picpoc Reputație: 791 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 6, 2014 Multi sau intrebat cine sunt cei care fac parte din intalnirile de JOI... Afriq (Brotacelul 90)Magic blueOlySangrePiconGiorge69SofisticatuAlexandru69VentrinoCiocanG T 007SkydiverPisicipecreierLegolasCrissDarknessDoixdoiKrangEuflo..Sit down ComedyStefan_patima.... si daca am uitat pe cineva....va rog sa ma scuzati Sorina ajuta-ma ..... sau Amada 1
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 6, 2014 Darkness... Ete-l si p-asta pe unde umbla @_@
Sexything Reputație: 11039 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Aprilie 6, 2014 ............... Never mind
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 6, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 6, 2014 ce cauta ciocan si euflo? Plus de asta unde sunt fetele? PS: Cititi postarile buretelui bob, nu de alceva, dar era mult mai bine documentat.
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Aprilie 6, 2014 Asa, si...?
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 6, 2014 Multi sau intrebat cine sunt cei care fac parte din intalnirile de JOI... Ciocan Euflo..Sit down ComedySorina ajuta-ma ..... Ai cam fost indus intr-o mica eroare,prietene...intentionat sau nu,asta tu o stii Sorina e relativ noua in `clubul joist`...cam cu ce ar putea ea sa te ajute?Din barfe,cu siguranta a aflat multe detalii picante sau nu,sa speram ca nu s-a spart `lumea buna` chiar cu tot ce cauta ciocan si euflo?
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 6, 2014 1
JentilOm Reputație: 3 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:Familia regala Oras:Familia regala Postat Aprilie 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=sUmIiWLoEuo
picpoc Reputație: 791 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 6, 2014 Ai cam fost indus intr-o mica eroare,prietene...intentionat sau nu,asta tu o stii Sorina e relativ noua in `clubul joist`...cam cu ce ar putea ea sa te ajute?Din barfe,cu siguranta a aflat multe detalii picante sau nu,sa speram ca nu s-a spart `lumea buna` chiar cu tot Afriq (Brotacelul 90)Magic blueOlySangrePiconGiorge69SofisticatuAlexandru69VentrinoG T 007SkydiverPisicipecreierLegolasCrissDarknessDoixdoiKrangStefan_patima.... Fetele le scriu mai tarziu... BAFTA 1
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2014 Asta da,manelist prost si inteligent,ce esti!(si eu sunt proat deci nu e jignire )...apropos,nu vreau nici un ban!E moca!
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 6, 2014 Fetele le scriu mai tarziu... BAFTABAFTA si tie si toate cele bune
Old George Reputație: 452 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2014 Picpoc, stii vorba aia ca "prostia nu cunoaste limite, dar cunoaste in schimb o gramada de oameni"?Te incadrezi.Daca tot te-ai apucat imparte-i pe categorii.Nu ai citit pe topikul dedicat banarii mele ca sunt doua grupuri?"Elititstii" si "Stigmatizatii"....hai ca nu e greu.Dau o ciorba........de picioare-n burta cui scrie echipele cat mai aproape de adevar.
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Aprilie 6, 2014 ............... Never mindTocmai ma uităm pe blogul tau,ai niste greșeli la limba engleza.Trebuie neapărat sa-mi fac de treaba prin Baia Mare sa te vizitez.
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 6, 2014 nimfomane* , ti-ai draq de agramati 2
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 6, 2014 nimfomane* , ti-ai draq de agramatiCare-s aia ma ? Te citez,`te dreaq de nebun: `ai di pula noastra`
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 6, 2014 ala ma care a scris ninfomane a vrut sa faca o glumita!!
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2014 nimfomane* , ti-ai draq de agramati Xoxo ,vitel tanar si plamand,ce esti!Nu te-au banat astia inca?Se pare ca nu...de ce,chiar nu imi explic de ce nu...cred ca o sa fiu eu banat inaintea ta,tu-i gura masii! Sa nu mai fii idiot...o groaza de useri scriu pe acest forum,doar dintr-o singura postare,mai multe cuvinte decat ai scris tu de cand esti membru.E normal ca tu sa scrii corect gramatical,iti focalizezi atentia pe 2,3 cuvinte,e normal sa iti iasa(chiar si asa parca le-ai mai futut un pic )...lasa tu greselile,vezi-ti de ieslea ta,de fanul tau pisat si nu mai provoca miros pe unde scrii... 1
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 6, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 6, 2014 picpoc Ce sa-ti zic.Am crezut initial ca-i ceva d capul tau, dar m-am inselat.SOMN usor. )))PS- dintre cei mentionati de tine sunt cativa care nu au venit dar sunt multi, foarte multi pe care nu i-ai mentionat. Asta imi demonstreaza ca ai fost si tu printre noi la primele intalniri, dupa care, cine stie din ce motive, te-ai lasat sau te-ai exclus singurel.PS2- sunt curios daca esti si tu tecut pe lista ))) 1
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 6, 2014 PS2- sunt curios daca esti si tu tecut pe lista )))Nu este ,,tecut`` pe lista Ce sa-ti zic.Am crezut initial ca-i ceva d capul tau, dar m-am inselat.SOMN usor. )))Si ce anume te-a adus la concluzia ca nu ar fi ceva de capul lui?Faptul ca a evitat sa posteze numele fetelor prezente si nelipsite joi de joi?Incearca sa fii si tu mai explicit
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 6, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 6, 2014 In primul rand "r" l-am mancat pentru ca este defecta tastatura, merge greu "r", puteam sa modific dar n'-am vrut.Doi.Concluzia ca nu-i ceva de capul lui am tas-o de lqa faptul ca nu stie sa scrie corect cuvantul niMfomane. Cand scrii niNfomane, dai dovada de analfabetism.Nu este litera mancata, este doar prostie.Si trei, a spus omul ca va spune si fetele, deci nu a evitat. Doar ca ii va trebui vreo doua pagini sa le scrie pe toate.Plus ca nici macar una nu este "nelipsita" joi de joi, cum nici macar unul dintre noi nu este "nelipsit" joi de joi.Mai ne vorbim, ca potential "este".)))))))))) 1
picpoc Reputație: 791 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 6, 2014 picpoc Ce sa-ti zic.Am crezut initial ca-i ceva d capul tau, dar m-am inselat.SOMN usor. )))PS- dintre cei mentionati de tine sunt cativa care nu au venit dar sunt multi, foarte multi pe care nu i-ai mentionat. Asta imi demonstreaza ca ai fost si tu printre noi la primele intalniri, dupa care, cine stie din ce motive, te-ai lasat sau te-ai exclus singurel.PS2- sunt curios daca esti si tu tecut pe lista )))Oly-ta am sa deschid un topic cum se promovau excortele la top (cand era Afriq mod)Sau cum se suna excorta si i se propune sa se scrie de ea .........in necunostinta de cauza.(adica netestata) Oli-ta dupa cum vezi nu am dat lista completa..... 1
picpoc Reputație: 791 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 6, 2014 Picpoc, stii vorba aia ca "prostia nu cunoaste limite, dar cunoaste in schimb o gramada de oameni"?Te incadrezi.Daca tot te-ai apucat imparte-i pe categorii.Nu ai citit pe topikul dedicat banarii mele ca sunt doua grupuri?"Elititstii" si "Stigmatizatii"....hai ca nu e greu.Dau o ciorba........de picioare-n burta cui scrie echipele cat mai aproape de adevar.Old....sti ce inseamna cand te toarna la cascaval.............ca iesti varza cu fasole batuta 1
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 6, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 6, 2014 Oly-ta am sa deschid un topic cum se promovau excortele la top (cand era Afriq mod)Sau cum se suna excorta si i se propune sa se scrie de ea .........in necunostinta de cauza.(adica netestata) Oli-ta dupa cum vezi nu am dat lista completa..... Pai daca stii ceva si ai si dovezi este clar ca TREBUIE sa spui, altfel or sa rada toti de tine. PS- Daca nu ai pus lista completa, cand ajungi la tine sa specifici acolo ( actualul picpoc). Later edit, ca a mai aparut o postare: Old....sti ce inseamna cand te toarna la cascaval.............ca iesti varza cu fasole batuta Sfantule...invata-l ma sa scrie cuvantul "stii" , spunee-i cand sa puna un "i" si cand sa puna doi de "i". Vorba lui xoxo ))) 1
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Aprilie 6, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2014 @picpoc, M-ai mentionat degeaba, nu am ce sa adaug in lista aia, nu am participat. Cand primesc pe cineva, eu nu intreb ce user are pe forum... Dar este evident ca gasca s-a spart in bisericute, unde s-au primit si noi enoriasi... 1
picpoc Reputație: 791 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 6, 2014 picpoc Ce sa-ti zic.Am crezut initial ca-i ceva d capul tau, dar m-am inselat.SOMN usor. )))PS- dintre cei mentionati de tine sunt cativa care nu au venit dar sunt multi, foarte multi pe care nu i-ai mentionat. Asta imi demonstreaza ca ai fost si tu printre noi la primele intalniri, dupa care, cine stie din ce motive, te-ai lasat sau te-ai exclus singurel.PS2- sunt curios daca esti si tu tecut pe lista )))Oli-ta am uitat ca ai facut facultatea in parcul IOR.......Scuze 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum