phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2015 ba io acum m-am prins,voi o duceti pa Lana la aeroport
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2015 Postat Aprilie 21, 2015 ba io acum m-am prins,voi o duceti pa Lana la aeroportIo sunt soferu........restu brigazii e' la aeroport cucovoru , flori totcetrebuie
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2015 Io sunt soferu........restu brigazii e' la aeroport cucovoru , flori totcetrebuie Da si tu din casa,piticu e la bagaje,si Jill pleaca si el nu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2015 Postat Aprilie 21, 2015 Da si tu din casa,piticu e la bagaje,si Jill pleaca si el nu?Papiticu l-am trimis sa cumpere ziare ........pana vin astia cu ziarele de azi ...pierde avionu'
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2015 Papiticu l-am trimis sa cumpere ziare .......clar,marimea conteaza
bic.c Reputație: -1560 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:. Oras:. Postat Aprilie 21, 2015 Irino , cand aveai uratenia aia de tatuaj tot timpul ma intrebam unde-i butonul de Play 1 1
irinapitika Reputație: 3519 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Aprilie 21, 2015 Irino , cand aveai uratenia aia de tatuaj tot timpul ma intrebam unde-i butonul de Play aveam doua butoane de play, dar nu le-ai vazut tu 2
cezar_2011 Reputație: 10 Postat Aprilie 27, 2015 Telefon: rebeladeny Oras:bucuresti Telefon: rebeladeny Oras:bucuresti Postat Aprilie 27, 2015 10 pe linie ...recomand !
only-me Reputație: 17123 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Aprilie 27, 2015 aveam doua butoane de play, dar nu le-ai vazut tu ...probabil ca nu a stiut sa le zgandareasca,si de aceea nu le-a vazut... 10 pe linie ...recomand !..ce anume recomanzi!???botoanele? 6
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 14, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Mai 14, 2015 sal'tare la toata lumea. Va anunt ca pe 23 mai o sa revin in bicuresti pentru o perioada de apoximativ 10 zile, probabil aceiasi locatie (nu sunt sigura) iar programarile se fac exclusiv prin P.M
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Mai 14, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Mai 14, 2015 sal'tare la toata lumea. Va anunt ca pe 23 mai o sa revin in bicuresti pentru o perioada de apoximativ 10 zile, probabil aceiasi locatie (nu sunt sigura) iar programarile se fac exclusiv prin P.M bicuresti vine de la bic.c? 5 3
thuia Reputație: 121 Postat Mai 14, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 14, 2015 sau de la sifilesti...
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 14, 2015 Oras:. Oras:. Postat Mai 14, 2015 sal'tare la toata lumea. Va anunt ca pe 23 mai o sa revin in bicuresti pentru o perioada de apoximativ 10 zile, probabil aceiasi locatie (nu sunt sigura) iar programarile se fac exclusiv prin P.M Si o sa-ti placa asa tare incat o sa ramai , nu-i asa ? 3 1
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 14, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Mai 14, 2015 Si o sa-ti placa asa tare incat o sa ramai , nu-i asa ? Nu, nu o sa stau prea mult vara asta sunt in turneu
hormi Reputație: 787 Postat Mai 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2015 Slava domnului ca esti in turneu!! 1
randunica Reputație: 6345 Postat Mai 16, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 16, 2015 Nu, nu o sa stau prea mult vara asta sunt in turneu Sa mi aduci ciocolata. Cică belgienii sunt cei mai tari în fabricarea ciocolatei
marix Reputație: 9360 Postat Mai 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2015 Slava domnului ca esti in turneu!! O fi mai bine in turneu sau mai bine prostanac !?
hormi Reputație: 787 Postat Mai 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2015 O fi mai bine in turneu sau mai bine prostanac !? Ba, tu ori esti prost ori esti muist. Din doua una...dar ambele sunt aiurea pentru un barbat.Tu te dai si tu interesant cu mine ca sa-i placa aluia (caruia nici nu-i pronunt numele) de tine. Vezi sa nu-ti joace viata niste feste! Stai linistit ca deocamdata nu este o amentintare, gras ochelarist ce esti.
marix Reputație: 9360 Postat Mai 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2015 Ba, tu ori esti prost ori esti muist. Din doua una...dar ambele sunt aiurea pentru un barbat.Tu te dai si tu interesant cu mine ca sa-i placa aluia (caruia nici nu-i pronunt numele) de tine. Vezi sa nu-ti joace viata niste feste! Stai linistit ca deocamdata nu este o amentintare, gras ochelarist ce esti. Nu ma plateste nimeni sa scriu aici, nu stiu despre ce vorbesti...Ca sa fii tu fericit, o am si foarte mica ...
hormi Reputație: 787 Postat Mai 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2015 Nu ma plateste nimeni sa scriu aici, nu stiu despre ce vorbesti...Ca sa fii tu fericit, o am si foarte mica ... Stai linsitit, ca o ai mica nu este o surpriza. Ba omule, ca zici ca sunt eu labagiu....ia arata-mi si mie recenziile tale pe site-ul asta. Arata-mi si mie sa vad de ce esti VIP! Daca imi zicea unul ca @laury sau rocker, sau altii care mai si fut poate ca intelegeam, insa sa vina chestia asta din partea unuia care nici nu mai poate ragai de atata muie si laba...las-o-n pula mea de vrajeala!Eu am spus ca nu voi mai scrie recenzii, tu in schimb esti un pupincurist care se da si el cu baietii mari ca sa nu se ia de el. Repet, vezi sa nu-ti joace viata asta niste feste. 1
marix Reputație: 9360 Postat Mai 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2015 Stai linsitit, ca o ai mica nu este o surpriza. Ba omule, ca zici ca sunt eu labagiu....ia arata-mi si mie recenziile tale pe site-ul asta. Arata-mi si mie sa vad de ce esti VIP! Daca imi zicea unul ca @laury sau rocker, sau altii care mai si fut poate ca intelegeam, insa sa vina chestia asta din partea unuia care nici nu mai poate ragai de atata muie si laba...las-o-n pula mea de vrajeala!Eu am spus ca nu voi mai scrie recenzii, tu in schimb esti un pupincurist care se da si el cu baietii mari ca sa nu se ia de el. Repet, vezi sa nu-ti joace viata asta niste feste. Hormonele, ma dau si cu fetele si e tare bine .... Amenintarile tine-le pentru tine, ar fi mai corect.
hormi Reputație: 787 Postat Mai 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2015 Hormonele, ma dau si cu fetele si e tare bine .... Amenintarile tine-le pentru tine, ar fi mai corect. Da da da....stiu!!. Cu fetele...adica si stanga si dreapta. Cand te saturi o mai faci si incrucisat si peste mana si iti zici in sinea ta ca ai schimbat femeile.Esti un zero!
futacios_man Reputație: 6008 Postat Mai 16, 2015 Oras:b Oras:b Postat Mai 16, 2015 nu mai poate ragai de atata muie si laba... eu credeam ca de la muie ragai, mai ales daca-i cu cim.in schimb, la cata laba am facut la viatza mea, niciodata nu am ragait de la ea http://t.qkme.me/3rurbb.jpg 1
hormi Reputație: 787 Postat Mai 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2015 eu credeam ca de la muie ragai, mai ales daca-i cu cim.in schimb, la cata laba am facut la viatza mea, niciodata nu am ragait de la ea http://t.qkme.me/3rurbb.jpg Daca-i cu CIM si ii umple bine gura nu mai are pe unde sa scoata si aerul. Poate doar daca inghite Si da....inseamna ca asta cu laba se adevereste...de la laba te saturi si nu mai ai chef nici de ragait. PS. Nu fac parte din cei care nu recunosc laba in viata barbatului. Cei care insa se folosesc de asta pentru a denigra pe altii sunt doar niste complexati.
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 23, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Mai 23, 2015 bine v-am regasit incepand de astazi sunt dispnibila pana pe 10 iunie aceleasi servicii, aceiasi locatie si aceleasi preturi 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum