Sari la conținut

Fotbal 2025

Repty

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

FCSB are 2 0 cu UTA în prima repriză. Se apropie la 3 pct de locul 6. Intră în playoff. CFR nu. Având în vedere înjumătățirea pct, au șanse inclusiv la titlu. Ce prostie cu playoff/playout. Era mai bine în trecut campionat de 18 echipe, se juca tur/retur, 34 de etape. Nu mai vb de formatul actual al Cupei, o prostie și mai mare... 

Postat
Acum 10 minute, al3x89 a spus:

FCSB are 2 0 cu UTA în prima repriză. Se apropie la 3 pct de locul 6. Intră în playoff. CFR nu. Având în vedere înjumătățirea pct, au șanse inclusiv la titlu. Ce prostie cu playoff/playout. Era mai bine în trecut campionat de 18 echipe, se juca tur/retur, 34 de etape. Nu mai vb de formatul actual al Cupei, o prostie și mai mare... 

Abia ce am început sa ma obișnuiesc cu formatul asta.Adevărul e ca sunt mai multe derbiuri..

Nu știu ce sa zic  

Postat
Chiar acum, Daniro1985 a spus:

Abia ce am început sa ma obișnuiesc cu formatul asta.Adevărul e ca sunt mai multe derbiuri..

Nu știu ce sa zic  

Eu încă nu. Se vede că avem un campionat mai slab de când s-a implementat formatul ăsta... 

Postat
Acum 13 minute, al3x89 a spus:

Aprob pozitiv. 😂

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Se pare că și-a mai dat cu reveneală și FCSB, să sperăm că se vor îndrepta spre un nou titlu cu toate că e greu dar nimic nu e imposibil.

Postat

La ora 21 avem meci în Cupă: CS Dinamo vs FC Dinamo. Care Dinamo câștigă? Care e adevărata Dinamo? 🤔😄

• Haha 1
  • Oras:Booty Bay
  • Oras:Booty Bay
Postat
9 minutes ago, al3x89 said:

La ora 21 avem meci în Cupă: CS Dinamo vs FC Dinamo. Care Dinamo câștigă? Care e adevărata Dinamo? 🤔😄

De aia joaca diseara, acum stabilesc, castigatoare este Dinamo! 😂

Edit - mai nasol daca fac egal! 🤣

• Haha 1
Postat
Acum 2 minute, robert11111 a spus:

De aia joaca diseara, acum stabilesc, castigatoare este Dinamo! 😂

Pariu 100% câștigător, bate Dinamo 😂

• Haha 1
Postat

Nici un bilet pe meciurile din Cupă? 🤔

PS: am ratat câteva bilete la mustață, ba s-a marcat cu un gol mai puțin, ori un corner lipsă, ori dat gol în prelungiri... La limită toate. De Barca mi-a părut rău în w-end, dacă nu pierdeau îmi ieșea un bilet de 2000. La un meci din Liga 2, îmi trebuia să mai dea un gol Târgu Mureș și ieșeau 600. Și tot așa. E cazul de o pauză... 

• Like 1
Postat
Acum 10 ore, al3x89 a spus:

Nici un bilet pe meciurile din Cupă? 🤔

PS: am ratat câteva bilete la mustață, ba s-a marcat cu un gol mai puțin, ori un corner lipsă, ori dat gol în prelungiri... La limită toate. De Barca mi-a părut rău în w-end, dacă nu pierdeau îmi ieșea un bilet de 2000. La un meci din Liga 2, îmi trebuia să mai dea un gol Târgu Mureș și ieșeau 600. Și tot așa. E cazul de o pauză... 

Eu ma feresc de meciurile din cupa, sunt foarte imprevizibile. De ex Liverpool si-a luat-o cu 3-0 de la Crystal Palace, a trantit meciul.

Mai bine sa le evitam.

• Like 1
Postat

Acum: Dinamo CFR. Dacă bate Dinamo, CFR e la baraj la ce parcurs au. CeFuRă e cazul să zboare. 

• Membru Premium
  • Oras:București
Postat

Salutare, ce părere aveți despre meciul de astăzi de la Craiova? 

Să fie oare o victorie a gazdelor? 😍

• Membru Premium
Postat
Acum 12 minute, Radu_Raduu a spus:

În sezonul trecut Rapid a câștigat două dintre cele patru partide cu oltenii, una s-a încheiat la egalitate și în una s-a impus Craiova. Pe faza de atac ambele echipe stau bine, Rapidul are avantaj pe faza de apărare, fiind cea mai bună apărare din campionat. Însă publicul poate anula avantajul giuleștenilor. Faptul că echipa lui Radoi este neînvinsă pe Ion Oblemenco indică faptul că va fi un egal. Personal sper să câștige Rapidul. 

• Membru Premium
Postat
Chiar acum, alexzal35 a spus:

În sezonul trecut Rapid a câștigat două dintre cele patru partide cu oltenii, una s-a încheiat la egalitate și în una s-a impus Craiova. Pe faza de atac ambele echipe stau bine, Rapidul are avantaj pe faza de apărare, fiind cea mai bună apărare din campionat. Însă publicul poate anula avantajul giuleștenilor. Faptul că echipa lui Radoi este neînvinsă pe Ion Oblemenco indică faptul că va fi un egal. Personal sper să câștige Rapidul. 

Mulțumesc mult Colegu,

Eu personal sunt fan Universitatea și îmi doresc victoria, traversăm o perioadă de instabilitate, teama mea principală este că în cazul unui eșec Mirel ar putea să părăsească formația și nu îmi doresc asta.

Consider că este cel mai complet antrenor pe care l-am avut în ultimii ani și a adus cele mai multe realizări. 

Mult succes, să sperăm că va fi un meci spectaculos!

• Like 1
Postat
Acum 34 minute, Radu_Raduu a spus:

Salut, Radu. Sincer, eu vad un meci echilibrat intre cele doua echipe, cel mai probabil se va termina la egalitate.

As merge pe un GG, e cota 1.77 la Superbet.

• Membru Premium
Postat
Acum 9 minute, Repty a spus:

Salut, Radu. Sincer, eu vad un meci echilibrat intre cele doua echipe, cel mai probabil se va termina la egalitate.

As merge pe un GG, e cota 1.77 la Superbet.

Salut @Repty

Sincer la fel aș vedea și eu duelul, fiind fan îmi doresc sincer un 1 solist, dar mă mulțumesc și cu un rezultat egal, îmi este teamă de plecarea lui Mirel.

O cotă foarte bună, mulțumesc nespus pentru pont.

Mult succes, Colegu! 🤗😇

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.