Sari la conținut

Fotbal 2025

Postări Recomandate

Postat
Acum 3 ore, al3x89 a spus:

Diseară avem Botoșani FCSB... Cotă 5 să câștige Botoșani. Oare continuă FCSB-ul panta descendentă? 🤔

Ma uit asa fără sa mai pun suflet. 

Oricum eu aștept cum am mai zis, sa dea Frf continuitatea Stelei Csa

Am fular vechi cu Armata Ultra. Abia aștept sa îl port cu mândrie în Ghencea. 

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:B
Postat
Acum 1 minut, Daniro1985 a spus:

Ma uit asa fără sa mai pun suflet. 

Oricum eu aștept cum am mai zis, sa dea Frf continuitatea Stelei Csa

Am fular vechi cu Armata Ultra. Abia aștept sa îl port cu mândrie în Ghencea. 

Eu am tricou cu Steaua, cumpărat de pe site-ul lor oficial. Așa mă prezint la meciurile de acasă 👍

• Like 1
  • Oras:San Antonio, Texas
Postat

Am făcut un bilet la pariuri, am 13 meciuri cu tot cu șansă, dacă îl prind petrec 10 nopți din 10, câștig total: 107 de milioane!

Postat
Acum 14 minute, WABAKiiJR a spus:

Am făcut un bilet la pariuri, am 13 meciuri cu tot cu șansă, dacă îl prind petrec 10 nopți din 10, câștig total: 107 de milioane!

Nu se câștigă așa. 1 sau 2 meciuri pe bilet cu suma pariată mai mare. Ai șanse mult mai bune să-ți iasă... 

• Like 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Fcsb bate lejer diseara. Prietenul Iftime. Cooperativa. Botosaniul iar o sa plimbe mingea aiurea in jumatatea proprie.

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:Booty Bay
  • Oras:Booty Bay
Postat
41 minutes ago, WABAKiiJR said:

25 minutes ago, al3x89 said:

Nu se câștigă așa. 1 sau 2 meciuri pe bilet cu suma pariată mai mare. Ai șanse mult mai bune să-ți iasă... 

Valide ambele variante...prima cu sume mici si a doua ceva mai curajos 😂

Per aspera ad astra

Postat
Acum 1 oră, Diez2026 a spus:

Fcsb bate lejer diseara. Prietenul Iftime. Cooperativa. Botosaniul iar o sa plimbe mingea aiurea in jumatatea proprie.

Filme SF de cățeluși

E 1-1 la pauza și s-a jucat deschis 

Postat
2 hours ago, al3x89 said:

Da, dar trebuie să bagi cote mai mari fratello ca să prinzi, e ușor așa cu 2-3 meciuri pe bilet, oricine poate câștiga, dar trebuie să ai și cașcaval gros, trebuie să ai și sânge în coaie.

Tare slab joacă FCSB, așa ceva să nu fii în stare bă frate bă să legi și tu acolo 2-3 victorii, titlul e pierdut sezonul ăsta, mare mirare dacă mai prindem play-off.

• Like 1
Postat
Acum 49 minute, WABAKiiJR a spus:

Tare slab joacă FCSB, așa ceva să nu fii în stare bă frate bă să legi și tu acolo 2-3 victorii, titlul e pierdut sezonul ăsta, mare mirare dacă mai prindem play-off.

Se baga Ciobanul prea mult la echipa. Aia e.. 

• Oras:Pitești
Postat

Oițele lui Nea Gigi  😂🤣 , WCSB a pardon FCSB  😂 iar a-ți luat-o 🤣🤣, acum de la Botoșani 3-1. 

Postat
Acum 3 minute, AlexPCH11 a spus:

Oițele lui Nea Gigi  😂🤣 , WCSB a pardon FCSB  😂 iar a-ți luat-o 🤣🤣, acum de la Botoșani 3-1. 

Corect. Prindem play of, nu e bai 

Dar tot a cățeluși speriați și a divizia B mirositi încă 😁😉

Postat
Chiar acum, Daniro1985 a spus:

Corect. Prindem play of, nu e bai 

Dar tot a cățeluși speriați și a divizia B mirositi încă 😁😉

FCSB este clonă. Mării jucători ai Stelei sunt cu Steaua București. Doar oierul și galeria oierului  sunt FCSB 😁 Efectul de tură 🤣🤣🤣 

Postat
Acum 2 minute, AlexPCH11 a spus:

FCSB este clonă. Mării jucători ai Stelei sunt cu Steaua București. Doar oierul și galeria oierului  sunt FCSB 😁 Efectul de tură 🤣🤣🤣 

E simpla treaba FRF și Uefa considera Fcsb continuatoarea Stelei.. Adică Steaua și-a schimbat doar numele

Când nu o sa mai fie asa.. Vin la Csa Steaua. 

Uite aici istoria Fcsb cu Cupa Campionilor pe Uefa, oficial:

https://www.uefa.com/uefachampionsleague/history/clubs/50065--fcsb/

Postat
Acum 9 minute, Daniro1985 a spus:

E simpla treaba FRF și Uefa considera Fcsb continuatoarea Stelei.. Adică Steaua și-a schimbat doar numele

Când nu o sa mai fie asa.. Vin la Csa Steaua. 

Uite aici istoria Fcsb cu Cupa Campionilor pe Uefa, oficial:

https://www.uefa.com/uefachampionsleague/history/clubs/50065--fcsb/

Ști cântecul galerie Dinamoviste? Mai exact din peluză PCH și DNL 😁 Luni se va auzi la meciul cu Faru. Vrei să ți-l scriu legat de istoria Fcsb?🤣😂 

• Inimioara 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

...retrogradează GigiSB, da' ajunge Dinamo, după multe antrenamente, în 'cempions lig'... #NuMaiFițiCârnați!

Postat
14 hours ago, Daniro1985 said:

Se baga Ciobanul prea mult la echipa. Aia e.. 

A stricat echipa asta, in pana mea, oieru ăsta nesăbuit, a câștigat o grămadă de milioane și nu e în stare să bage bani în transferuri, ce-a adus mă.. pe prostu de Alibleg care e gata cu fotbalul, Graovac ăla care e anemic rău nu știe fotbal și Policoaietic care e null.

• Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica bananiera România
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica bananiera România
Postat

Vin cu un update: muie WCSB & Steaua! 😂

Postat
Acum 15 minute, caineleDDB a spus:

Vin cu un update: muie WCSB & Steaua! 😂

Exact 👍 Doar Dinamo București 

Pt palmaresul Stelei (Fcsb) 

• Mersi 1
Postat
Acum 13 minute, Daniro1985 a spus:

Miroase și pielea a divizia B pe voi.

Hai la coteț cățelușiillor 😁

Nu fi frustrat 🤣😁. Voi ca și suporterii fcsb vă mai trebuie încă 10 ani să, ne depășiți. A-ți avut noroc cu Nea Gigi, așa prost, cioban cum îl înjurați, jucați în liga D Județeană. Nu uita Doar Dinamo București noi am ținut Clubul în viață , când am fost în colaps TOTAL. Dar vezi tu @Daniro1985, suntem născuți Dinamovisti, nu ca voi introvertiti. Doar Dinamo București pe viață. 

Postat
Acum 14 minute, AlexPCH11 a spus:

Nu fi frustrat 🤣😁. Voi ca și suporterii fcsb vă mai trebuie încă 10 ani să, ne depășiți. A-ți avut noroc cu Nea Gigi, așa prost, cioban cum îl înjurați, jucați în liga D Județeană. Nu uita Doar Dinamo București noi am ținut Clubul în viață , când am fost în colaps TOTAL. Dar vezi tu @Daniro1985, suntem născuți Dinamovisti, nu ca voi introvertiti. Doar Dinamo București pe viață. 

Rămâi la coteț pana înveți ce înseamnă introvertit și pana înveți sa bagi logică într-o fraza amărâtă. Data viitoare când te încordezi cu o fraza vezi sa nu te mai scapi pe tine 

Blestem ziua când a venit Ciobanul la Steaua. Dar o sa moara și el. O sa se împace echipele într-o zi sau o sa ia Csa Steaua continuitatea. O sa strălucim iar în Champions League unde ii e locul unei echipe cu atâția fani. O sa jucam pe Ghencea iar. 

Dar rușinea "cațelară" sa retrogradati in B o sa rămână pe vecie. 

• Oras:Marte
Postat
Acum 20 ore, WABAKiiJR a spus:

Da, dar trebuie să bagi cote mai mari fratello ca să prinzi, e ușor așa cu 2-3 meciuri pe bilet, oricine poate câștiga, dar trebuie să ai și cașcaval gros, trebuie să ai și sânge în coaie.

Eu joc cu miza 10-20 lei, nu pun 10 sau mai multe evenimente. Bani am, dar nu risc 100-200 lei, ca e mare mafia asta a pariurilor. Daca s-ar castiga 90% din pariurile cu 2-3 evenimente si cota mare, toata lumea ar juca si castiga. Nu credeti? Sansele sunt mici, plus ca ia statul cota o gramada din bani impozit pe castig. FCSB o sa se bata la retrogradare, trebuie alt antrenor. Pe Botosani sa nu bati sau Slobozia? 🤣🤣 Eu joc la distractie la pariuri, stiu ca nu prea am sanse la castig, pe commbinatie fotbal-tenis am mai castigat. De iti arat un bilet iti vine sa plangi ce l-am nimerit :)

• Haha 1
Postat
Acum 13 minute, Daniro1985 a spus:

Rămâi la coteț pana înveți ce înseamnă introvertit și pana înveți sa bagi logică într-o fraza amărâtă. Data viitoare când te încordezi cu o fraza vezi sa nu te mai scapi pe tine 

Blestem ziua când a venit Ciobanul la Steaua. Dar o sa moara și el. O sa se împace echipele într-o zi sau o sa ia Csa Steaua continuitatea. O sa strălucim iar în Champions League unde ii e locul unei echipe cu atâția fani. O sa jucam pe Ghencea iar. 

Blestim ziua când a venit Nea Gigi 🤣 la WCSB, Tu ești suporte sau mâncător de semințe în tribună.... 😁. Mai aveți de suportat încă 15 ani până se duce Nea Gigi 😁🤣. Tot oieri ești. Păcat că vă nopoilizeara. Efectu de turmă 🤣😁

Postat
Acum 18 minute, Daniro1985 a spus:

Sa straluceasca in CL trebuie zeci de milioane cascaval minim. Sa se impace nu cred, posibil sa renunte la echipa urmasii ciobanului. Nu vad ca fetele lui sa continue in fotbal. 

Postat
Acum 1 minut, marlanel a spus:

Sa straluceasca in CL trebuie zeci de milioane cascaval minim. Sa se impace nu cred, posibil sa renunte la echipa urmasii ciobanului. Nu vad ca fetele lui sa continue in fotbal. 

Aia e, când o sa moara Ciobanul sau ia Csa Steaua continuitatea. 

Steaua e eterna, noi muritori.. 

Se poate zeci de milioane dacă se face ceva pe acțiuni.. Avem 45% din suporterii de fotbal din țară, avem stadion, avem istorie, avem cu ce .. Oierul e cancer. Trebuie sa plece sau sa piardă tot în față la Csa Steaua, adică și continuitatea la Frf și Uefa. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...