Sari la conținut

miniona skinny sex total 0734864007

Postări Recomandate

Postat

Vaai! Câtă cerneală și-a băgat pe sub piele cu bidineaua! Prost gust. Jalnic. Bleahh!

Păcat că-i foarte bună de p..lă, dar și-a bătut joc de pielea ei și a reușit să arate ca și când ar fi proaspăt eliberată din bordelurile siberiene.

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator eutuel123
Reputație: 0
Postat

Un corp frumos la Irinuk!

post-152898-0-93542500-1514467021_thumb.jpg

post-152898-0-86711700-1514467455_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Vaai! Câtă cerneală și-a băgat pe sub piele cu bidineaua! Prost gust. Jalnic. Bleahh!

Păcat că-i foarte bună de p..lă, dar și-a bătut joc de pielea ei și a reușit să arate ca și când ar fi proaspăt eliberată din bordelurile siberiene.

I just shit on your opinion.

Fuck off!!!

post-125042-0-81787900-1514479771_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

si pe mine ma cheama Picon :laugh2

Si...te duci la el cand te cheama?

• Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Nu recunosc nimic :)))

Pai nu mi ai dat si mie swipe right :(
Postat

I just shit on your opinion.

Fuck off!!!

Diferența între tine și Johnny Depp este că el are o îndelungată poveste a vieții și un jurnal adevărat. Tu ți-ai ”înregistrat” pe piele toate futaiurile pe care le-ai susținut în scurta ta viață? Adică... cam jumătate ca durată față de viața lui Johnny Depp și probabil sub 1% din ce a trăit acel mare actor...

Fetiță, când o să ai 40 de ani o să arăți ca o parașută foarte colorată dar... dezumflată.

Nu te-aș fute nici de mi-ai plăti 1000 de EUROI pe oră. M-aș simți ca și cum aș fute vreun viețaș de pe la Gherla sau din Siberia, cu 5 kile de cerneală băgate în piele, că oricum nu mai au nimic de pierdut.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Diferența între tine și Johnny Depp este că el are o îndelungată poveste a vieții și un jurnal adevărat. Tu ți-ai ”înregistrat” pe piele toate futaiurile pe care le-ai susținut în scurta ta viață? Adică... cam jumătate ca durată față de viața lui Johnny Depp și probabil sub 1% din ce a trăit acel mare actor...

Fetiță, când o să ai 40 de ani o să arăți ca o parașută foarte colorată dar... dezumflată.

Nu te-aș fute nici de mi-ai plăti 1000 de EUROI pe oră. M-aș simți ca și cum aș fute vreun viețaș de pe la Gherla sau din Siberia, cu 5 kile de cerneală băgate în piele, că oricum nu mai au nimic de pierdut.

Esti atat de josnic încât in cat si cuvintele de revoltă ar fi irosite daca ți-aș adresa.

https://youtu.be/vWIPWwFVYIc

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Pai nu mi ai dat si mie swipe right :(

:)) nu am tinder, mi-am facut săptămâna trecută din curiozitate, crezând că voi găsi vre'o tipa dornică de ceva joacă. după 5 minute am sters contul :))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Los Angeles
Postat

De curiozitate Irina....cine este mihaighiocel care tot da minusuri alaturi de tine?

😊

• Like 8
Postat

Ghiocele stii ca degeaba dai minusuri...😂

• Like 9
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pitiko.... tot 150/h șou lezbi outcall cu Găbitza la paket mai ai prețurile la vânzare ? ....... Sinker ...și 150 îmi pare rău că v-am dat atunki când v-am kemat la mine . 😂😂😂 frumusețe care ești tu

post-93385-0-71508000-1514548119_thumb.jpeg

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Pitiko.... tot 150/h șou lezbi outcall cu Găbitza la paket mai ai prețurile la vânzare ? ....... Sinker ...și 150 îmi pare rău că v-am dat atunki când v-am kemat la mine . 😂😂😂 frumusețe care ești tu

E nasoale, este?

😂😂😂

• Like 8
Postat

Da . Doar la clienții ei fideli .

Unul din “fideli†este ghiocel care ne tot da minusuri!

😂😂😂

• Like 8
  • Minus 1
Postat

E nasoale, este?

😂😂😂

Și la 50/h te simți păcălit . Iar lu’ ăla nu-i mai zice Giocel ... spune-i pe nume - Romică .
  • Like 2
Postat

Și la 50/h te simți păcălit . Iar lu’ ăla nu-i mai zice Giocel ... spune-i pe nume - Romică .

Marș în morti tai de vierme penal.

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...