Sari la conținut

Servicii masaj Militari 0793230421

siro1652

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Cunoaste cineva titulara numarului din titlu? Nu gasesc referinte pe nicaieri. Mai jos raspunsul ei:

https://tinyurl.com/2eysn9yb

Anunțul meu este despre masaj erotic dar îți voi face și masaj de relaxare ,ședința este de 50 de minute,cu finalizare inclusa ,prin metodele mele de masaj!Sunt permise și atingeri corporale , dar nu în zona intima! Contact intim este exclus!Locația este in militarii residence!Prețul pt ședința este de 250 de lei! Programare cu o oră înainte!

Multumesc. 

• Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 1 oră, Ramsey1994 a spus:

Da, am fost eu, este totul ok! Masaj senzational, din punctul meu de vedere, merita toti banii. 

Acum 1 oră, Ramsey1994 a spus:

Da, am fost eu, este totul ok! Masaj senzational, din punctul meu de vedere, merita toti banii. 

din pozele ce le am primit pare de etnie stii ceva colegu poti confirma ?

• Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
Postat
Acum 3 ore, Ramsey1994 a spus:

Draga DD scuza-ma ca te inoportunez!

Senzational este daca dai mai multe detalii!

Sau senzational este ca nu-ti dau minus!

Postat

am fost eu, da este de etnie dar comportamentul si vocabularul este foarte ok. pot spune ca pozele o avantajeaza mult, realitatea nu este tocmai la fel dar compenseaza cu interesul si calitatea masajului. locatia este destul de departe, apartament sau garsoniera ce naiba e, este curata.primesti prosop curat pt dus. masajul se face pe masa de masaj, la capitolul relaxare aici pot da nota mare, de la talpi pana la masaj capilar este foarte bun. body to body tot pe masa se face, nu implica f mult erotism (este un pic mecanic), finalizare pe sani. amenda 250 lei

Postat
Acum 22 ore, warewolf a spus:

din pozele ce le am primit pare de etnie stii ceva colegu poti confirma ?

Da, pare de etnie, dar are un comportament impecabil. Eu ma duc de 2 ori pe luna, nu neaparat pt finalizare cat pt masajul f bun. 

Postat

Practic, cum arata tipa, e putin impanata?
In timpul masajului e dezbracata?

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Nu raspunde nici la mesaje, nici la apeluri. Cum ati dat de ea?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.