa fac recensământul suporterilor WCSB 😂

• Haha 2
  • Oras:Marte
Postat

Eu zic ca nu batem Ciprul, daca austriecii au trecut cu 1-0. 

• Haha 1
  • Trist 1
Postat
Acum 16 minute, marlanel a spus:

Dragus e praf, nu stiu cum a ajuns asa panarama. 

• Oras:San Antonio, Texas
Postat
3 hours ago, marlanel said:

Păi ce să bați mă mârlane mă cu rumeguș în atac cu prostanu ăla de Bancu și de frații izmene Marini, ce să faci mă cu ăștea că dacă se prezintă ăștea la mondiale ne fac țara de câcat, rușine să le fie că nu sunt în stare să joace fotbal adevărat sub comanda lui iL Muce‼️

• Haha 2
  • Membru Premium
  • Oras:Booty Bay
Postat

Sa nu uitam ca Cipru are o echipa in grupele champions league! Noi nu! 

Sigur lucrurile stau un pic altfel la nivel de club dar e un semnal pentru ce ne asteapta in deplasarea asta.Daca plecam cu un punct de acolo, putem sa il vedem ca un rezultat pozitiv 😂

• Like 1
  • Trist 2

Per aspera ad astra

Postat
Acum 49 minute, robert11111 a spus:

Sigur lucrurile stau un pic altfel la nivel de club dar e un semnal pentru ce ne asteapta in deplasarea asta.Daca plecam cu un punct de acolo, putem sa il vedem ca un rezultat pozitiv 😂

Daca era apt Louis Munteanu ii rupeam :) Asta e atacant de 10-12 milioane lei vechi, nu euro 😅

• Haha 2
  • Membru Premium
Postat
2 minutes ago, marlanel said:

Daca era apt Louis Munteanu ii rupeam :) Asta e atacant de 10-12 milioane lei vechi, nu euro 😅

Corect, in spiritul glumei! 😂 Desi e un jucator cu potential, are o atitudine proasta, atat pe teren cat si in afara lui. Poate sa fie un exemplu clasic de talent irosit daca nu face ceva!

Per aspera ad astra

Postat
Acum 5 minute, marlanel a spus:

Si la euro noroc cu egalul ala cu Elvetia, ca de ne bateau nu mai prindeam euro 2024. Trebuiau sa ne dea inca 2-3 boabe atunci minim

• Haha 1
Reputație: 2370
  • Oras:B
Postat

Greu cu Italia, noi parcă am bătut Israelul... 

Edit: 2 1 Israel 🤣

Later edit: 2 2 😂

Later later edit: 2 3 Italia 😂

• Haha 2
Postat
Acum 3 minute, robert11111 a spus:

Corect, in spiritul glumei! 😂 Desi e un jucator cu potential, are o atitudine proasta, atat pe teren cat si in afara lui. Poate sa fie un exemplu clasic de talent irosit daca nu face ceva!

Deja imi miroase a cauza pierduta, nu mai da el 20 goluri anul asta. Trebuia sa il vanda lui Gigi :) Birligea e mai batran dar si mai bun 

• Membru Premium
Postat
1 minute ago, al3x89 said:

Da, a dat gol chiar Puscas, poate chiar ultimul lui gol la nationala 😂

• Like 2

Per aspera ad astra

Postat
Acum 2 minute, al3x89 a spus:

Da, au deschis ei scorul si dupa le-am dat 3.

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Inca avem jucatori de nationala care au ramas cu mentalitatea de "mingicar", prea multe atingeri si pase fara folos...cand o sa plimbam si noi mingea din maxim 2, 3 atingeri...poate atunci sa reusim mai multe!

Per aspera ad astra

Postat
1 hour ago, robert11111 said:

Ce punct mă, cu un punct suntem direct acasă, nu mai terminăm mai sus de locul 3, suntem out. La baraj picăm cu o echipă care are jucători numa la ucl/uel ne scot ăștea fotbalul din cap, nu suntem frate buni la fotbal ăsta e adevărul crunt, măcar să recunoaștem, da când îi auzi la interviuri după meciuri, că nu știu ce, că ce-au prins nu știu cum, terenu e de vină, numa scuze da unu n-ar zice bă suntem slabi vai mama noastră mai bine ne lăsăm de fotbal că nu e de noi.

• Like 2
Reputație: 2370
Postat

4 5 Italia, ce cotă era la pariuri la multe goluri marcate 😅

Postat
Acum 7 ore, al3x89 a spus:

4 5 Italia, ce cotă era la pariuri la multe goluri marcate 😅

Am adormit la 1-0 pt Israel 😂 Sunt odihnit dimineața asta dar am pierdut și un festival de goluri.. 

• Haha 1
Reputație: 1536
Postat

Un pont pt. meciul de diseara, Ungaria - Portugalia. Cristiano Ronaldo marcheaza oricand in meci, la o cota de 2.12 la Superbet.

Postat
2 hours ago, Repty said:

Un pont pt. meciul de diseara, Ungaria - Portugalia. Cristiano Ronaldo marcheaza oricand in meci, la o cota de 2.12 la Superbet.

Io i-am jucat că se dau peste +2 goluri e cotă de 1.32, adică dacă se marchează 3 goluri am prins cota dacă se marchează doar 2 goluri am prins cotă de 1, deci am 2 șanse.

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Am ajuns atat de jos incat nu o sa mai pupam in veci vreun meci contra Spaniei, Germaniei, Frantei etc. O sa ne saturam de meciuri cu San Marino, Cipru sau Gibraltar.

• Haha 1
  • Trist 2

• Membru Premium
Postat
31 minutes ago, Daniro1985 said:

3-1 pentru România zic 😁

Asa sa fie si sa pierd eu pariu...niciun deranj 🫡

• Like 2

Per aspera ad astra

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...