Sari la conținut

Emaa02 0744266951

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 26 minute, Alexdas a spus:

Hei vezi k sunt doua persoane cu numele Emaa fata asta nu a zis k e cu poze informative. (o confunzi cu Emaa din bartolomeu care are și colega) 

Iooooi, scuzele mele

• Oras:oriunde
Postat
Acum 1 oră, EViataGrele a spus:

Da stiu ca nu ti-a placut deloc pe aici, la cat de repede ai plecat.

S-a relocat la Piatra Neamt.😁

De la Cluj, Sibiu, Brasov la Piatra Neamt!? 🤔 Eu as spune ca este un regres. Da na, "firma" stie mai bine unde sa-si vanda marfa.😁😁 Probabil au facut un studiu de impact!!😁😁

• Haha 1
  • Trist 1
  • Oras:. Calator
  • Oras:. Calator
Postat
8 hours ago, altadata said:

S-a relocat la Piatra Neamt.   De la Cluj, Sibiu, Brasov la Piatra Neamt !?   Eu as spune ca este un regres. 

Nu pricep de ce nu vrei să ne bucurăm și noi de nurii fetei…

Nu fi zgârcit cu colegii tăi mai puțin norocoși, de prin părțile unde „mămăliga” e aliment strategic !

Noi, în orășelul ăsta de munte, trăim cu aer curat, liniște și bun-simț, dar fără „minunatii” vestice.

Oras frumos, oameni de treabă, dar femei... rarități, ca urșii panda.

De aceea, până urcă frumusețile spre nord sau trec domnișoarele „roșii” Carpații, noi doar exersăm yoga cu limba scoasă de-un cot. 😅

Fii generos — măcar virtual! 😄

Promitem că dacă ajunge pe-aici, o vizitam mai repede ca albinele la o floare frumoasă!

Si a fost doar o intentie .... S-ar putea ca pe traseu sa dea peste un oraș care știe să zâmbească mai frumos decât al nostru.

• Like 1

Postat
Acum 2 minute, Eugenix a spus:

Nu pricep de ce nu vrei să ne bucurăm și noi de nurii fetei…

Nu fi zgârcit cu colegii tăi mai puțin norocoși, de prin părțile unde „mămăliga” e aliment strategic !

Noi, în orășelul ăsta de munte, trăim cu aer curat, liniște și bun-simț, dar fără „minunatii” vestice.

Oras frumos, oameni de treabă, dar femei... rarități, ca urșii panda.

De aceea, până urcă frumusețile spre nord sau trec domnișoarele „roșii” Carpații, noi doar exersăm yoga cu limba scoasă de-un cot. 😅

Fii generos — măcar virtual! 😄

Promitem că dacă ajunge pe-aici, o vizitam mai repede ca albinele la o floare frumoasă!

Si a fost doar o intentie .... S-ar putea ca pe traseu sa dea peste un oraș care știe să zâmbească mai frumos decât al nostru.

Doamne feri! Departe de mine gandul sa nu vina la voi. Chiar sper sa nu se razgandeasca! 😁

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.