Sari la conținut

Fotbal 2025

Repty

Postări Recomandate

Postat
Acum 1 minut, Radu_Raduu a spus:

Bro pot fi de acord cu tine doar în privința campionatului și apreciez 🤍💙, poate ușor ușor te converstesc în religia 🤍💙

Curge sânge ros albastru în venele mele. Dar nu mai sunt la fel de înfocat ca înainte. Înainte nu lipseam la meciurile Stelei de acasă. Bine, la început în peluza, apoi m-am mutat în tribună. 

Forza roși, albastri. Forza Csa Steaua forza FC Fcsb 😁

Țin cu Craiova anul asta sa ia campionatul ca merita după cum a jucat și bineînțeles sa nu câștige câinii sau rapidistii. 

• Inimioara 1
  • Oras:București
Postat
Acum 1 minut, Daniro1985 a spus:

Curge sânge ros albastru în venele mele. Dar nu mai sunt la fel de înfocat ca înainte. Înainte nu lipseam la meciurile Stelei de acasă. Bine, la început în peluza, apoi m-am mutat în tribună. 

Țin cu Craiova anul asta sa ia campionatul ca merita după cum a jucat și bineînțeles sa nu câștige câinii sau rapidistii. 

Apreciez spiritul tău, te felicit, eu o lăsasem mai moale la un moment dat, nu mai eram chiar așa implicat, dar m-am reîntors 🙈

Nu uita, ai un loc asigurat dacă te vei hotărâ să aplici în lotul 🤍💙, te primim, dacă erai unul din cei menționați de tine aveam o problemă 🙈

• Haha 1
Postat
Acum 12 ore, Radu_Raduu a spus:

eu o lăsasem mai moale la un moment dat, nu mai eram chiar așa implicat, dar m-am reîntors

Și eu am avut vreo 3 ani fără sa aprind televizorul. Nu m-am uitat la meciuri dar de 5 ani recuperez la greu 😁

Avem spectacol acum cu Dortmund vs Bayern și diseară ceva emoții cu Inter pentru Chivu. 

Hai la cât mai multe goluri! 

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 17 ore, Daniro1985 a spus:

Recuperează oare Barca azi?! 😁

A fost aproape Barcelona de un rezultat mare... Dar totuși destul de departe... În plus nu cred că merita după cum a evoluat în tur. Rămâne să se concentreze pe campionat și pe Liga Campionilor. 

• Like 2
Postat
On 28.02.2026 at 7:18, Daniro1985 said:

Țin cu Craiova anul asta sa ia campionatul ca merită după cum a jucat și bineînțeles să nu câștige câinii sau rapidistii. 

Salut! Am stat în Craiova 4 ani, am ținut cu ei. Păunescu a fost singura valoare nationala a lor, urmează Balaci-  valoare ca fotbalist. Dar Stop: am spus și anterior, prea multe emoticoane, amintiri/readuceri în amintire, etc.,  antrenorul este ,,varza,, îl tine presa, în continuare  toata media/presa fac lobby. Este realitate. Sper sa cada aceasta echipa. Am ajuns la aceasta situație numai dat. Faptului ca media/federația, etc vor sa câștige campionatul. Mai departe, Rapidul este o echipa slaba, multe meciuri sunt câștigate prin noroc; clujencele sunt favoritele politicului. Rămâne Dinamo: credeți ma am urat aceasta echipa; având în vedere ce am afirmat anterior, ar trebui ca ei da câștige. Dar, au mai fost surprize(Oțelu, Slobozia) de ce sa nu câștige și Piteștiului?

In nici un caz Craiova sa nu câștige pt.ca este singura echipa susținută din cele mai multe direcții.

Salutari!

Postat

@Daniro1985 Bro, ce ați făcut? Felicitări pentru Mirel, să aveți grijă de el! 🙈😇 Sper să reușească să vă readucă în formă!

Sunt extrem de supărat după meciul din Giulesti 🤦🏻‍♂️

Reputație: 3043
Postat
Acum 4 minute, Radu_Raduu a spus:

@Daniro1985 Bro, ce ați făcut? Felicitări pentru Mirel, să aveți grijă de el! 🙈😇 Sper să reușească să vă readucă în formă!

Sunt extrem de supărat după meciul din Giulesti 🤦🏻‍♂️

Suflarea ros, albastra trece prin momente grele. Din toate punctele de vedere ca sunt cu Csa sau Fcsb..  Radoi sper ca a negociat sa nu se bage ciobanul la echipa. 

Nu am văzut finalul de la Rapid - Craiova. Am mutat la Milan vs Inter da clătesc ochii :)

• Inimioara 1
Postat
Chiar acum, Daniro1985 a spus:

Suflarea ros, albastra trece prin momente grele. Din toate punctele de vedere ca sunt cu Csa sau Fcsb..  Radoi sper ca a negociat sa nu se bage ciobanul la echipa. 

Nu am văzut finalul de la Rapid - Craiova. Am mutat la Milan vs Inter da clătesc ochii :)

Și eu sper sincer că a negociat acest aspect, altfel îi va fi foarte greu 🙈

Rapid o echipă....

• Like 1
Reputație: 3043
Postat
Acum 37 minute, Radu_Raduu a spus:

Și eu sper sincer că a negociat acest aspect, altfel îi va fi foarte greu 🙈

Nu se baga Ciobanul peste Radoi. Radoi are personalitate. Sunt convins de acest aspect 

• Inimioara 1
Postat

Rezultate finale – 10 martie 2026 Optimi:

Atletico Madrid – Tottenham 5–2

Atalanta – Bayern 1–6

Newcastle – Barcelona 1–1

Galatasaray – Liverpool 1–0

Champions League (optimi, tur) astăzi 11 Martie:

- 19:45 – Leverkusen vs Arsenal   
- 22:00 – Real Madrid vs Manchester City   
- 22:00 – PSG vs Chelsea   
- 22:00 – Bodo/Glimt vs Sporting

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
13 hours ago, Daniro1985 said:

Rezultate finale – 10 martie 2026 Optimi:

Atletico Madrid – Tottenham 5–2

Atalanta – Bayern 1–6

Newcastle – Barcelona 1–1

Galatasaray – Liverpool 1–0

Champions League (optimi, tur) astăzi 11 Martie:

- 19:45 – Leverkusen vs Arsenal   
- 22:00 – Real Madrid vs Manchester City   
- 22:00 – PSG vs Chelsea   
- 22:00 – Bodo/Glimt vs Sporting

Se pare ca ti ai asumat si postul de cronicar sportiv pe Nimfomane....ceva chiar util pe un forum despre futut 

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat
1 hour ago, NeaguClaudiu said:

Se pare ca ti ai asumat si postul de cronicar sportiv pe Nimfomane....ceva chiar util pe un forum despre futut 

Schimba, cumva nu schimbi, ca ceva te mana :). Lasa ce faci, ce mentionezi, e subtire, e nimic!

• Like 1
Postat
1 hour ago, Repty said:

Nenorociti rau nemtii, ar marca si de 100 de ori daca ar putea.  😅

Salut! Asa este, azi avem Real -City. Meci de meci- unii domina, Real da gol.  Este realitate, ăștia își strica stilul daca joaca cu ai noștri. În timp ce scriu comentariul, deja este 2-0.

No coment!

Reputație: 1905
Postat
Acum 21 ore, eu.discret a spus:

Salut! Asa este, azi avem Real -City. Meci de meci- unii domina, Real da gol.  Este realitate, ăștia își strica stilul daca joaca cu ai noștri. În timp ce scriu comentariul, deja este 2-0.

No coment!

Ii bate Bodo Glimt pe toti. :))

• Haha 2
  • Oras:Booty Bay
  • Oras:Booty Bay
Postat
5 minutes ago, Repty said:

Ii bate Bodo Glimt pe toti. :))

Dacă ajung în finală cu Bayern... senzația anului! :lol:

Reputație: 1905
Postat
Acum 24 minute, robert11111 a spus:

Dacă ajung în finală cu Bayern... senzația anului! :lol:

Da, sa stii.

Postat

Craiova - Argeș, acum 0 -1.

Comentatorii fac infarct, pt.ca a dat gol Argesul. Arbitrul nu mai are ce sa facă! Cred totuși ca arbitrul își revine, și Craiova întra în meci. Pt ca ,,toată lumea o da pe Craiova Campioana,,  Vai de ei!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.