Mihaelaxxxx Reputație: 25 Postat Septembrie 18 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 18 Buna numele meu este Mihaela! Sunt o fata drăguță și sociabilă,50 kg,1.55 înălțime! Nu accept persoane în stare de ebrietate,cu bile sau alte accesorii. Programările pot fi făcute pe WhatsApp la numărul din titlu! Program 10-23! 🔥ORAL : în funcție de igienă 🔥NORMAL: doar protejat 🔥69 🔥 DIFERITE POZIȚII 🔥MASAJ DE RELAXARE 🔥FRENCH KISS 🔥 FINALIZARE ORALĂ 🔥 FINALIZARE CORPORALĂ ❌ PREȚURI❌ 🔥200 lei finalizarea (30 minute) 🔥300 lei h (60 minute) 1 2
Rubinio Reputație: 162 Postat Septembrie 18 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 18 Acum 3 minute, Mihaelaxxxx a spus: Buna numele meu este Mihaela! Sunt o fata drăguță și sociabilă,50 kg,1.55 înălțime! Nu accept persoane în stare de ebrietate,cu bile sau alte accesorii. Programările pot fi făcute pe WhatsApp la numărul din titlu! Program 10-23! 🔥ORAL : în funcție de igienă 🔥NORMAL: doar protejat 🔥69 🔥 DIFERITE POZIȚII 🔥MASAJ DE RELAXARE 🔥FRENCH KISS 🔥 FINALIZARE ORALĂ 🔥 FINALIZARE CORPORALĂ ❌ PREȚURI❌ 🔥200 lei finalizarea (30 minute) 🔥300 lei h (60 minute) Bine ai venit si tot bine poti pleca si inapoi eu unu nu ma supar🙈😂 1
insuficientul Reputație: 1046 Postat Septembrie 18 Oras:Constanta Disponibila Oras:Constanta Disponibila Postat Septembrie 18 Acum 3 minute, Rubinio a spus: Bine ai venit si tot bine poti pleca si inapoi eu unu nu ma supar🙈😂 De ce o asemenea atitudine? Stii ceva? Impartaseste si cu noi! 1
Rubinio Reputație: 162 Postat Septembrie 18 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 18 Acum 12 minute, insuficientul a spus: De ce o asemenea atitudine? Stii ceva? Impartaseste si cu noi! Sze am confundat fata cu o alta fata din trecut care mai dadea tepe fata imi cer scuze! 4
sava.nicol Reputație: 487 Postat Septembrie 18 Oras:Mamaia Oras:Mamaia Postat Septembrie 18 Acum 24 minute, Rubinio a spus: Sze am confundat fata cu o alta fata din trecut care mai dadea tepe fata imi cer scuze! Cere-i scuze fetei,așa ar fi politicos.
Rubinio Reputație: 162 Postat Septembrie 18 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 18 Acum 48 minute, Mihaelaxxxx a spus: Buna numele meu este Mihaela! Sunt o fata drăguță și sociabilă,50 kg,1.55 înălțime! Nu accept persoane în stare de ebrietate,cu bile sau alte accesorii. Programările pot fi făcute pe WhatsApp la numărul din titlu! Program 10-23! 🔥ORAL : în funcție de igienă 🔥NORMAL: doar protejat 🔥69 🔥 DIFERITE POZIȚII 🔥MASAJ DE RELAXARE 🔥FRENCH KISS 🔥 FINALIZARE ORALĂ 🔥 FINALIZARE CORPORALĂ ❌ PREȚURI❌ 🔥200 lei finalizarea (30 minute) 🔥300 lei h (60 minute) Scuzama fata pentru confuzie! 1
Mihaelaxxxx Reputație: 25 Postat Septembrie 18 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Septembrie 18 1 3
StRyK3R Reputație: 1288 Postat Septembrie 18 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 18 Salutare , in aceasta seara am vizitato pe Mihaela și pot spune că este o fata muncitoare ,am zis in ultimele postări că nu mai merg la fete noi dar am zis sa fac o excepție cu ea că nu mai aveam răbdare pentru o programare și să aștept pana mâine și bine am făcut ,nu am chef de o recenzie mai detaliata că nu am starea necesara Modalitatea de contact a fost prin whatsapp Locatia este pe bulevardul Tomis Nr 322 ,un apartament ok fata de alte locații Igiena a fost buna ,nici un miros suspect nu am simtit Aspect ,o fata normala , exact cum este in poze doar că nu are parul împletit,sâni micuți spre medii ,micuța de statura și un corp frumos zic eu GFE este unul foarte ridicat cu frenchkiss susținut la greu ,nu face talente , foarte vorbești,modesta Oralul a fost neprotejat,soft și umed și susținut ,pe alocuri Deep cât putea ea ,cu atenție la sateliți și nu trece la normal până nu ii ceri Normalul protejat a fost ok , pe la spate și cu ea deasupra unde se mișcă bine in cuc,chiar foarte bine și la primul Nr am terminat in gura ei ,nu se grăbește să fugă la baie Am petrecut o ora frumoasa împreună unde am achitat 300 Ron pa 5 1 1
Membru Premium nightstar Reputație: 5375 Postat Septembrie 18 Disponibila Disponibila Membru Premium Postat Septembrie 18 Rebranding @Ionelaxxx; 2 1
Mihaelaxxxx Reputație: 25 Postat Septembrie 18 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Septembrie 18 Acum 57 minute, StRyK3R a spus: Salutare , in aceasta seara am vizitato pe Mihaela și pot spune că este o fata muncitoare ,am zis in ultimele postări că nu mai merg la fete noi dar am zis sa fac o excepție cu ea că nu mai aveam răbdare pentru o programare și să aștept pana mâine și bine am făcut ,nu am chef de o recenzie mai detaliata că nu am starea necesara Modalitatea de contact a fost prin whatsapp Locatia este pe bulevardul Tomis Nr 322 ,un apartament ok fata de alte locații Igiena a fost buna ,nici un miros suspect nu am simtit Aspect ,o fata normala , exact cum este in poze doar că nu are parul împletit,sâni micuți spre medii ,micuța de statura și un corp frumos zic eu GFE este unul foarte ridicat cu frenchkiss susținut la greu ,nu face talente , foarte vorbești,modesta Oralul a fost neprotejat,soft și umed și susținut ,pe alocuri Deep cât putea ea ,cu atenție la sateliți și nu trece la normal până nu ii ceri Normalul protejat a fost ok , pe la spate și cu ea deasupra unde se mișcă bine in cuc,chiar foarte bine și la primul Nr am terminat in gura ei ,nu se grăbește să fugă la baie Am petrecut o ora frumoasa împreună unde am achitat 300 Ron pa Mulțumesc frumos Astept sa ne revedem Pupici ❤️
Mihaelaxxxx Reputație: 25 Postat Septembrie 19 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Septembrie 19 1
Mihaelaxxxx Reputație: 25 Postat Septembrie 19 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Septembrie 19 1
Mihaelaxxxx Reputație: 25 Postat Septembrie 20 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Septembrie 20 2
Mihaelaxxxx Reputație: 25 Postat Septembrie 20 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Septembrie 20 Disponibilă până la 23:00 Va astept la mine in locație 😙😙❤️
Xunxan26 Reputație: 15 Postat Septembrie 20 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 20 Ce frumoasa este fata, sper sa o gasesc pana la sf lunii, cand vin in țară…
GheorgheLzr Reputație: 26 Postat Septembrie 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21 15 hours ago, Xunxan26 said: Ce frumoasa este fata, sper sa o gasesc pana la sf lunii, cand vin in țară… Pai cica nu prea e frumoasa
cheludmx Reputație: 1280 Postat Septembrie 21 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 21 Eu unu NU O RECOMAND....FOARTE NESERIOASA .... stabilești o programare confirmată.. bați drum aiurea si nu mai răspunde... zic plm ma duc sa beau o cafea .. nici vorba .. se uita la mesaje .. si nici macar bunul simt sa răspundă sau sa zica ceva .. Pierdut timp = bani aiurea . 1
Harman22 Reputație: 5 Postat Septembrie 21 Postat Septembrie 21 Nu e ce trebuie. Am facut o programare pentru astazi, am stabilit ca ajung in 30 de minute, cand am ajuns nu a mai raspuns nici la mesaje, nici la telefon, teapa. 2 1
Mihaelaxxxx Reputație: 25 Postat Septembrie 22 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Septembrie 22 1
Mihaelaxxxx Reputație: 25 Postat Septembrie 24 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Septembrie 24 Disponibila pana la 02:00 Va astept la mine❤️🫣
cheludmx Reputație: 1280 Postat Septembrie 24 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 24 Acum 1 oră, Mihaelaxxxx a spus: Disponibila pana la 02:00 Va astept la mine❤️🫣 Eu nu înțeleg dc iti postezi disponibilitatea cand tu nu răspunzi nici apel nici wapp. Cand vb cu ea te programează dupa nu mai răspunde.. Zic hai sa ii mai dau o sansa ... poate la servici e ok.. si e ea mai dezordonata la programari .. O enigma totala .
BarosanSarac Reputație: 10 Postat Septembrie 24 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 24 Acum 47 minute, cheludmx a spus: Eu nu înțeleg dc iti postezi disponibilitatea cand tu nu răspunzi nici apel nici wapp. Cand vb cu ea te programează dupa nu mai răspunde.. Zic hai sa ii mai dau o sansa ... poate la servici e ok.. si e ea mai dezordonata la programari .. O enigma totala . Nu este ea cea mai FRUMOASĂ, dacă se machieaza putin, toate sunt drăguțe nu? La corp arată bine pentru vârstă ei mica 19,20 de ani sau cat o avea iar la servicii nu ai treaba, iti faci toate fanteziile cu ea ,nu comentează deloc si nu sta cu ochii pe ceas
Mihaelaxxxx Reputație: 25 Postat Septembrie 25 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Septembrie 25 Buna dragilor Azi voi fi disponibila doar pana la 15:30
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum