Sari la conținut

miniona skinny sex total 0734864007

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila

Pai nu am par in cur:)

Esti si ipotent. Dar nu ma deranjeaza.

Ca sa iti dreg pula nu am nevoie de par in cur.

Daca stau mai bine sa ma gandesc,ca sa iti infig o pula in cur e un mare avantaj ca nu ai par.

Deci,cand vii?!

Link spre comentariu

Esti si ipotent. Dar nu ma deranjeaza.

Ca sa iti dreg pula nu am nevoie de par in cur.

Daca stau mai bine sa ma gandesc,ca sa iti infig o pula in cur e un mare avantaj ca nu ai par.

Deci,cand vii?!

Vai ce vocabular ai complimente:))))). Daca vin te indragostesti. Mergi cracanata dupa. Iti arat eu impotenta:))
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Vai ce vocabular ai complimente:))))). Daca vin te indragostesti. Mergi cracanata dupa. Iti arat eu impotenta:))

Câți dca tine am auzit...

Lauda te gura...

Daca erai potent nu murea nici de nebuna...

Ședea zvelta cum ii sade bine :)))

Uite, daca vii te las sa pleci și cu un bonus. Îți las înfipt în fundulet un dildo mic. Pe post de dop. Poate scapi de bășinile astea de om important plătitor de păsărică.

Link spre comentariu

Lauda te gura...

Uite, daca vii te las sa pleci și cu un bonus. Îți las înfipt în fundulet un dildo mic. Pe post de dop. Poate scapi de bășinile astea de om important plătitor de păsărică.

Cine a zis fai ca a murit? Esti proasta pana la capat. Am zis ca daka stateam la al doilea nr nu mi se scula nici cu macaraua. Pt ca nu ma atragea. Intelegi tu
Link spre comentariu

Lauda te gura...

Asta ne jigneste pe toti.platitori de pasarica suntem toti. Fara noi nu ar mai exista forumul. Stai linistita nu stric eu pula pe tine. Pizda pot avea si fara sa o platesc stai tu linistita. Asta e o manie dar in fine ce plm sa iti cer
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:intr-un beci

Asta ne jigneste pe toti.platitori de pasarica suntem toti. Fara noi nu ar mai exista forumul. Stai linistita nu stric eu pula pe tine. Pizda pot avea si fara sa o platesc stai tu linistita. Asta e o manie dar in fine ce plm sa iti cer

Bro nu te mai consuma, gandestete doar cu ce se ocupa :)) ....sta cu nasul in cururile altora la propriu este normal sa-si arunce frustrarile pe aici.

Link spre comentariu

Nu stiu de ce randunica a inceput sa ma jigneasca. Desi nu ma cunoaste a inceput sa se ia de fata mea. De fapt ea vorbea in general. Ii reamintesc ca fara noi " platitorii de pasarica" si domnia sa avea mai putini clienti. Eu glumeam nu am nimic cu ea sau cu meseria ei dar sa-si vada de treaba ei si sa nu mai jigneasca

• Like 1
Link spre comentariu

Hallo! :)

Incapand de astazi sunt disponibila in Titan pe liviu rebreanu peste drum de IOR.

:*

Faci tu personal tatuaje ?, am vazut ca te pricepi, ma intereseaza daca esti dispusa sa faci si cat costa ...orientativ !

Multu ~! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...