Sari la conținut

miniona skinny sex total 0734864007

Postări Recomandate

• Oras://
  • Oras://
Postat

Nu mereu, este după toane, tocmai de asta nu includ sexul anal în lista de servicii.

cum pot sa imi dau seama daca ai chef sau nu?

• Minus 1
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Neata! :kiss3

Imi place dunga aia de par acolo jos.

ðŸ‘

• Like 5
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Bună! :*

Săptămâna aceasta voi fi disponibila în intervalul 09-19 iar de săptămâna viitoare revin la programul obișnuit 09-17, pentru programari va rog sa sunați cu câteva ore înainte, iar pentru întâlnirile spontane vor fi în funcție de disponibilitatea mea.

Voi încerca să postez zilnic un selfie pentru a va încânta retina :)

post-125042-0-44045400-1505220149_thumb.jpg

• Like 12
  • Minus 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Interesante gusturi muzicale. O sa vin doar ca sa te fut pe muzica ta  :atm  :tittyfuck

Postat

Buna!Am aflat de forumul asta de la colega mea si m-a sfatuit sa imi fac profil aici.Nu stiu exact cum se procedeaza asa ca o sa pun un anunt si astept parerile voastre despre partidele cu mine.

Ofer sex  oral neprotejatsau protejat la alegerea partenerului,normal si anal.

Pretul este 100lei pentru o finalizare sau 200 pentru mai mult timp impreuna.

Pozele sunt reale si sper ca va plac.Locuiesc pe bd decebal.

:hi3

Noua locatie camera de comert splaiul unirii. 0726.883.201

TARIFE:

150 RON - 30 minute

Tariful include:

-Sex Oral Protejat

-Sex Normal Protejat

-Sex in Diferite Pozitii

Sau

250 RON - 60 de minute 

tariful include 

-Sex Oral Protejat 

-Sex Normal Protejat

-Sex in Diferite Pozitii 

-Deepthroat

-Cunnilingus

-Annilingus

-Pozitia 69

-Finalizare Pe Corp

-Girlfriend Experience

(pentru alte fantezii se percepe o taxa cuprinsa intre 50-100 lei) pentru mai multe detalii si programari ma puteti suna  in fiercare zii 10:00 - 21:00 

attachicon.gifm.png

din cele citite pe aici astazi pentru oral neprotejat si anal se plateste in plus 100 de lei pentru fiecare din cele 2 servicii

Deci recapituland: sex oral protejat cu finalizare in cauciuc sau corporala, sex normal (blabla diferite opozitii plm) protejat evident 250 ora. Daca se vrea si oral neprotejat (dara fara cim, cof, etc) si anal in total o ora ar costa 250+100 oral nep + 100 anal = 450 lei? cred ca am inteles bine. Deci avem o evolutie pe crestere de 125%?

Damn!!!!! trebuia sa prevad mai din timp sa cumpar si eu niste actiuni la un asa randament :))))

PS: hai sa fim seriosi, e ceva ce nu inteleg eu? sau doar o prosteala pe fatza doar pentru ca tine fenta, asa cum e cu pretul la tigari...?

PS2: o propunere pt pisicutz, sa o treaca la categoria de lux, ca sa fim corecti pana la capat nu?

• Like 1
Postat

din cele citite pe aici astazi pentru oral neprotejat si anal se plateste in plus 100 de lei pentru fiecare din cele 2 servicii

Deci recapituland: sex oral protejat cu finalizare in cauciuc sau corporala, sex normal (blabla diferite opozitii plm) protejat evident 250 ora. Daca se vrea si oral neprotejat (dara fara cim, cof, etc) si anal in total o ora ar costa 250+100 oral nep + 100 anal = 450 lei? cred ca am inteles bine. Deci avem o evolutie pe crestere de 125%?

Damn!!!!! trebuia sa prevad mai din timp sa cumpar si eu niste actiuni la un asa randament :))))

PS: hai sa fim seriosi, e ceva ce nu inteleg eu? sau doar o prosteala pe fatza doar pentru ca tine fenta, asa cum e cu pretul la tigari...?

PS2: o propunere pt pisicutz, sa o treaca la categoria de lux, ca sa fim corecti pana la capat nu?

Se pare ca nu ai înțeles

Ai citat o postare din 2014 și una din 2017.

Extra 100 lei este doar pentru anal, sexul oral neprotejat nu mai este unul din serviciile mele de mai bine de 2 ani.

Postat

Se pare ca nu ai înțeles

Ai citat o postare din 2014 și una din 2017.

Extra 100 lei este doar pentru anal, sexul oral neprotejat nu mai este unul din serviciile mele de mai bine de 2 ani.

ei asa s eu ma prind mai greu, dar multumesc de clarificari

deci oferta de servicii astazi este oral doar protejat cu finalizare doar in balon sau corporala, normal protejat la 150 fin si 250 ora, si anal pentru 100 de lei in plus? Adica o ora cu anal inclus 350 de lei nu? zona care mai e?

sper ca am inteles bine data asta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...