Sari la conținut

Blonda cu ochelari 0753476832

Alex94Alex

Postări Recomandate

• Oras:alba
  • Oras:alba
Postat
Acum 3 minute, EntranForte a spus:

A reapărut anunțul, chiar arată bine blondina, merita o tăvăleală dacă ar fi reala

Bine specificat,dacă ar fi și reala,ieri avea 3 anunțuri pe publi în doua erau pozele care le are și astăzi și în celalalt era o tipa blonda dar cu tatuaje.Am contactat-o și am intrebat'-o daca este ea in poze și a spus ce ea este.Când i-am spus ca mai este un anunț cu alte poze dar cu același nr de telefon mi'-a replicat sa merg ca este ea cea din poze ,dacă nu ma ia pe gratis, nu știu ce sa zic, sa cred ,dar cam asta este stilul de abordare a petardelor astea care ne invadează în ultima vreme!     

Poate vreunul mai curios îndrăznește și ii face o vizita și ne spune ce și cum cu ea!

Hai s-aveti o zi faină și presiune în instalație.

• Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
Postat

Salut ! Haideți să vă ajut eu puțin! Un alt minus din partea mea e ca fata își schimbă nr de telefon de la județ la județ probabil pentru a-și pierde urma ! 

• Like 1

Postat
Acum 5 ore, Badboyinbed a spus:

Salut ! Haideți să vă ajut eu puțin! Un alt minus din partea mea e ca fata își schimbă nr de telefon de la județ la județ probabil pentru a-și pierde urma ! 

Sfat primit cu bine,    multe din fete mai pe smechereala,  fac Alba, Deva, Tg JIU,  Slatina , Resita........orase mici unde  isi pot etala talentele..  si eu mai urmaresc topicele vecine.

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.