Sari la conținut

Milf andreea 0757764952

Rares100

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Asta mai lipsește colegu, sa merg sa ma lupt cu  frigideru . Mai bine iau ceva mai soft 😛 am început dieta disociata și nu am in meniu atâtea calorii la o masa 😆

• Haha 1
  • Oras:alba iulia
Postat
Acum 2 minute, glioan a spus:

e un pic cam plinuță.  dar e cea din poza nu e pe grabă.  e curată. la 150 numaru 

mie mi-a cerut 200/400 și am zis pas... nu cred că merită banii aia...

Postat
Acum 2 minute, remy19 a spus:

cerere și ofertă.  asta reglează prețu.  cind nu are cu ce plati chiria cind nu suna telefonu se mai sucesc si ele. cind 

• Oras:Alba
Postat
La 23.10.2025 la 13:25, remy19 a spus:

Si mie la fel dar nu m am incumetat sa merg... Mai asteptam o recenzie si vedem 😂😂

Postat
Chiar acum, Rares100 a spus:

Si mie la fel dar nu m am incumetat sa merg... Mai asteptam o recenzie si vedem 😂😂

a scăzut la 150/300 dar tot nu am mers..🫣🤣

Postat
Acum 5 minute, remy19 a spus:

a scăzut la 150/300 dar tot nu am mers..🫣🤣

I ai spus tu sa scada pretul sau a zis ea ? 😂😂😂

Postat
Acum 15 minute, Rares100 a spus:

I ai spus tu sa scada pretul sau a zis ea ? 😂😂😂

am vb cu ea in zile diferite pe WhatsApp ...

• Oras:Alba Iulia
Postat

Salut ăsta e un topic deschis pentru 0746310248 doamna de pe Minerului la ce tot scrieți despre toate deschiderile topic separat că la un moment dat nu mai înțelege nimeni nimic 

• Oras:Deva
Postat
Acum 15 ore, florea79 a spus:

Salut ăsta e un topic deschis pentru 0746310248 doamna de pe Minerului la ce tot scrieți despre toate deschiderile topic separat că la un moment dat nu mai înțelege nimeni nimic 

Cred că ai în urcat topicul și orașul 

• Like 1
Postat
La 06.11.2025 la 0:02, Grozav1111 a spus:

Aveți Mierului în Alba?

Corect ăsta îi topicul doamnei de pe Minerului din Deva nu Andreea s-au mai știu eu cine dar alții nu înțeleg 

Postat
La 06.11.2025 la 0:02, Grozav1111 a spus:

Aveți Mierului în Alba?

Din ce stiu eu, nu.................mai mult ca sigur , doamna face naveta ...Alba Deva.............si pe Alba poarta numele de Andreea....si alt numar de telefon...................dar colegul Florea ne poate lamuri

• Like 3
Postat
Acum 3 ore, hunterwhore a spus:

Din ce stiu eu, nu.................mai mult ca sigur , doamna face naveta ...Alba Deva.............si pe Alba poarta numele de Andreea....si alt numar de telefon...................dar colegul Florea ne poate lamuri

Greșit. Doamna are poze reale mereu. Cea din Deva. Și nu face naveta 100/100. Merg regulat la ea doar pt oral. Trage cearșaful de sub tine până la ultima picătură.  Nimic nu iartă. Dacă vrei vezi contul Grozav11111. E al meu. Pierdut.

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Bă colegi să nu mergeți la arătarea asta, e urâtă, grasa de aia cu burta mare dinți stricați și mizerabila, am întrat la dus erau urme de rahat pe acolo, în baie mirosea la fel, cel mai probabil își făcuse nevoile înainte. Acțiunea, ce sa zic, mediocră, ea promite ca face ca drege, am negociat cu ea ora la 300 cu finalizare orala, dar e pe graba sa îți dai drumul repede iar în momentul când o faci se retrage și începe sa scuipe pe tine. După faza asta m-am ridicat și cu mari negocieri am reușit să-mi iau diferența de bani. Cel mai mult m-am bucurat de duș, ceea ce m-a făcut sa nu fac scandal mare :)). Pentru mine categoric de evitat și exilata din Alba, dar dacă va iau hormonii razna și aveți neapărată nevoie de o descărcare, negociați și nu dați banii înainte. Grijă de voi!

• Like 1

Postat
Acum 13 ore, Rocoo a spus:

Bă colegi să nu mergeți la arătarea asta, e urâtă, grasa de aia cu burta mare dinți stricați și mizerabila, am întrat la dus erau urme de rahat pe acolo, în baie mirosea la fel, cel mai probabil își făcuse nevoile înainte. Acțiunea, ce sa zic, mediocră, ea promite ca face ca drege, am negociat cu ea ora la 300 cu finalizare orala, dar e pe graba sa îți dai drumul repede iar în momentul când o faci se retrage și începe sa scuipe pe tine. După faza asta m-am ridicat și cu mari negocieri am reușit să-mi iau diferența de bani. Cel mai mult m-am bucurat de duș, ceea ce m-a făcut sa nu fac scandal mare :)). Pentru mine categoric de evitat și exilata din Alba, dar dacă va iau hormonii razna și aveți neapărată nevoie de o descărcare, negociați și nu dați banii înainte. Grijă de voi!

îmi e scârbă doar când citesc....

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.