randunica Reputație: 6344 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 24, 2017 De unde atata cearta pe lumea asta?Ai.lov ii tu Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Cum sa nu?!Când vii?Pai nu am par in cur:) Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Pai nu am par in cur:)Esti si ipotent. Dar nu ma deranjeaza.Ca sa iti dreg pula nu am nevoie de par in cur. Daca stau mai bine sa ma gandesc,ca sa iti infig o pula in cur e un mare avantaj ca nu ai par.Deci,cand vii?! Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Octombrie 24, 2017 Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Il bagi la meniul de 200 E, este ? E litera A !! Link spre comentariu
only-me Reputație: 17096 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Octombrie 24, 2017 De ce?Nu știu..Pt ca ea sta mereu sub banca.😎😎😂. Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Esti si ipotent. Dar nu ma deranjeaza.Ca sa iti dreg pula nu am nevoie de par in cur. Daca stau mai bine sa ma gandesc,ca sa iti infig o pula in cur e un mare avantaj ca nu ai par.Deci,cand vii?!Vai ce vocabular ai complimente:))))). Daca vin te indragostesti. Mergi cracanata dupa. Iti arat eu impotenta:)) Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Il bagi la meniul de 200 E, este ? E litera A !!Găsesc eu un loc sa l bag )) Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Vai ce vocabular ai complimente:))))). Daca vin te indragostesti. Mergi cracanata dupa. Iti arat eu impotenta:))Câți dca tine am auzit...Lauda te gura...Daca erai potent nu murea nici de nebuna...Ședea zvelta cum ii sade bine ))Uite, daca vii te las sa pleci și cu un bonus. Îți las înfipt în fundulet un dildo mic. Pe post de dop. Poate scapi de bășinile astea de om important plătitor de păsărică. Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Pt ca ea sta mereu sub banca..Ce tuta! )) Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Câți dca tine am auzit...Lauda te gura...Daca erai potent nu murea nici de nebuna...Ședea zvelta cum ii sade bine ))Uite, daca vii te las sa pleci și cu un bonus. Îți las înfipt în fundulet un dildo mic. Pe post de dop. Poate scapi de bășinile astea de om important plătitor de păsărică.Cine a zis fai ca a murit? Esti proasta pana la capat. Am zis ca daka stateam la al doilea nr nu mi se scula nici cu macaraua. Pt ca nu ma atragea. Intelegi tu Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Câți dca tine am auzit...Lauda te gura...Daca erai potent nu murea nici de nebuna...Ședea zvelta cum ii sade bine ))Uite, daca vii te las sa pleci și cu un bonus. Îți las înfipt în fundulet un dildo mic. Pe post de dop. Poate scapi de bășinile astea de om important plătitor de păsărică.Asta ne jigneste pe toti.platitori de pasarica suntem toti. Fara noi nu ar mai exista forumul. Stai linistita nu stric eu pula pe tine. Pizda pot avea si fara sa o platesc stai tu linistita. Asta e o manie dar in fine ce plm sa iti cer 1 Link spre comentariu
jhin - Reputație: 63 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:intr-un beci Oras:intr-un beci Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Asta ne jigneste pe toti.platitori de pasarica suntem toti. Fara noi nu ar mai exista forumul. Stai linistita nu stric eu pula pe tine. Pizda pot avea si fara sa o platesc stai tu linistita. Asta e o manie dar in fine ce plm sa iti cerBro nu te mai consuma, gandestete doar cu ce se ocupa ) ....sta cu nasul in cururile altora la propriu este normal sa-si arunce frustrarile pe aici. Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Aloha... 🤗 Iar ma mut Incepand de saptamana viitoare voi fi disponibila in titan vis a vis de parcul IOR. Link spre comentariu
florman Reputație: -407 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Aloha... Iar ma mut :) Incepand de saptamana viitoare voi fi disponibila in titan vis a vis de parcul IOR. :*Te-as fi pupat cu drag, în fosta locație :shocked Link spre comentariu
only-me Reputație: 17096 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Ce tuta! :)))Sa nu imi spui ca tu statea cu ea pe banca ca ma impusc 3 Link spre comentariu
florman Reputație: -407 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 26, 2017 ce texte lungi! sa fim laconici Link spre comentariu
florman Reputație: -407 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 26, 2017 Aloha... Iar ma mut :) Incepand de saptamana viitoare voi fi disponibila in titan vis a vis de parcul IOR. :*nasol! Link spre comentariu
florman Reputație: -407 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 26, 2017 nasol! Se pare ca v-am ratat :slap2 Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Octombrie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2017 De unde atata cearta pe lumea asta?Asta nu e cearta frate e rautate pura. Eu nu am facut decat sa imi spun punctil de vedere fara a jigni pe nimeni. Pt asta e facut forumul nu? 1 Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Octombrie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Nu stiu de ce randunica a inceput sa ma jigneasca. Desi nu ma cunoaste a inceput sa se ia de fata mea. De fapt ea vorbea in general. Ii reamintesc ca fara noi " platitorii de pasarica" si domnia sa avea mai putini clienti. Eu glumeam nu am nimic cu ea sau cu meseria ei dar sa-si vada de treaba ei si sa nu mai jigneasca 1 Link spre comentariu
florman Reputație: -407 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Ce tuta! :)))Aveți ceva în dumneavoastră, în afara de puf. :hihat Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 29, 2017 Hallo! :)Incapand de astazi sunt disponibila in Titan pe liviu rebreanu peste drum de IOR. :* 9 Link spre comentariu
Vizitator seanjohnn Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2017 Partajează Postat Octombrie 29, 2017 Ehee, nu zici rău.Se oferă cineva? :))Si ai gasit ”voluntar”? :snap Link spre comentariu
valentin8 Reputație: 134 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:Nicăieri și oriunde Oras:Nicăieri și oriunde Partajează Postat Octombrie 29, 2017 Hallo! :)Incapand de astazi sunt disponibila in Titan pe liviu rebreanu peste drum de IOR.:*Irina , ai un corp superb :P Link spre comentariu
jhin - Reputație: 63 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:intr-un beci Oras:intr-un beci Partajează Postat Octombrie 29, 2017 Hallo! :)Incapand de astazi sunt disponibila in Titan pe liviu rebreanu peste drum de IOR. :*Faci tu personal tatuaje ?, am vazut ca te pricepi, ma intereseaza daca esti dispusa sa faci si cat costa ...orientativ !Multu ~! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum