Sari la conținut

0734694174 Amira

Postări Recomandate

Postat

Salutare gașcă! Am fost la aceasta superba domnișoara blonda cu o atitudine super de la întrare am stabilit cit voi sta la telefon 150 nr, respectat ora de  ambele părți, dusata parfumată, corp super început cu un oral de zile mari 10 ,schimbat câteva poziții fără sa se grăbeasca participa la acțiune 10.RECOMAND! DE REVENIT ORICAND CU PLACERE!

• Like 1
Postat
Acum 15 minute, Jak.marinaru a spus:

Salutare gașcă! Am fost la aceasta superba domnișoara blonda cu o atitudine super de la întrare am stabilit cit voi sta la telefon 150 nr, respectat ora de  ambele părți, dusata parfumată, corp super început cu un oral de zile mari 10 ,schimbat câteva poziții fără sa se grăbeasca participa la acțiune 10.RECOMAND! DE REVENIT ORICAND CU PLACERE!

Lasă un link la anunt

• Oras:Braila
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 01.10.2025 la 11:54, Jak.marinaru a spus:

Are si locatie? În anunț scrie DOAR DEPLASARI

Postat
Acum 1 minut, FLORYYN a spus:

Are si locatie? În anunț scrie DOAR DEPLASARI

Salut! Dupa spusele colegului m am dus si eu la ea astazi, am sunat pe nr a raspuns nu au fost probleme…o tipa misto, blonda scunda…sanii putin lasati si cu celulita pe ei arata ciudat, fund beton…carne moale…tatuata. Am facut un dus inainte cu toate ca a zis ca are si servetele, avea prosop pregatit parea curat si aranjat, gel de dus putin rau, m am intins s a apucat de un oral de 10, apoi mi a pus balonu am schimbat cateva pozitii timp de vreo 15-20 min si am finalizat in balon, nu s a uitat la ceas nu s a grabit, nu a comentat nimic o tipa ok, poate m as mai duce 

scor 150/300 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.