Sari la conținut

Fotbal 2025

Repty

Postări Recomandate

• Oras:Marte
  • Oras:Marte
Postat
Acum 2 minute, Daniro1985 a spus:

Aia e, când o sa moara Ciobanul sau ia Csa Steaua continuitatea. 

Steaua e eterna, noi muritori.. 

Se poate zeci de milioane dacă se face ceva pe acțiuni.. Avem 45% din suporterii de fotbal din țară, avem stadion, avem istorie, avem cu ce .. Oierul e cancer. Trebuie sa plece sau sa piardă tot în față la Csa Steaua, adică și continuitatea la Frf și Uefa. 

Uefa considera FCSB ca fiind Steaua. Eu nu inteleg cum nu poate sa isi puna numele Steaua sau Star? Dupa mine nu e posibil asa ceva. O sa mai traiasca inca vreo 10 ani minim, doar asa ca se imbolnaveste de ceva grav. 

• Oras:Pitești
Postat
Acum 1 minut, Daniro1985 a spus:

Se poate zeci de milioane dacă se face ceva pe acțiuni.. Avem 45% din suporterii de fotbal din țară, avem stadion, avem istorie, avem cu ce .. Oierul e cancer. Trebuie sa plece sau sa piardă tot în față la Csa Steaua, adică și continuitatea la Frf și Uefa. 

Tu nu înțelegi românește? dacă Nea Gigi nu bagă bani la WCSB, voi jucați în liga D.Nu o mai da cotita. Ești suporter  FCSB? sau Steaua București?. Te hotărăști? 🤣🤣😁

Postat
Acum 12 minute, Daniro1985 a spus:

Tu și restul faniilor WCSB, sunte-ți  cumpărați de Nea Gigi. 😁😁🤣, vă fute cum vrea El. Avem cu cine să ne batem în Derby-ri la meci. Acum nu mai pot da o palmă sau un 👊 în stelisti, nu am în cine 👿👿

• Minus 1
Postat
Acum 7 minute, marlanel a spus:

Uefa considera FCSB ca fiind Steaua. Eu nu inteleg cum nu poate sa isi puna numele Steaua sau Star? Dupa mine nu e posibil asa ceva. O sa mai traiasca inca vreo 10 ani minim, doar asa ca se imbolnaveste de ceva grav. 

Continuitatea e momentan la Fcsb da. Dar din câte știu și continuitatea poate sa fie pierduta, cum a pierdut Oierul palmares, numele și stema. Abia aștept sa dea continuitatea lui Csa Steaua. 

Acum 8 minute, AlexPCH11 a spus:

Tu nu înțelegi românește? dacă Nea Gigi nu bagă bani la WCSB, voi jucați în liga D.Nu o mai da cotita. Ești suporter  FCSB? sau Steaua București?. Te hotărăști? 🤣🤣😁

Esti copil. Pe cuvânt. Sa te ia @caineleDDB sa te facă cățeluș cult..

Csa Steaua e în liga a doua nu D, ești dus cu pluta ma jur pe logica. Cu șanse reale la promovare în A în viitor.

Si Fcsb e campioana in exercițiu. 

La câți suntem și ce istorie avem, ținem lejer doua echipe Steaua în divizia A. Dar tu continui pe logica ta de doi lei ca dacă nu e Becali vine apocalipsa.. 

Partea buna e ca aveti doua echipe Steaua sa înjurați :)

Eu țin cu continuatoarea Stelei adică momentan Fcsb, dar sper sa ajunga continuitatea la Csa Steaua. 

• Like 1
Postat
Acum 18 minute, Daniro1985 a spus:

Continuitatea e momentan la Fcsb da. Dar din câte știu și continuitatea poate sa fie pierduta, cum a pierdut Oierul palmares, numele și stema. Abia aștept sa dea continuitatea lui Csa Steaua. 

Csa Steaua e în liga a doua nu D, ești dus cu pluta ma jur pe logica. Cu șanse reale la promovare în A în viitor.

La câți suntem și ce istorie avem, ținem lejer doua echipe Steaua în divizia A. Dar tu continui pe logica ta de doi lei ca dacă nu e Becali vine apocalipsa.. 

Eu țin cu continuatoarea Stelei adică momentan Fcsb, dar sper sa ajunga continuitatea la Csa Steaua. 

Ține cu cine vrei Tu 🤣😁,. Speri efectiv aiurea, dar spera. Nu te lu-a de @caineleDDB, face pare din Dinamo București nu că tine din WCSB, sau Steaua București. Retine catecutul o să ai nevoi 😁

• Super Premium
  • Oras:B
Postat
Acum 25 minute, Daniro1985 a spus:

Colegu' nu are rost să te iei la cuvinte grele pt fotbal. Nu merită... 

În primul rând, există o singură echipă care are numele Steaua București și activează în Liga 2. Vom vedea ce e pe viitor... 

În al doilea rând, există 3 echipe Dinamo București: una în Liga 1, una în Liga 2, una în Liga 3. Dinamoviștii se laudă cu cea din prima ligă, nu au mai luat titlul de aproape 20 de ani, sunt în cea mai slabă perioadă a istoriei lor. Au început mai bine sezonul acesta și li s-a urcat la cap... 

Sunt mai mari șanse să promoveze Steaua în viitorul apropiat decât să ia Dinamo din Liga 1 titlul 😌

• Like 2
Postat
Acum 3 minute, Daniro1985 a spus:

@AlexPCH11 e prea mare peluza de pe Arena Națională pentru cățeluși. Nu va auziți.

Din coteț sigur va auziți.. :)

Taci, taci.. nu fi chiar penibil. Cea mai proastă galerie, când noi în Dinamo București făceam corefratii 3 D , nici nu știați ce înseamnă așa ceva adică 2013. Da rescept galeria Rapidului nu oile lui Gigi sau Steaua. Tot un drac 🤣🤣

Postat
Acum 1 minut, al3x89 a spus:

În primul rând, există o singură echipă care are numele Steaua București și activează în Liga 2. Vom vedea ce e pe viitor... 

În al doilea rând, există 3 echipe Dinamo București: una în Liga 1, una în Liga 2, una în Liga 3. Dinamoviștii se laudă cu cea din prima ligă, nu au mai luat titlul de aproape 20 de ani, sunt în cea mai slabă perioadă a istoriei lor. Au început mai bine sezonul acesta și li s-a urcat la cap... 

Sunt mai mari șanse să promoveze Steaua în viitorul apropiat decât să ia Dinamo din Liga 1 titlul 😌

Eh. E alintare ce facem noi aici. 😂😂😂

Ai dreptate în ce zici. 

Acum 1 minut, AlexPCH11 a spus:

Taci, taci.. nu fi chiar penibil. Cea mai proastă galerie, când noi în Dinamo București făceam corefratii 3 D , nici nu știați ce înseamnă așa ceva adică 2013. Da rescept galeria Rapidului nu oile lui Gigi sau Steaua. Tot un drac 🤣🤣

Stai cuminte ca Peluza Sud sunt fanatici.. Încearcă sa fii obiectiv. 

Un club de fotbal nu înseamnă câți decibeli scot suporterii pe stadion.. 

Tin minte când am fost cu Villarreal pe Ghencea. A început sa ningă și s-a anulat meciul.. Asa atmosfera nu am trăit niciodată pe stadion.. 

Sau când ne-am calificat în liga Campionilor.. Acolo sa vezi decibeli. Sau când am bătut Chelsea pe Arena.. 

Chestii care din păcate un cățeluș nu le cunoaște.

Mi se rupe mie ca ultrasi de la Dinamo au făcut prima oara 3D. Eu sunt suporter de tribuna a doua. Nu am mai fost în galerie de la meciul cu Valencia parca, când i-am bătut.. 

Postat
Acum 3 minute, al3x89 a spus:

Bravo te felicitari. Ești un Om care gândește 👍....Am donat banii din Firma mea, pt Doar Dinamo București. Sume destul de mari, dar am câștigat, când totul era pierdut. Felicitări suporterilor Dinamovisti PCH, DNL și Sud Dinamo, care iubesc acest club necondiționat. Doamne ajuta la toți 👍👊

• Like 2
Postat
Acum 50 minute, AlexPCH11 a spus:

Bravo te felicitari. Ești un Om care gândește 👍....Am donat banii din Firma mea, pt Doar Dinamo București. Sume destul de mari, dar am câștigat, când totul era pierdut. Felicitări suporterilor Dinamovisti PCH, DNL și Sud Dinamo, care iubesc acest club necondiționat. Doamne ajuta la toți 👍👊

Foarte frumos ce s-a făcut. Sper ca Dinamo sa nu mai ajungă niciodată în B. Locul lui Dinamo e în A. 

• Like 1
Postat

Ascult-ma să vă ferească să nu ai bani. Tot ce tine de Dinamo am suportat tot. Am venit cu banii pentru de acasă Dinamo București. Nu știu câți ar face asa ceva. Da am firmă de transport în Argeș  și am rupt banii din Firmă, să îmi pot ajuta echipa de Fotbal. Doar Dinamo București. Am certuri în Familie. În final am reușit. Au fost miliarde. Să vă ferească bunul Dumnezeu de așa ceva. Seara bună la toți

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 8 minute, AlexPCH11 a spus:

Ascult-ma să vă ferească să nu ai bani. Tot ce tine de Dinamo am suportat tot. Am venit cu banii pentru de acasă Dinamo București. Nu știu câți ar face asa ceva. Da am firmă de transport în Argeș  și am rupt banii din Firmă, să îmi pot ajuta echipa de Fotbal. Doar Dinamo București. Am certuri în Familie. În final am reușit. Au fost miliarde. Să vă ferească bunul Dumnezeu de așa ceva. Seara bună la toți

Bun. Atunci ești câine veritabil. Credeam ca ești vreun pusti. 

Dacă totul e bine acum.. Asta e cel mai important. 

Hai România! Investiții în juniori.. 

Sănătate la toți și seara buna. 

• Super Premium
Postat

Apare la orizont prima înfrângere pt olteni... Nu prea joacă nimic, Hoțelul e călare pe ei 🤔

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat
4 minutes ago, al3x89 said:

Apare la orizont prima înfrângere pt olteni... Nu prea joacă nimic, Hoțelul e călare pe ei 🤔

Intra acum Jador și întoarce rezultatul.

• Haha 1
  • Super Premium
Postat
Acum 27 minute, TTStreetLife a spus:

Intra acum Jador și întoarce rezultatul.

O olteancă sexi dar tristă în tribune... E supi pt că pierde U 😌

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:Booty Bay
Postat
1 minute ago, al3x89 said:

O altoieste barbatu' acasa de suparare 😂

• Haha 1

Per aspera ad astra

• Super Premium
Postat
Chiar acum, robert11111 a spus:

O altoieste barbatu' acasa de suparare 😂

În sens romantic, da? 😋

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
2 minutes ago, al3x89 said:

Nu a fost sa fie... Deci nu o sa-i dea lui iubi păsărică la noapte. 😂

• Haha 1
  • Super Premium
Postat
Chiar acum, TTStreetLife a spus:

Nu a fost sa fie... Deci nu o sa-i dea lui iubi păsărică la noapte. 😂

Ba îi dă, să-i treacă supărarea 😂

PS: sunt un optimist incurabil 😁

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
3 minutes ago, al3x89 said:

În sens romantic, da? 😋

Clar! De aia am si folosit un termen care sa lase loc de interpretari 😂

Sta bine Craiova in clasament oricum!

• Like 1

Per aspera ad astra

• Super Premium
Postat

Sunt 3 competiții intercluburi în Europa: Liga Campionilor, Europa League și Conference League. O echipă românească tre' să ajungă măcar în semifinalele Conference League, ca să se poată spune că avem fotbal ok. Repet, ok. Acum suntem praf. Ăsta e adevărul. Nu mai vb și de națională. Acolo e și mai... și. 

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Avand in vedere pasiunea de aici pentru fotbal si activitatile conexe :mellow:

Las un pronostic pentru azi

Arsenal – Manchester City – 1

Ambele par intr-o forma buna, dar mizez pe avantajul terenului propriu si o linie de atac a celor de la Arsenal poate ceva mai dornica de afirmare.

PSV – Ajax – 1X + GG

Perdante amandoua in Europa, pare un duel destul echilibrat unde cred ca tot gazdele vor invinge.

+ o victorie a celor de la Club Brugge care au un moral foarte bun dupa victoria  la scor impotriva celor de la Monaco.

Daca aveti alte previziuni…..

• Like 1

Per aspera ad astra

• Oras:San Antonio, Texas
  • Oras:San Antonio, Texas
Postat
15 hours ago, marlanel said:

Eu joc cu miza 10-20 lei, nu pun 10 sau mai multe evenimente. Bani am, dar nu risc 100-200 lei, ca e mare mafia asta a pariurilor. Daca s-ar castiga 90% din pariurile cu 2-3 evenimente si cota mare, toata lumea ar juca si castiga. Nu credeti? Sansele sunt mici, plus ca ia statul cota o gramada din bani impozit pe castig. FCSB o sa se bata la retrogradare, trebuie alt antrenor. Pe Botosani sa nu bati sau Slobozia? 🤣🤣 Eu joc la distractie la pariuri, stiu ca nu prea am sanse la castig, pe commbinatie fotbal-tenis am mai castigat. De iti arat un bilet iti vine sa plangi ce l-am nimerit :)

Mafie mare peste tot nu doar la pariuri, eu de obicei pariez între 50-100 lei, câteodată iese ceva câteodată nu.

• Super Premium
Postat

Petrolul o ia rapid spre retrogradare. În funcție de echipele care intră în playoff în Liga 2, eu nu prea îi văd bine... 

Dacă și UTA câștigă la CFR, e clar. Nici campioana, nici vicecampioana din sezonul trecut nu intră în primele 6... 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.