BetyHot Reputație: 23 Postat Septembrie 25 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 25 Bunaaaa draguuleee😍😍😍😍sunt o fata foarte simpatica, care abia așteaptă sa te întâlnească 💐🩷Îmi plac bărbații serioși și îngrijiti,care știu sa aprecieze o femeie 🥰personalitatea mea jucăușa te va face sa te îndrăgești imediat Daca prețuiești calitatea și Discreția atunci sunt perfecta pentru tine! Deci,ia-ți puțin timp și bucura-te cu mine de ceea ce ai vrut mereu sa te bucuri!❤️😝 P.S Pentru programări contactați-ma cel mai bine pe whatsapp❤️❤️ Pupiciii😍😍🥰 SERVICIILE MELE SUNT: ⚡️69 ⚡️foot fetish ⚡️Preludiu ⚡️Sex oral protejat/neprotejat in funcție de preferința și igiena fiecăruia ⚡️Sex normal doar protejat ⚡️Anal⚡️extra 100⚡️ ⚡️DIFERITE POZIȚII ⚡️Masaj PREȚURI: 🔞200 (30 min) 🔞300 (60 min) Programările se fac pe whatsapp la nr +40 726 404 998☎️ 2
LUMIAR Reputație: 1637 Postat Septembrie 25 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Postat Septembrie 25 Fi binevenita frumusico!😍 Sedere placuta si spor sa ai!😘😘😘 1
BetyHot Reputație: 23 Postat Septembrie 25 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Septembrie 25 Acum 8 minute, LUMIAR a spus: Fi binevenita frumusico!😍 Sedere placuta si spor sa ai!😘😘😘 Mulțumesc frumos ☺️
haloowen Reputație: 5808 Postat Septembrie 25 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Septembrie 25 1 oră în urmă, BetyHot a spus: Bunaaaa draguuleee😍😍😍😍sunt o fata foarte simpatica, care abia așteaptă sa te întâlnească 💐🩷Îmi plac bărbații serioși și îngrijiti,care știu sa aprecieze o femeie 🥰personalitatea mea jucăușa te va face sa te îndrăgești imediat Daca prețuiești calitatea și Discreția atunci sunt perfecta pentru tine! Deci,ia-ți puțin timp și bucura-te cu mine de ceea ce ai vrut mereu sa te bucuri!❤️😝 P.S Pentru programări contactați-ma cel mai bine pe whatsapp❤️❤️ Pupiciii😍😍🥰 SERVICIILE MELE SUNT: ⚡️69 ⚡️foot fetish ⚡️Preludiu ⚡️Sex oral protejat/neprotejat in funcție de preferința și igiena fiecăruia ⚡️Sex normal doar protejat ⚡️Anal⚡️extra 100⚡️ ⚡️DIFERITE POZIȚII ⚡️Masaj PREȚURI: 🔞200 (30 min) 🔞300 (60 min) Programările se fac pe whatsapp la nr +40 726 404 998☎️ Esti toată numa un zâmbet! :))) Sunt poze profi, putea si fotograful ala sa te gâdile in tălpi putin! 2
BetyHot Reputație: 23 Postat Septembrie 25 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Septembrie 25 Disponibilă până la 05:00 în seara aceasta 😍😍😍 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum