6666 Reputație: 78 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 5, 2014 Ce preferati in momentele de extaz (orgasm) sexual :sa inchideti ochii, sa va uitati adanc in ochi partenerei sau sa va uitati oriunde..?
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2014 Eu citesc presa fratioare...sa vad cine s-a mai dus la puscarie. 2
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 5, 2014 cand am intrat la puscarie, am zis ca sunt in Italia.. in celula am aruncat pe spate una de 100 de euro, am crezut ca sunt la fontana di trevi !!
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 5, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 5, 2014 Ce preferati in momentele de extaz (orgasm) sexual :sa inchideti ochii, sa va uitati adanc in ochi partenerei sau sa va uitati oriunde..?
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2014 Inteligent topic...Te-ai scremut mult?
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2014 Evident ca prefer sa ma uit in ochii lui si daca cumva el tine ochii inchisi, ii spun frumos sa-i deschida si sa se uite in ochii mei in timp ce termina . Daca "face" frumos, ma determina si pe mine sa termin (inca o data ) doar fiindca ma excit extraordinar cand vad ca se uita in ochii mei in acele clipe de .... extaz !! Dar tu, tu de ce nu spui cum preferi?!? 1
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 6, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 6, 2014 Posibil ca el...nu termina )))))
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2014 Ar fi tare....cat timp sa te holbezi???
Izzard Reputație: 76 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:rai Oras:rai Postat Aprilie 6, 2014 Daca o futi in cur si-o calci pe cap in acelasi timp nu mai este nevoie de ochi...doar de ala' maro. 1
6666 Reputație: 78 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 6, 2014 Evident ca prefer sa ma uit in ochii lui si daca cumva el tine ochii inchisi, ii spun frumos sa-i deschida si sa se uite in ochii mei in timp ce termina . Daca "face" frumos, ma determina si pe mine sa termin (inca o data ) doar fiindca ma excit extraordinar cand vad ca se uita in ochii mei in acele clipe de .... extaz !! Dar tu, tu de ce nu spui cum preferi?!?eu prefer contactul vizual este nemaipomenit sa te uiti in ochi in acele clipe.O experienta unica...
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Aprilie 6, 2014 asta e subiectul meu preferat Atunci cand femeia se uita in ochii mei si ma soarbe din priviri atunci cand termin, finalizarea este mult mai intensa. Daca inchide ochii si-mi ofera FK sau ma musca de urechi, de buze, de obraji, de nas, etc , finalizez la fel de glorios, ca si in primul caz. Daca roteste capul si se uita la Taraf TV sau pur si simplu la TV... mai bine ma gandesc la o bunaciune (dintre toate prietenele pe care le am) si termin glorios pe pieptul ei, timp in care incep si-l injur pe Pisicuts pentru fiecare manea De obicei, eu ma straduiesc si fac tot ce-mi sta in putinta incat s-o aduc pe EA in stadiul de finalizare, ca mai apoi, sa ma termine si pe mine prin tehnicile specifice. Cele mai tari momente sunt acelea in care finalizam in acelasi timp!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum