Sari la conținut

Masaj de relaxare 0755689341

Postări Recomandate

Postat

Am gasit anuntul pe publi24 si i-am scris din curiozitate... Zice ca face masaj de relaxare la 200 lei/h, de asemenea zice ca face si finalizare in bani astia.

Partea ciudata este ca insista sa ii trimiti o poza cu tine.

Daca a fost cineva sunt curios daca e pe bune sau vreo schema.

Anuntul:

https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-de-relaxare/0e3g45ee65e6764id46738ie7h8769f7.html

Postat

In Ghiroda parca, nu mai tin minte... oricum foarte ciudata interactiunea. Am tot incercat sa o sun, dar nu raspunde, doar pe whatsapp.

Mi-a trimis si ceva poze, pareau autentice, dar n-ai de unde stii 100%. Din poze parea draguta la fata.

Daca se incumeta cineva, as fii foarte curios...

• Telefon: 096⁶8
  • Oras:Timisoara
Postat

Până la urmă a reușit să meargă cineva la ea? 

Postat

Bună 

Hai că am spart eu gheață daca nu a avut cine sa o facă. Am discutat pe WhatsApp cu ea , apoi după o serie de chestii pe care mi le-a cerut am trecut testul de siguranță și am reușit să mă văd cu ea. Întâlnirea a avut loc la domiciliu ei , casa în zona nouă din Ghiroda. Tânăra domnișoara extrem de frumoasă, pozele pe care le prezintă inainte de intilnire sunt reale, cu statut căsătorită cu familie practicantă de masaj cu finalizare.Masajul pe care îl primești este unul extrem de relaxant și de bun, se vede că are calificare in domeniu. Acum la partea sexuală că aici toată lumea este curioasă nu accepta mai nimic, dar din intilnirea avută îmi lasă totuși loc sa înțeleg că este dispusă la mai mult dar la o a doua intilnire sau cel puțin după ce te cunoaște mai îndeaproape.Am respectat cerințele și am stat cuminte la masaj , apoi când când a ajuns in zona inghinala și cumătru dădea semne că este sus am cerut să treacă să mi-l maseze. Aici pot spune că știe cum să o facă, practic ridică laba la rândul de artă combinat cu niște priviri perverse unde tresare toată când o freacă și pare să vrea să ți-l ia in gura iar la finalizarea cam am explodat am explodat împreună 🤣și ea toată tresărea. In mod clar la o a doua ședință cred că mergem mai mult decât o simplă labă. 

O experiență plăcută și relaxantă unde am fost golit manual, nu va hazardați la mai mult că nu e loc. 

• Like 2
  • Mersi 2
Postat
21 hours ago, sange_latin said:

Bună 

Hai că am spart eu gheață daca nu a avut cine sa o facă. Am discutat pe WhatsApp cu ea , apoi după o serie de chestii pe care mi le-a cerut am trecut testul de siguranță și am reușit să mă văd cu ea. Întâlnirea a avut loc la domiciliu ei , casa în zona nouă din Ghiroda. Tânăra domnișoara extrem de frumoasă, pozele pe care le prezintă inainte de intilnire sunt reale, cu statut căsătorită cu familie practicantă de masaj cu finalizare.Masajul pe care îl primești este unul extrem de relaxant și de bun, se vede că are calificare in domeniu. Acum la partea sexuală că aici toată lumea este curioasă nu accepta mai nimic, dar din intilnirea avută îmi lasă totuși loc sa înțeleg că este dispusă la mai mult dar la o a doua intilnire sau cel puțin după ce te cunoaște mai îndeaproape.Am respectat cerințele și am stat cuminte la masaj , apoi când când a ajuns in zona inghinala și cumătru dădea semne că este sus am cerut să treacă să mi-l maseze. Aici pot spune că știe cum să o facă, practic ridică laba la rândul de artă combinat cu niște priviri perverse unde tresare toată când o freacă și pare să vrea să ți-l ia in gura iar la finalizarea cam am explodat am explodat împreună 🤣și ea toată tresărea. In mod clar la o a doua ședință cred că mergem mai mult decât o simplă labă. 

O experiență plăcută și relaxantă unde am fost golit manual, nu va hazardați la mai mult că nu e loc. 

Hai ca sincer nu ma asteptam... 🤣🤣🤣

E bine totusi ca nu sunt doar tepe pe publi24, de curiozitate, te lasa sa o atingi?

In conditiile astea hai ca poate ma programez si eu la un masaj. O sa revin cu o recenzie dupa vizita.

Postat
1 oră în urmă, masajlover a spus:

Hai ca sincer nu ma asteptam... 🤣🤣🤣

E bine totusi ca nu sunt doar tepe pe publi24, de curiozitate, te lasa sa o atingi?

In conditiile astea hai ca poate ma programez si eu la un masaj. O sa revin cu o recenzie dupa vizita.

Da o poți atinge  ! , am uitat sa specific 200 lei a fost toată distracția. 

• Like 1
  • Telefon: 0723009884
  • Telefon: 0723009884
Postat

Salutare, si eu am fost si am vb cu ea pt a doua intalnire dar a spus clar ca nu face nimic altceva.. Bafta!

Postat

Am mai incercat sa o contactez si eu inca odata, i-am trimis inclusiv poza cu afisare unica, iar dupa imi zice ca are nevoie de Facebook... WTF? 🤣 Poate vrea sa ii trimit si copie legalizata dupa buletin 😅

Eram curios sa o vizitez, dar in circumstantele astea zic pas

• Membru Premium
Postat

Nu. Il face imbracata intr-o rochie lunga...neagra. Cel putin asa a fost la cele doua intalniri pe care le-am avut cu ea in urma cu cateva saptamani. Iar in afara de cateva atingeri nevinovate pe picior, nu m-a lasat si nici nu am insistat pentru altceva.

• Like 3
  • Mersi 1

Postat

Nu recomand!!

Extrem de neserioasa, mi-am facut programare pe whatsapp pt maine zi. Maine zi ajung la locatie in Ghiroda cu 15 minute inainte, ii dau mesaj si astept in masina... nimic. Astept pana la ora stabilita, ii dau mesaj din nou, nimic. Mai astept 15 minute, o sun, nimic. Fac cale intoarsa dupa vreo ora jumate imi scrie ca "a facut o grseala" si ca a programat pe altcineva la acea ora.

Una peste alta peste o ora pierduta degeaba plus bani de combustibil.

Faza ce-a mai tare e ca in ziua in care am facut programarea m-a atentionat sa  nu inarzii 🤣🤣🤣

N-am mai patit demult asa tepe, mai ales ca mi-am facut programare cu o zi inainte.

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.