alexandrax Reputație: 5747 Postat Septembrie 19 Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Autor Postat Septembrie 19
alexandrax Reputație: 5747 Postat Noiembrie 14 Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Autor Postat Noiembrie 14 Heii dragilor, sunt disponibila pentru programării de la ora 17:00 pana la ora 21! Va astept cu drag! 🥰 5
vali1980xxx Reputație: 57 Postat Noiembrie 14 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Noiembrie 14 Acum 1 oră, alexandrax a spus: Heii dragilor, sunt disponibila pentru programării de la ora 17:00 pana la ora 21! Va astept cu drag! 🥰 Beautiful pusssy 1
alexandrax Reputație: 5747 Postat Noiembrie 15 Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Autor Postat Noiembrie 15 Acum 19 ore, vali1980xxx a spus: Beautiful pusssy 😘❤️
alexandrax Reputație: 5747 Postat Noiembrie 15 Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Autor Postat Noiembrie 15 Heii dragilor, sunt disponibila pentru programării de la ora 12:00 pana la ora 21! Va astept cu drag! 🥰 2
Alex08DDB Reputație: 27 Postat Noiembrie 15 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Noiembrie 15 Acum 21 ore, alexandrax a spus: Heii dragilor, sunt disponibila pentru programării de la ora 17:00 pana la ora 21! Va astept cu drag! 🥰 Superbă, superbă 😍😋 și super sexy. Nu aveam cum să nu îmi fac programare la așa fata. 1
sex_vl Reputație: 534 Postat Noiembrie 15 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Postat Noiembrie 15 La 14.11.2025 la 13:53, alexandrax a spus: Heii dragilor, sunt disponibila pentru programării de la ora 17:00 pana la ora 21! Va astept cu drag! 🥰 TZAA…servicii de TOP. Astfel de servicii ne lipsesc noua la Ramnicu Valcea….Te-ai gandit sa ne faci o vizita? 1
beautiful Reputație: 337 Postat Noiembrie 15 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 15 Salutare tuturor am vizitat astazi aceasta domnisoara ,programare rapida whatsapp cu confirmare. Ajuns la locatie mi-a deschis usa o domnisoara inalta draguta, ceva tatuaje, o costumatie sexy . I-am lasat cadoul discret si am fost invitat sa ma fac comod,apa suc la alegere, si mi-a prezentat cainele ei un buldog francez foarte jucaus(mentionez ca acesta in perioada actiunii sta in camera lui linistit) Dupa dus actiunea a inceput cu sarutari pe buze, pe sani dupa care am coborat la pizda sa o ling dar mentioneaza ca se gadila si prefera clitorisul sa-i fie lins Am schimbat si a inceput sa ma sarute pe buze pe piept pana a ajuns la pula si a inceput un oral neprotejat geme foarte frumos, atentie la zonele adiacente, umed , se joaca cu limba pe ea, are o tehnica foarte placuta nu face deep dar o suge incet si apasat ,,, Am dorit sa monteze un prezervativ si am inceput sa o fut caprita, dupa care am schimbat umeri craci iar la final am dorit din nou sa suga pula asa ca inceput sa o suga din nou pana la ultima picatura si tot nu se oprea. Am mers din nou la dus, m-am imbracat mi-a multumit de vizita ,ne-am pupat si am plecat. Note Oral :9,5 atentie la zonele adiacente,umed, jocuri cu limba si cim Normal : 9 participa la actiune,este atenta la cerintele clientului, se umezeste natural, da contre,geme placut Cadou: 250 finalizarea Alexandrax este o femeie draguta, ingrijita, glumeata , atenta la cerintele clientului . O Recomand cu drag !!!! 2 1
alex88 Reputație: 104 Postat Noiembrie 16 Postat Noiembrie 16 Salutare colegi!Am vizitat-o si eu ieri pe seara pe Alexandra.Conversat pe wp si facut programare pt 1 finalizare(multumesc colegului care s-a retras).Ajuns in locatie,dau de o fata inalta,frumoasa,placuta.M-a servit cu un pahar de apa la alegerea mea,am stat la discutii,apoi am intrat la dus pt igienizare.Incepe cu sarutari pe corp,apoi un oral lent,adanc,cu saliva,atentie si la zonele invecinata,extrem de placut.Punem prezervativul si trecem la doggy.Are un fund superb,pacat ca nu are anal in meniu ca mergea la fix.Nu am rezistat prea mult din cauza oralului facut anterior care m-a excitat grav.Finalizarea a fost orala,Nu s-a oprit din supt pana nu a strans absolut tot.O recomand,e o fata super din toate punctele de vedere si o sa mai revin cand am ocazia.Bafta! 1 1
jakfutaci Reputație: -24 Postat Noiembrie 16 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Noiembrie 16 La 15.11.2025 la 11:23, alexandrax a spus: Heii dragilor, sunt disponibila pentru programării de la ora 12:00 pana la ora 21! Va astept cu drag! 🥰 Bună Alexandra pe la Ploiești nu vrei sa vi 1 1
alexandrax Reputație: 5747 Postat Noiembrie 16 Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Autor Postat Noiembrie 16 Acum 19 ore, beautiful a spus: Salutare tuturor am vizitat astazi aceasta domnisoara ,programare rapida whatsapp cu confirmare. Ajuns la locatie mi-a deschis usa o domnisoara inalta draguta, ceva tatuaje, o costumatie sexy . I-am lasat cadoul discret si am fost invitat sa ma fac comod,apa suc la alegere, si mi-a prezentat cainele ei un buldog francez foarte jucaus(mentionez ca acesta in perioada actiunii sta in camera lui linistit) Dupa dus actiunea a inceput cu sarutari pe buze, pe sani dupa care am coborat la pizda sa o ling dar mentioneaza ca se gadila si prefera clitorisul sa-i fie lins Am schimbat si a inceput sa ma sarute pe buze pe piept pana a ajuns la pula si a inceput un oral neprotejat geme foarte frumos, atentie la zonele adiacente, umed , se joaca cu limba pe ea, are o tehnica foarte placuta nu face deep dar o suge incet si apasat ,,, Am dorit sa monteze un prezervativ si am inceput sa o fut caprita, dupa care am schimbat umeri craci iar la final am dorit din nou sa suga pula asa ca inceput sa o suga din nou pana la ultima picatura si tot nu se oprea. Am mers din nou la dus, m-am imbracat mi-a multumit de vizita ,ne-am pupat si am plecat. Note Oral :9,5 atentie la zonele adiacente,umed, jocuri cu limba si cim Normal : 9 participa la actiune,este atenta la cerintele clientului, se umezeste natural, da contre,geme placut Cadou: 250 finalizarea Alexandrax este o femeie draguta, ingrijita, glumeata , atenta la cerintele clientului . O Recomand cu drag !!!! Buna îți mulțumesc frumos pentru vizita si pentru cuvintele frumoase 😘 te pup Acum 3 ore, alex88 a spus: Salutare colegi!Am vizitat-o si eu ieri pe seara pe Alexandra.Conversat pe wp si facut programare pt 1 finalizare(multumesc colegului care s-a retras).Ajuns in locatie,dau de o fata inalta,frumoasa,placuta.M-a servit cu un pahar de apa la alegerea mea,am stat la discutii,apoi am intrat la dus pt igienizare.Incepe cu sarutari pe corp,apoi un oral lent,adanc,cu saliva,atentie si la zonele invecinata,extrem de placut.Punem prezervativul si trecem la doggy.Are un fund superb,pacat ca nu are anal in meniu ca mergea la fix.Nu am rezistat prea mult din cauza oralului facut anterior care m-a excitat grav.Finalizarea a fost orala,Nu s-a oprit din supt pana nu a strans absolut tot.O recomand,e o fata super din toate punctele de vedere si o sa mai revin cand am ocazia.Bafta! Buna, multumesc frumos pentru vizita si pentru recenzie 😘pupici😘
alexandrax Reputație: 5747 Postat Noiembrie 16 Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Autor Postat Noiembrie 16 Heii dragilor, sunt disponibila pentru programării de la ora 15:30 pana la ora 21! Va astept cu drag! 🥰 ultimile 4 zile in orasul vostru 😘😘😘 3
Alex08DDB Reputație: 27 Postat Noiembrie 16 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Noiembrie 16 Doar ce am ieșit de la ❤️🔥Alexandra❤️🔥 și bine am făcut .Abia așteptam să o vizitez, modalitatea de contact wats, Aleea Căminelor 9 , făcută de ieri pt azi, confirmată și respectată de ambele părți, ap. frumos curat. La ora 14 m-am prezentat la 💞Alexandra 💞 , așteptat într-o lenjerie roșie super sexy 🤪, ne-am sărutat vreo câteva minute așa să fie bine și a fost , după am intrat în bucătărie unde am vorbit de una , de alta servit cu un pahar de suc , fumat o tigare împreună în timp ce vorbeam, și chiar am avut ce vorbi. După mi-am luat frumos prosopul și la duș.Intors în dormitor m-am întins în pat ea fiind dezbrăcată , mi-a aprins toate simțurile vizuale , bineînțeles și 🍌 , am început să ne sarutam cu multă pasiune 👅👄 , după i-am luat sânii la lins, supt și pupat exact pe placul meu. Am început în 69 ardeam de nerăbdare sa îi dezmierd pizda și chiar am făcut-o cu brio iar 👄 magică a Alexandrei își făcea treaba cum știe ea mai bine, 🍌 supta , linsa și 🥚🥚 au avut parte de acelasi tratament , simțeam cum capul pulii este dezmierdat 🤪, cu multă salivă , bineînțeles am lăsat-o exact cum vroia sa să se miște , doar și eu eram ocupat cu pizda 👅👄, (doar când mă gândesc iar se scoala pula 🤭 ). După am pus 🎈și trecut la normal pe la spate , unde m-am bucurat la maxim de priveliștea bucilor , simțeam fiecare strângere a vaginului cald și umed, mult timp nu am mai rezistat nici eu și am terminat totul în gurita ei 🫦. Notele pt mine sunt maxime 10 + pe line ❤️. Ce mai bună amenda : 400 🦁🦁 pt 1 h + 50 CIM și un mic 🎁. Am avut parte si de o mică surpriză foarte plăcută din partea ei, stie Alexandra la ce mă refer 🫶. De recomandat : Da 💯 De revenit pentru mine : Daaa💯 Mulțumesc pentru timpul petrecut alături de tine. Te 💋 Alexandra 1 2
Alex08DDB Reputație: 27 Postat Noiembrie 16 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Noiembrie 16 Am uitat să menționez are și un bulldog francez este tare frumos și cuminte, eu m-am jucat cu el să nu vă fie frică de el 👍. 1
alexandrax Reputație: 5747 Postat Noiembrie 17 Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Autor Postat Noiembrie 17 Acum 17 ore, Alex08DDB a spus: Doar ce am ieșit de la ❤️🔥Alexandra❤️🔥 și bine am făcut .Abia așteptam să o vizitez, modalitatea de contact wats, Aleea Căminelor 9 , făcută de ieri pt azi, confirmată și respectată de ambele părți, ap. frumos curat. La ora 14 m-am prezentat la 💞Alexandra 💞 , așteptat într-o lenjerie roșie super sexy 🤪, ne-am sărutat vreo câteva minute așa să fie bine și a fost , după am intrat în bucătărie unde am vorbit de una , de alta servit cu un pahar de suc , fumat o tigare împreună în timp ce vorbeam, și chiar am avut ce vorbi. După mi-am luat frumos prosopul și la duș.Intors în dormitor m-am întins în pat ea fiind dezbrăcată , mi-a aprins toate simțurile vizuale , bineînțeles și 🍌 , am început să ne sarutam cu multă pasiune 👅👄 , după i-am luat sânii la lins, supt și pupat exact pe placul meu. Am început în 69 ardeam de nerăbdare sa îi dezmierd pizda și chiar am făcut-o cu brio iar 👄 magică a Alexandrei își făcea treaba cum știe ea mai bine, 🍌 supta , linsa și 🥚🥚 au avut parte de acelasi tratament , simțeam cum capul pulii este dezmierdat 🤪, cu multă salivă , bineînțeles am lăsat-o exact cum vroia sa să se miște , doar și eu eram ocupat cu pizda 👅👄, (doar când mă gândesc iar se scoala pula 🤭 ). După am pus 🎈și trecut la normal pe la spate , unde m-am bucurat la maxim de priveliștea bucilor , simțeam fiecare strângere a vaginului cald și umed, mult timp nu am mai rezistat nici eu și am terminat totul în gurita ei 🫦. Notele pt mine sunt maxime 10 + pe line ❤️. Ce mai bună amenda : 400 🦁🦁 pt 1 h + 50 CIM și un mic 🎁. Am avut parte si de o mică surpriză foarte plăcută din partea ei, stie Alexandra la ce mă refer 🫶. De recomandat : Da 💯 De revenit pentru mine : Daaa💯 Mulțumesc pentru timpul petrecut alături de tine. Te 💋 Alexandra Buna îți mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase😘😘 te aștept cu drag si data viitoare😘
Alex08DDB Reputație: 27 Postat Noiembrie 17 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Noiembrie 17 Bineînțeles că vin 🫶 și data viitoare 💯❤️, cu cel mai mare drag. 1
alexandrax Reputație: 5747 Postat Noiembrie 17 Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Autor Postat Noiembrie 17 Heii dragilor, sunt disponibila pentru programării pana la ora 21! Va astept cu drag! 🥰 ultimile 3 zile in orasul vostru 😘😘😘
alexandrax Reputație: 5747 Postat Noiembrie 17 Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Autor Postat Noiembrie 17 1 3
alexandrax Reputație: 5747 Postat Noiembrie 18 Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Autor Postat Noiembrie 18 Heii dragilor, sunt disponibila pentru programării pana la ora 21! Va astept cu drag! 🥰 ultimile 2 zile in orasul vostru 😘😘😘
alexandrax Reputație: 5747 Postat Noiembrie 18 Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Autor Postat Noiembrie 18 3
alexandrax Reputație: 5747 Postat Noiembrie 19 Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Autor Postat Noiembrie 19 Heii dragilor, sunt disponibila pentru programării pana la ora 21! Va astept cu drag! 🥰 ULTIMA ZI in orasul vostru❤️❤️
alexandrax Reputație: 5747 Postat Noiembrie 19 Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Autor Postat Noiembrie 19 3
alexandrax Reputație: 5747 Postat Noiembrie 20 Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Telefon: 0740372346 Oras:Bucuresti 💚 Disponibila Autor Postat Noiembrie 20
vali1980xxx Reputație: 57 Postat Noiembrie 20 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Noiembrie 20 La 19.11.2025 la 12:27, alexandrax a spus: Când ai pus pozele astea calu ea ai plecat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum