Sari la conținut

miniona skinny sex total 0734864007

Postări Recomandate

• Oras:BUCURESTI
Postat

Lista servicii si tarife.

Sex Total.

-150 lei o finalizare 30 minute

-Sex oral si normal

-250 lei o ora cu 1 sau două finalizării sex oral si normal

- Sexul Anal este 100 lei extra

- Toate serviciile mele sunt doar PROTEJATE FARA EXCEPTII.

Programul este 10:00- 20:00

Pentru programări va rog sa sunați cu cel puțin 30 de minute inainte.

Telefon. 0726883201

Locația exactă o voi anunta maine

:*

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Multumesc mult de tot pentru compasiune și încurajari, sincer asta ma face sa merg mai departe, dat fiind incurajarile unor străini priesc mai bine de cat oricare altele pentru ca sunt sincere si fara interes, si am sa va povestesc si de ce. A fost într-adevăr o perioadă destul de grea pentru mine, abea cand ajungi într-o astfel de situație realizezi mai multe lucruri, primul si cel mai important a fost sa inteleg ca trebuie sa am mult mai multa grija de mine, al doilea a fost sa imi dau seama cine imi este alături, poate gresesc ca o spun aici dar simt nevoia să o fac. Pe toată perioada internări mele in spital nu am avut pe nimeni din familie alături, asta in condiția in care am o familie destul de numeroasă, suntem opt frații șase dintre noi suntem pe drumurile noastre iar doi sunt încă copii mici, iar mama a decedat în urma cu patru ani, care era singura persoana căruia i-ar fi pasat, iar eu în toată perioada aceasta nu am primit nici macar un telefon, ar fi contat.

Datorită situației am facut o depresie post operatorie iar acum ma tratez cu eliceea si extraveral, care se pare ca au un efect foarte pozitiv. Alături mi-au fost doi străini foști clienti cu care am rămas bună prietenă, si pe aceasta cale tin sa le multumesc enorm pentru acele vizite pentru gestul facut, pentru vorbele bune ce mi-au spus si ca m-au ajutat sa trec peste situație. Se stiu ei cine caci sunt pe aici pe forum. Toată perioada asta pentru mine a fost o lecție foarte importantă, care mi-a dat un motiv in plus sa imi iubesc mai mult viața si pe acei oameni ce imi sunt in preajma necondiționat. Ma bucur ca sunt bine acum so ca voi fi după următoarea intervenție. Încă o dată va multumesc pentru cuvintele de bine, sper sa nu va întristez cu drama mea, dar ma simt putin mai libera stiind ca M-am descărcat undeva.

Lasand la o parte problema, tin sa te felicit pt curajul de a povesti propria problema aici, pe un forum mai "pacatos". Esti prima pe care o vad cu acest curaj. Eu unul m am saturat de "mimoze" care spun ca se lasa o perioada dar ele defapt pleaca afara, nu inteleg de ce nu spun adevarul, nu le taie nimeni capul, m am saturat de cele cu "e viata mea personala, fac ce vreau cu ea nu o expun aici bla bla",de cele "fara pesti" dar cu pestii langa usa si exemplele pot continua sau de cele care refuza o apropriere de genul simpla prietenie cu un client pt ca nu vad ele domne normal asta. Atunci daca nu doriti sa aveti un simplu prieten din fostii clienti nu va plangeti ca sunteti judecate ca simple...curve. sunteti tot oameni si poate unele lucruri ar trebui stabilite prin discutii deschise. Sa stii ca in viata mai usor iti vor fi aproape niste straini decat cei apropriati. Surprinzator din pacate dar asa e...lumea devine din ce in ce mai rea iar cei care tin cu adevar la tine sunt fix cei de la care nu te astepti. Compasiunea, ajutorul vine din bunatate nu din faptul ca te cunosc ori nu. E bine ca ai reusit sa te aduni si sa nu cazi in extrema cealalta. Ma bucur sincer sa aud ca esti bine desi nu te cunosc personal si posibil sa nu o fac vreodata. Te felicit inca odata pt curajul extraordinar de a posta o problema personala aici. Din partea mea ai tot sprijinul si iti urez multa sanatate. Sunt sigur ca urmatoarea operatie va fi un succes si ca iti vei reveni foarte repede. :)
  • Like 6
Postat

Buna din nou la toată lumea!

Din pacate viața nu este asa de blândă cu toată lumea, asa ca sunt nevoită să revin in domeniu.

După ce în urmă cu ceva vreme mi-sa pus diagnosticul de Tumori mamare bilaterale cu evoluție imprevizibla si necunoscută, am fost supusă unor operații in spitalul I.O.B pe data de 08-03-2018, urmând ca pe data de 12-04-2018 sa primesc rezultatul histopatologic la parafina, în urma acestor rezultate am avut sa aflu ca va fi nevoie sa mi-se faca alte două operații pe data de 07-05-2018, cum toate economiile mele s-au dus pe la doctori si pe tratamente si neavand alte surse de venit acum sunt nevoită să mă reîntorc în domeniu, cel mult pana la inceputul lunii mai.

Voi fi disponibilă începând de mâine orele 10:00 in zona uniri.

Rog cîrcotași sa se abțină din comentarii.

Voi adauga si cateva poze imediat după operații în urma cu o luna.

Acum sani mei si-au revenit si arata mult mai bine, aproape ca nici nu se mai observă cicatricele.

..Uite , chiar dacă ne-am mai certat noi pe aici ...eu îți întind o mână de ajutor .. Dacă vrei să muncești cu adevărat .. am un post disponibil pt tine ; Sperietoare de ciori la o bostană în Dăbuleni . Dacă pe parcurs înveți și să latri .. te țin și pe timp de iarnă pe post de ciobănesc mioritic . Îți doresc multă sănătate !

• Like 3
  • Minus 6
Postat

După cum spuneam astăzi voi anunta locația, ma găsiți pe Bd unirii in blocul cu bcr in diagonală de zeppter. :*

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator mihaighiocel
Reputație: 0
Postat

..Uite , chiar dacă ne-am mai certat noi pe aici ...eu îți întind o mână de ajutor .. Dacă vrei să muncești cu adevărat .. am un post disponibil pt tine ; Sperietoare de ciori la o bostană în Dăbuleni . Dacă pe parcurs înveți și să latri .. te țin și pe timp de iarnă pe post de ciobănesc mioritic . Îți doresc multă sănătate !

Hai sa moară muista de ma-ta, de la ASE, in cancer!

Sincer ti-o doresc.

Muie ție si panaramei care te-a căcat pe lume.

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:ORIUNDE
  • Oras:ORIUNDE
Postat

Esti super nesimtit!! pe bune, femeia trece prin niste momente grele. Hai sa nu fim mizerie de om!! parerea mea. Multumesc

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:With your mother
Postat

Bună rango, am inteles ca oferiurmătoarele servicii.

Eu sunt rango si va ofer următoarele servicii :

- sex oral deep cu finalizare in gat

- ejaculare faciala

- anal cat mai adânc

Nu observ in descriere tandrețe cand sugi pula sau chestii dastea fine.

Din cate observ doamna are probleme delicate de sanatate asa ca doar un bou ar comenta asa ceva.

Multă sănătate draga Irina, tu sa fii sănătosa cat boii sunt destui iar asta este cel mai mare :) .

• Like 4
  • Minus 1
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Baga ti as pl pe gat de gunoi ordinar! Ce te as calaca pe capul ala de jeg infect.

Sper sa crapi si tu si tot neamul de la mic la mare cu ochii la sperietoarele de ciori. Bulangiule. Arata te la fata luati as muia aia pe capota gunoiule. Esti tare in gura aici. Hai futu ti mm ca vreau postul ala de l ai liber sa te cunosc si sa te agat in arac. Jigodie

• Like 1
Postat

Hai sa moară muista de ma-ta, de la ASE, in cancer!

Sincer ti-o doresc.

Muie ție si panaramei care te-a căcat pe lume.

.eram 1000% sigur ...😂😂😂😂😂 .. Și pt cine nu știe ; Acest ghiocel este tot pitika sau cel care o vinde . Acest ghiocel mi-a luat familia’n pulă în ziua de Paști pe motiv că acum 1-2 ani am râs de bosketara asta miloagă .†A prins vulpea rană “ ghiocele ? Urlă foamea pe voi și tu o arzi în blesteme ? Eee..uite că până una alta ...v-au lovit pe voi .. Să simți și tu ce simțea greierele ..Cum care greier ???😂 Ä‚la care credea că nu o să mai vină toamna ..😂😂😂. ...... /// .. iar pentru restu’ : Ce este aici ..site de întrajutorare și binefacere și cerșetorie ??? ... Ce facem , ne spunem toți problemele și necazurile sau ne futem și dăm la muie ? M-am plâns eu vreodată aici că mi-a venit vara mașină de aproape 200.000€ cu anvelope de iarnă ???😂😂😂 Nu . M-am plâns acolo unde trebuie , nu aici . Hai Pa !

post-93385-0-71144100-1523963179_thumb.jpeg

• Like 2
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mars ma jegule! Pisa ne am pe tine tot forumul de la a la z

• Like 1
Postat

Mars ma jegule! Pisa ne am pe tine tot forumul de la a la z

Cine te-a enervat soro asa tare ca de regula esti calma.Te pup

• Like 2
  • Minus 12
Postat

.eram 1000% sigur ... .. Și pt cine nu știe ; Acest ghiocel este tot pitika sau cel care o vinde . Acest ghiocel mi-a luat familia’n pulă în ziua de Paști pe motiv că acum 1-2 ani am râs de bosketara asta miloagă .” A prins vulpea rană “ ghiocele ? Urlă foamea pe voi și tu o arzi în blesteme ? Eee..uite că până una alta ...v-au lovit pe voi .. Să simți și tu ce simțea greierele ..Cum care greier ??? Ăla care credea că nu o să mai vină toamna ... ...... /// .. iar pentru restu’ : Ce este aici ..site de întrajutorare și binefacere și cerșetorie ??? ... Ce facem , ne spunem toți problemele și necazurile sau ne futem și dăm la muie ? M-am plâns eu vreodată aici că mi-a venit vara mașină de aproape 200.000€ cu anvelope de iarnă ??? Nu . M-am plâns acolo unde trebuie , nu aici . Hai Pa !

Aaa... bravooo, si eu sunt sigur 100% ca tu sugi penisul. Te rog frumos sa ne comunici cat ne costa ca sa iti dam la mu**e. Promit sa te stropesc în gat :)

• Like 2
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cine te-a enervat soro asa tare ca de regula esti calma.Te pup

Gunoiul ala de ragno.

De parca stie el prin ce trece o femeie cu astfel de probleme? Arza l ar la coaie de bulangiu

• Like 3
  • Oras:In your mouth with my dick
Postat

Din pacate opțiunea de raport nu funcționează.

Reguli bine determinate pe forumul asta lipsesc sa stiti.

• Like 2
Postat

Sanatate. Dar la ce probleme ai, poti oferi servicii de calitate?

Multumesc! problemele mele de sănătate nu imi afecteaza calitatea serviciilor, sincera sa fiu ma temeam putin de asta, dar după ziua de astazi am concluzionat că nu afecteaza cu nimic, nu am si nici nu am avut simptome, excepție primele zile după operatie cand ma simteam foarte incomodă din cauza bandajelor si nu puteam dormi pe burta asa cum obișnuiam, acum sunt ok, m-am recuperat complet. Ba chiar ma pot juca cu sani la fel ca si inainte si sunt mai fermi de cat erau :) :*

• Like 3
Vizitator
Postat

Începând de mâine voi fi disponibilă în zona aviației aproape de Mall Promenada.

Multa sanatate Irinuca ! Capul sus si cu Dumnezeu inainte, treci tu si peste asta ! :flowers2 :flowers2

• Like 1
Postat

Pitiko, va fi locatie stabila ... tocmai acolo :) ?

Postat

Pitiko, va fi locatie stabila ... tocmai acolo :) ?

Da, voi fi in acea locație timp de două săptămâni, pana pe data de 3 mai. :*

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Gunoiul ala de ragno.

De parca stie el prin ce trece o femeie cu astfel de probleme? Arza l ar la coaie de bulangiu

auzi fă .. tu nu ești aia de tunde peluza din dosul coaielor la bărbați ? Adică un fel de spălător la cur ...nu ? .. Dacă ai tu suflet așa mare , de ce nu o iei pă’ miloaga asta să o pui la treabă ? .. Să spele morți împreună cu tine .. să facă finalizare cu subțioara ca tine .. să facă masaj la cârje și proteze la handicapați ...d’astea fine ..de care faci tu .. bătu’te’ar caca de otravă ce ești
  • Like 3
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

auzi fă .. tu nu ești aia de tunde peluza din dosul coaielor la bărbați ? Adică un fel de spălător la cur ...nu ? .. Dacă ai tu suflet așa mare , de ce nu o iei pă’ miloaga asta să o pui la treabă ? .. Să spele morți împreună cu tine .. să facă finalizare cu subțioara ca tine .. să facă masaj la cârje și proteze la handicapați ...d’astea fine ..de care faci tu .. bătu’te’ar caca de otravă ce ești

Io sunt aia care isi baga pl in gatu tau de jeg si iti baga paru la clienti in botul ala scarbos. Ti o cauti ti o cauti ...esti tare in spatele tastelor gaozare. Da te in fata sa te vad sa stiu pe cine ma pis.

• Like 1
Vizitator
Postat

Începând de mâine voi fi disponibilă în zona aviației aproape de Mall Promenada.

Asa, aici, unde-i lumea buna.

Ne vedem la o cafea :)

P.s. In locatie cu Monica, nu ?

• Like 2

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Cine vine la manufaktura la o cafea la promenada mall? Irinuka :-) si crocozaurul :-) :-)

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...