Sari la conținut

miniona skinny sex total 0734864007

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ba io acum m-am prins,voi o duceti pa Lana la aeroport

Io sunt soferu........restu brigazii e' la aeroport cucovoru , flori totcetrebuie :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Io sunt soferu........restu brigazii e' la aeroport cucovoru , flori totcetrebuie :laugh2

Da si tu din casa,piticu e la bagaje,si Jill pleaca si el nu?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Da si tu din casa,piticu e la bagaje,si Jill pleaca si el nu?

Papiticu l-am trimis sa cumpere ziare ........pana vin astia cu ziarele de azi ...pierde avionu'  :laugh2

Postat

Papiticu l-am trimis sa cumpere ziare .......

clar,marimea conteaza :laugh2

• Oras:.
Postat

Irino , cand aveai uratenia aia de tatuaj tot timpul ma intrebam unde-i butonul de Play 

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Irino , cand aveai uratenia aia de tatuaj tot timpul ma intrebam unde-i butonul de Play 

:laugh2  :laugh2  :laugh2

aveam doua butoane de play, dar nu le-ai vazut tu   :rax2

• Like 2
  • Telefon: rebeladeny
  • Oras:bucuresti
  • Telefon: rebeladeny
  • Oras:bucuresti
Postat

10 pe linie ...recomand !

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

aveam doua butoane de play, dar nu le-ai vazut tu   :rax2

...probabil ca nu a stiut sa le zgandareasca,si de aceea nu le-a vazut... :rax2 :laugh2

10 pe linie ...recomand !

..ce anume recomanzi!???botoanele? :slap2

• Like 6
Postat

sal'tare la toata lumea. Va anunt ca pe 23 mai o sa revin in bicuresti pentru o perioada de apoximativ 10 zile, probabil aceiasi locatie (nu sunt sigura) iar programarile se fac exclusiv prin P.M :*

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

sal'tare la toata lumea. Va anunt ca pe 23 mai o sa revin in bicuresti pentru o perioada de apoximativ 10 zile, probabil aceiasi locatie (nu sunt sigura) iar programarile se fac exclusiv prin P.M :*

bicuresti vine de la bic.c?  :laugh2

• Like 5
  • Minus 3
Reputație: -1560
Postat

Si o sa-ti placa asa tare incat o sa ramai , nu-i asa ? :)

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Si o sa-ti placa asa tare incat o sa ramai , nu-i asa ? :)

Nu, nu o sa stau prea mult :P vara asta sunt in turneu :D

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

Nu, nu o sa stau prea mult :P vara asta sunt in turneu :D

Sa mi aduci ciocolata. Cică belgienii sunt cei mai tari în fabricarea ciocolatei

Reputație: 9360
Postat

Slava domnului ca esti in turneu!!

O fi mai bine in turneu sau mai bine prostanac !?  :slap2

Postat

O fi mai bine in turneu sau mai bine prostanac !? :slap2

Ba, tu ori esti prost ori esti muist. Din doua una...dar ambele sunt aiurea pentru un barbat.

Tu te dai si tu interesant cu mine ca sa-i placa aluia (caruia nici nu-i pronunt numele) de tine. Vezi sa nu-ti joace viata niste feste! Stai linistit ca deocamdata nu este o amentintare, gras ochelarist ce esti.

Postat

Ba, tu ori esti prost ori esti muist. Din doua una...dar ambele sunt aiurea pentru un barbat.

Tu te dai si tu interesant cu mine ca sa-i placa aluia (caruia nici nu-i pronunt numele) de tine. Vezi sa nu-ti joace viata niste feste! Stai linistit ca deocamdata nu este o amentintare, gras ochelarist ce esti.

Nu ma plateste nimeni sa scriu aici, nu stiu despre ce vorbesti...

Ca sa fii tu fericit, o am si foarte mica ... 

post-125835-0-43907600-1431807112_thumb.jpg

Postat

Nu ma plateste nimeni sa scriu aici, nu stiu despre ce vorbesti...

Ca sa fii tu fericit, o am si foarte mica ... 

Stai linsitit, ca o ai mica nu este o surpriza. Ba omule, ca zici ca sunt eu labagiu....ia arata-mi si mie recenziile tale pe site-ul asta. Arata-mi si mie sa vad de ce esti VIP! Daca imi zicea unul ca @laury sau rocker, sau altii care mai si fut poate ca intelegeam, insa sa vina chestia asta din partea unuia care nici nu mai poate ragai de atata muie si laba...las-o-n pula mea de vrajeala!

Eu am spus ca nu voi mai scrie recenzii, tu in schimb esti un pupincurist care se da si el cu baietii mari ca sa nu se ia de el. Repet, vezi sa nu-ti joace viata asta niste feste.

• Like 1
Postat

Stai linsitit, ca o ai mica nu este o surpriza. Ba omule, ca zici ca sunt eu labagiu....ia arata-mi si mie recenziile tale pe site-ul asta. Arata-mi si mie sa vad de ce esti VIP! Daca imi zicea unul ca @laury sau rocker, sau altii care mai si fut poate ca intelegeam, insa sa vina chestia asta din partea unuia care nici nu mai poate ragai de atata muie si laba...las-o-n pula mea de vrajeala!

Eu am spus ca nu voi mai scrie recenzii, tu in schimb esti un pupincurist care se da si el cu baietii mari ca sa nu se ia de el. Repet, vezi sa nu-ti joace viata asta niste feste.

Hormonele, ma dau si cu fetele si e tare bine ....  :laugh2

Amenintarile tine-le pentru tine, ar fi mai corect.

Postat

Hormonele, ma dau si cu fetele si e tare bine ....  :laugh2

Amenintarile tine-le pentru tine, ar fi mai corect.

Da da da....stiu!!. Cu fetele...adica si stanga si dreapta. Cand te saturi o mai faci si incrucisat si peste mana  si iti zici in sinea ta ca ai schimbat femeile.

Esti un zero!

• Oras:b
  • Oras:b
Postat

nu mai poate ragai de atata muie si laba... 

eu credeam ca de la muie ragai, mai ales daca-i cu cim.

in schimb, la cata laba am facut la viatza mea, niciodata nu am ragait de la ea :D

http://t.qkme.me/3rurbb.jpg

• Like 1
Postat

eu credeam ca de la muie ragai, mai ales daca-i cu cim.

in schimb, la cata laba am facut la viatza mea, niciodata nu am ragait de la ea :D

http://t.qkme.me/3rurbb.jpg

Daca-i cu CIM si ii umple bine gura nu mai are pe unde sa scoata si aerul. Poate doar daca inghite :laugh2

Si da....inseamna ca asta cu laba se adevereste...de la laba te saturi si nu mai ai chef nici de ragait.

PS. Nu fac parte din cei care nu recunosc laba in viata barbatului. Cei care insa se folosesc de asta pentru a denigra pe altii sunt doar niste complexati.

Postat

bine v-am regasit :138x incepand de astazi sunt dispnibila pana pe  10 iunie

aceleasi servicii,  :doggystyle  :atm  :69  :boob  :feet  :hump  :felatie  :sexanal  :onbed  :masaje  :tittyfuck

aceiasi locatie 

si aceleasi preturi 

:hug1

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...