Sari la conținut

In acele momente de extaz...

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Ce preferati in momentele de extaz (orgasm) sexual :sa inchideti ochii, sa va uitati adanc in ochi partenerei sau sa va uitati oriunde..?

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

cand am intrat la puscarie, am zis ca sunt in Italia.. in celula am aruncat pe spate una de 100 de euro, am crezut ca sunt la fontana di trevi !!

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
  • Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

Ce preferati in momentele de extaz (orgasm) sexual :sa inchideti ochii, sa va uitati adanc in ochi partenerei sau sa va uitati oriunde..?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Evident ca prefer sa ma uit in ochii lui :D si daca cumva el tine ochii inchisi, ii spun frumos sa-i deschida si sa se uite in ochii mei in timp ce termina :P . Daca "face" frumos, ma determina si pe mine sa termin (inca o data :D ) doar fiindca ma excit extraordinar cand vad ca se uita in ochii mei in acele clipe de .... extaz !!

Dar tu, tu de ce nu spui cum preferi?!?

• Like 1
  • Oras:rai
  • Oras:rai
Postat

Daca o futi in cur si-o calci pe cap in acelasi timp nu mai este nevoie de ochi...doar de ala' maro.

• Like 1
Postat

Evident ca prefer sa ma uit in ochii lui :D si daca cumva el tine ochii inchisi, ii spun frumos sa-i deschida si sa se uite in ochii mei in timp ce termina :P . Daca "face" frumos, ma determina si pe mine sa termin (inca o data :D ) doar fiindca ma excit extraordinar cand vad ca se uita in ochii mei in acele clipe de .... extaz !!

Dar tu, tu de ce nu spui cum preferi?!?

eu prefer contactul vizual este nemaipomenit sa te uiti in ochi in acele clipe.O experienta unica...

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

asta e subiectul meu preferat :P

Atunci cand femeia se uita in ochii mei si ma soarbe din priviri atunci cand termin, finalizarea este mult mai intensa. Daca inchide ochii si-mi ofera FK sau ma musca de urechi, de buze, de obraji, de nas, etc :P, finalizez la fel de glorios, ca si in primul caz.

Daca roteste capul si se uita la Taraf TV sau pur si simplu la TV... mai bine ma gandesc la o bunaciune (dintre toate prietenele pe care le am) si termin glorios pe pieptul ei, timp in care incep si-l injur pe Pisicuts pentru fiecare manea   :laugh2  :laugh2

De obicei, eu ma straduiesc si fac tot ce-mi sta in putinta incat s-o aduc pe EA in stadiul de finalizare, ca mai apoi, sa ma termine si pe mine prin tehnicile specifice. Cele mai tari momente sunt acelea in care finalizam in acelasi timp!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...